2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Süprizler güzeldir güzelll Bence kızın olacak habersiz gelenler hep süprizleriyle geliyor çünkü.
Ohh başlasın maraton yürüyünce daha zor hayat :))
Canım yürüyen çocuğun yaptığı herşeyi yapıyordu zaten 4 aylıktan beri emekliyor canı isterse yürüyordu artık daha çok yürüyor kız için şimdilik birşey demeye korkuyorum rabbim saglikli hayırlı evlat versin diyorum

Selam kızlar. Canım çok sıkkın. 4 gündür açlık şekerim sınır ve sınırın üstünde çıkıyor. Ananemi bu nedenle kaybetmiştik çok genç yaşta şekeri çıkmıştı. Annem, babam ve dayımda da şeker var. Yarın doktora gideceğim. Alt üst oldu tüm moralim. Aklım hep kızımda. Ya bana birşey olursa diye. Hiç hazır değilim hastalığa

Canım benim hastalığa insan hiç görmedim ama oda Allah'tan. Rabbim dermansız dert vermesin hele bir dur bakalım somut birşey yokken evham yapma sakin ol kızın için

Canım benim hastalığa insan hiç görmedim ama oda Allah'tan. Rabbim dermansız dert vermesin hele bir dur bakalım somut birşey yokken evham yapma sakin ol kızın için
Sakin olmasına sakinimde kafam hiç yerinde değil. İçim içime sığmıyo sabah olmaz bana bu gece. Çok erken

Sakin olmasına sakinimde kafam hiç yerinde değil. İçim içime sığmıyo sabah olmaz bana bu gece. Çok erken
Canım pozitif düşün herşeyin kötüsünü aklına getirme kendine oyalanacak güzel şeyler bul kizinla zevk aldığınız oyunları oynayın tıpkı senin söylediğin gibi annemin tarafında herkeste şeker bizde de var annem dedem dayım şeker hastası dedemi de kaybettik ama hiç aklıma getirmiyorum biliyorsun genlerde hastalık şifresi olsada o hastalık uygun koşullarda ancak ortaya çıkar ben hangi konuda karamsar kötümser olduysam rabbim beni onunla sınadı bence biraz kaderci olmak gerek sabaha kadar düşünüp üzülünce sonuç değişmeyecek inşallah tüm gece boşuna evham yaptım diyeceksin

Canım benim sakin ol. Birçok hastalığın temelinde üzüntü var.Dikkat et kendine.Moralini yüksek tutmaya çalış.Allah yardımcın olsun. İnşallah yoktur şeker sende

öncelikle geçmiş olsun. Bizimde geçmişte ve hala şeker hastalığıyla uğraşan yakınlarım var ama Allah başka dert vermesin sen şekerle iyi geçinirsen hiç sorun yaşamazsın geçici bir hastalıkta olabılır.
Kötü hastalıktan daha iyi bir hastalık aklına olumlu şeyler getir neden kötüyü çagırıyorsun ki.. İlaçla düşürülür o merak etme içini ferah tut

Yellu kuzum öyle kötüyü düşünmek yok lütfen. Sana hiç bişey olmayacak Allah ın izniyle
Dokora gidersin yapman gerekeni söyler,gerekirse ilac verir.
Tıp her an gelişiyo olumsuz olmak yokk

Desteğiniz için çok teşekkürler arkadaşlar. Dün dra göründüm evet sınır üstünde seyretmiş ama parmak ucundan olan kesin sonuç vermez koldan bakılmalı ve aile öykünde de olduğu için yükleme yapalım dedi. Bu sabah yüklemeyi yaptırdım sonucum 13te çıkacak 13.20de de randevum var bakalım. Herşey Allahtan.

Geçmiş olsun canım İnşallah iyi çıkmıştır sonuç.Söylediğimiz gibi lütfen olumlu düşün,kötüyü çağırma, yıpratma kendini canım.

SOnuç ne yazıkki iyi değil kızlar. Hipoglisemim varmış. 3 ay sonra kontrol edilecek. Bu süreçte diyet ve sporu mecbur kıldı. Eğer yine aynıysa ilaca başlanacak

SOnuç ne yazıkki iyi değil kızlar. Hipoglisemim varmış. 3 ay sonra kontrol edilecek. Bu süreçte diyet ve sporu mecbur kıldı. Eğer yine aynıysa ilaca başlanacak
Cok gecmiş olsun canım benim inşallah düzelmiş olur 3ay sonra ilaca gerek kalmadan üstesinden gelirsin inanıyorumm..
Bu arada herhangi bir belirtin varmıydı ? Nasıl anladn

Geçmiş olsun canım benim kv de üst sınırda çıkmıştı şekeri hayatından çıkardı 10 yıldır hiç ilaca gerek kalmadı inşallah seninde gerek kalmayacak sen sadece kötümser olma

Geçmiş olsun canım Allah şifa versin İnşallah ilaca gerek kalmadan atlatırsın

Y Yellu gecmis olsun. Kac cikti sekerin? Annemde yaklasik 7-8 yildir seker hastasi hap kullaniyordu. Birden gozleri gormemeye baslayinca tahlil yaptirdik ve 350 cikti inanamadik. Direkt insulin baslandi. Ama uzuntu ve stres cok tetikliyor suan tek insulin iki hap kullanıyor. Annemin hatasi kontrollere gitmemesi. 1 yil boyunca hic baktirmamis kontrollerini ihmal etme diyetine uy insallah duser.

Selam kizlar ben tasindiktan sonra evime internet baglatamadim. O yuzden de giremiyorum. Birde yusra tugba artik hic yerinde durmuyor. Benimde keyfim yok kistik fibrozisten suphelenildigi icin ici testi yapildi 36 cikti. Doktor arada bir deger dedi sanirim tekrar yapilcak... Simdi yakindaki bbir hastaneden allerji ve gastrodan randevu almaya calisiyorum. Biz 14 aylik olduk hala kabizlik ve gaz sikayetimiz bitmedi. Eylulle birlikte hapsuruk ve oksuruk geri döndü. Farkettimki yeni aldigim kiyafetlerin etiketlerini ketiketlerini keserken hapsuruyor toza mi alerjisi var anlik birsey mi çözemedim. Birde bende de 6.5 cm yumurtalik kisti varmism kanser degil ama cok agri yapiyor ilacta verilmedi hic keyfim yok yani yine dert defteri yaptim buraları

Geçmiş olsun canım. Allah şifa versin.Annen için demişsin ya üzüntü çok tetikliyor diye; lütfen sen de çok üzme kendini, sabırlı ol, Allah’a sığın Allahtan yardım iste.Bilirim üzülme demekle olmaz, üzülmemek elde değil ama en azından üzüntüye kaptırıp gitme kendini. Sınır koy üzüntüye.Sana zarar vermesine izin verme. Dua ile Allah’a sığınmakla Allah’tan yardım istemekle üzüntünün sana zarar vermesinin önüne geçersin inşallah

Cok gecmiş olsun canım benim inşallah düzelmiş olur 3ay sonra ilaca gerek kalmadan üstesinden gelirsin inanıyorumm..
Bu arada herhangi bir belirtin varmıydı ? Nasıl anladn
Saol canım inşallah bakalım. AMa diyer ve sporla tamamen geçecek birşey değil. İkisiyle %60 dengelenirmiş.
4 gün açlık şekerim yüksek gelmişti ben şekerim yüksek diye gitmiştim bu sonuç süpriz oldu. Tek belirtim acıkınca elim ayağım titriyodu. Bu açlık reaksiyonuymuş aynı zamanda. Eğer değerlerimde birşey çıkmasaydı açlık reaksiyonun var dicektim dedi dr

Saol canım. Ama benim şekerim yüksek çıkmadı. Yani annenle aynı problem değil. Aksine tokluk şekerim 2.saatten sonra tepetaklak oluyormuş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…