2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

atlattık elhamdulillah. ilk 3 gün ateş dışında pek sıkıntı olmadı. poposu kaşındı biraz. şimdi tamamen geçti sayılır. cevap için teşekkürler..
Cok gecmiş olsun benim cocuklarımda yeni atlatıyorlar yaralar kabuk bağladı artık cok zorlandım heleki bebeğimi emziremedim bile yine kzıım büyük ona süt veriyordum hoş o bile içemiyordu çok şükür geçiyo
Parktan bulaştı bize

Cok gecmiş olsun benim cocuklarımda yeni atlatıyorlar yaralar kabuk bağladı artık cok zorlandım heleki bebeğimi emziremedim bile yine kzıım büyük ona süt veriyordum hoş o bile içemiyordu çok şükür geçiyo
Parktan bulaştı bize
Size de geçmiş olsun canım.Allaha emanet olsunlar yavrularımız

Bir-Yolcu Bir-Yolcu canım benim yeni görüyorum çok çok büyük geçmiş olsun Rabbim tez vakitte acil şifalar versin şuan nasılsınız herşey yolundadır inşallah

Yusuf Akif’e hamileyken 5. yi de düşündüğünü hatırlıyorum sanki :KK66: Hele biraz büyüsün küçüğün; yaşın genç daha düşünürsün belki :) Hayırlısı olsun öncelikle.Rabbim tüm isteyenlere de versin
Yusuf Akif olduktan sonra koşarak yaşamaya başladım. 5. olsa ne olur bilemiyorum. Yaşım küçükte degil aslında 32 oldum. Kendime sınır koymuştum 35 e kadar bebek faslı bitmeli diye :) nasipte varsa gelsin seve seve dogururum ama ben cesaret edemem artık heralde :)

Abuuuu aramızda hamişler mi varmış :anneadayı: Ayyy hadi saglıkla tatlı mı tatlı şeker mi şeker bir kızın olsun İnşallah amin. N nnnadal
Ben nedense sanki dün doğum yapmışım gibi hissediyorum hamileliğimi çoook özlüyorum ama daha ne oldu ki diyorum sanırım uyku düzenimiz oluşursa ben ancak o zaman düşünmeye başlarım.
Zombi gibiyken süpriz olmazsa asla düşünmem.

Abuuuu aramızda hamişler mi varmış :anneadayı: Ayyy hadi saglıkla tatlı mı tatlı şeker mi şeker bir kızın olsun İnşallah amin. N nnnadal
Ben nedense sanki dün doğum yapmışım gibi hissediyorum hamileliğimi çoook özlüyorum ama daha ne oldu ki diyorum sanırım uyku düzenimiz oluşursa ben ancak o zaman düşünmeye başlarım.
Kız benimde düşündüğümden degil Allah nasip etti banada yeni doğum yapmış gibi geliyor hatta 3 gün şoktan çıkamadım benim minigim 3 gündür yürümeye başladı 2 tane sezeryandan sonra en az 4 yıl düşünmezdim sonra belki kız olur belki diye 3 ye niyetlenirdim ama kısmette varmış korunurken oldu en minigim:oops:
Y Yellu belli mi olur canım eşin ne kadar istemesede Allah nasip ederse olur bi kuzu daha

Şükür sonunda yazdın Al_pi Al_pi cim Nerelerdeydin? Topikte günlerdir çok az mesaj yazılıyor. Kızlar nerdesiniz Al_pi Al_pi nerdesin yazayım yazayım dedim vazgeçtim belki cevapsız kalır diye. asfarovski asfarovski nin durumunu sorduğum mesajlar cevapsız kaldı da. İnşallah iyidir de başka bir sebepten cevap yazamamıştır

Kız benimde düşündüğümden degil Allah nasip etti banada yeni doğum yapmış gibi geliyor hatta 3 gün şoktan çıkamadım benim minigim 3 gündür yürümeye başladı 2 tane sezeryandan sonra en az 4 yıl düşünmezdim sonra belki kız olur belki diye 3 ye niyetlenirdim ama kısmette varmış korunurken oldu en minigim:oops:
Y Yellu belli mi olur canım eşin ne kadar istemesede Allah nasip ederse olur bi kuzu daha
Rabbim sağlıkla kavuştursun canım.Zaten Allah’ın takdiri bu.Allah ol der ve olur.Biz sadece vesileyiz Rabbimin yarattığı kullara.Biz şu zaman istiyoruz bu zaman istiyoruz deriz ama aslında zamanını Allah belirler.Allahım her isteyene nasip etsin bu mutluluğu tekrar tekrar :anne:

Şükür sonunda yazdın Al_pi Al_pi cim Nerelerdeydin? Topikte günlerdir çok az mesaj yazılıyor. Kızlar nerdesiniz Al_pi Al_pi nerdesin yazayım yazayım dedim vazgeçtim belki cevapsız kalır diye. asfarovski asfarovski nin durumunu sorduğum mesajlar cevapsız kaldı da. İnşallah iyidir de başka bir sebepten cevap yazamamıştır
Tatildeydik canım son kapanışı da yaptık geldik :) Evde oldugum sürece okuyup cevaplıyorum canım.
Hamişler kafalarını kaldıramıyorlardır hem evdeki bebe hem göbüştekiyle zor ben tek cocukla telefonu elıme alamıyorum:-/
Yaz tatili tamamen bıtınce herkes evıne dönünce sesleri cıkar diğer kızlarında tabi çoğu doğurdu kayboldu oda ayrı.
Sen nasılsın kuzu nasıl?

Süprizler güzeldir güzelll :KK66: Bence kızın olacak habersiz gelenler hep süprizleriyle geliyor çünkü.
Ohh başlasın maraton yürüyünce daha zor hayat :))

Eşim asla istemiyo kuzuya
Valla aklı ermezken olmalı,kızım ve Ahmet arasında 4.5 yas var kızım inanılmaz etkilendi ve biz suan pedagoga gidiyoruz 2haftada bir terapilerimiz var.
Bir seylerin farkında olunca inan cok daha haksızlık oluyo 1cocuga ahh o eski aklım olsaydı hemen arka arkaya tamam
Burda bende tavsiye verdim yas farkı olmalı diye ama yokk yanii :KK43:

Tatildeydik canım son kapanışı da yaptık geldik :) Evde oldugum sürece okuyup cevaplıyorum canım.
Hamişler kafalarını kaldıramıyorlardır hem evdeki bebe hem göbüştekiyle zor ben tek cocukla telefonu elıme alamıyorum:-/
Yaz tatili tamamen bıtınce herkes evıne dönünce sesleri cıkar diğer kızlarında tabi çoğu doğurdu kayboldu oda ayrı.
Sen nasılsın kuzu nasıl?
iyi canım herkes iyi olsun da.Ama doktora gidilip cevap yazılmayınca merak ediyor insan.Size de maşallah canım nerde tatildeydiniz? Denize mi gittiniz? Biz de geçen ay denize gitmiştik Benim kızım denizden korktu, ağladı; havuzu çok sevdi içinde oyunlar oynadı.Biz de hamdolsun iyiyiz. Benim minik kızım yaşına 15 gün kala yürümüştü peşinde koşturuyorum.Yemesi pek yok,anne sütüne devam ediyoruz.Uykusu da günde 1 e indi epeydir. Akşam da geç yatmaya başladı.Erkene çekmem lazım. Bir de hep gezmek istiyor artık.Eline çorabını ayakkabısını alıp geliyor hadi diyor. :) Siz nasılsınız Nasıl geçti tatil?

Rabbim sağlıkla kavuştursun canım.Zaten Allah’ın takdiri bu.Allah ol der ve olur.Biz sadece vesileyiz Rabbimin yarattığı kullara.Biz şu zaman istiyoruz bu zaman istiyoruz deriz ama aslında zamanını Allah belirler.Allahım her isteyene nasip etsin bu mutluluğu tekrar tekrar :anne:
Aynen öyle canım ilk oğlumda olsun diye 7 ay uğraştım olmadı yılbaşına 3 ay vardı yılbaşından sonra doktora giderim dedim o ay kendiliğinden oldu hamileliğin son ayı temmuza denk geldi bidaha yazın dogurmam kış bebeği isterim dedim 2.oglumdada hemen olmadı 3 yıl sonra aynı gün doğum yaptım bundada belki 40 ta bir tane daha doğururum diyordum hala varlığına alışamadım rabbim ne zaman derse o zaman oluyor biz ne dersek bosuna

X