2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Rabbim şifa versin kuzuya. Anne babasına güç kuvvet versin. Çok zor cook.

Ne güzel haberler var. Gözünaydın H Hopilus ne ara ne çabuk masallah. Ben hala yeni dogum yaptım modundayım :) gözümde minnacık daha. Nadalvanos nasip herşey varmış ki geliyor bir kuzucuk daha :)

Rabbim şifa versin tez zamanda.Hiçbir iz bırakmasın geçirdiği rahatsızlıktan.Allah annesine babasına bağışlasın

Allah tez şifasını versin yavrunun ailesinede sabır versin çaresiz hissetmek yavrunu göre göre birşey yapamamak çok zor

Rabbim şifa versin kuzuya. Anne babasına güç kuvvet versin. Çok zor cook.

Rabbim şifa versin tez zamanda.Hiçbir iz bırakmasın geçirdiği rahatsızlıktan.Allah annesine babasına bağışlasın

Amin kızlar allah razı olsun. Oğlumdan 40 gün küçüktü. Benim kuzu da gununu beklese tam ayni hafta cocugu olacaklardi Ama maşallah uzun davudi sesli bir bebek. Annesini düşündükçe kahroluyorum uyuyamıyorum sürekli oğlumu kontrol ediyorum.

Ben de Temmuz bebeğidir diye düşünmüştüm.Şu mübarek saatlerde dua ediyorum yavruya.Rabbim; hastalıktan hiçbir eser bırakmayan, acil şifalar versin

Topiğimizde yeni hamile haberleri alırken benim de aklımdan Bir-Yolcu ne zaman 5. ye hamile haberini verecek diye geçti. Sonra biraz daha büyütür herhalde Yusuf’unu diye düşündüm
Ben bebek defterini kapatmış durumdayım canım. Yani öyle sanirim :) Eğer zamanım olsaydı, 5.yide bakabilirim inancı olsaydı yapardım. Ama kendime bile zaman ayıramıyorum ben. Zaman elde etmek için uykumu biraz kısa mi tutsam diye düşündüğüm de oluyor.

Yusuf Akif’e hamileyken 5. yi de düşündüğünü hatırlıyorum sanki Hele biraz büyüsün küçüğün; yaşın genç daha düşünürsün belki :) Hayırlısı olsun öncelikle.Rabbim tüm isteyenlere de versin

Biraz öyle olacak ama Allah'ın takdiri rabbim sağlık versin ilki temmuzda 4 oldu ikinci temmuzda 1 oldu buda Nisan'da doğacak nasip olursa araları 2 yaş bile olmayacak
Kardeşimle benim aram 23 ay Allah kolaylik verir. Ben en buyugude 2-3 yaslarinda diye animsadim. Seneye 5 yasinda olacak nerdeyse abi
Hastalik paranoyam boyle duydukca artarken bir de yasadigimi dusubemiyorum. Rabbim sifa versin

asfarovski rabbim kısa sürede şifa versin insaalah.

Kızlar bende taa kızım 6aylikken hamile kalmak icin calismalara başladım ama nerdee. Ikiz gibi buyurler aralarında cok yaş farkı olmaz dedim. Bazen haksızlık ederim ilk cocuguma biraz daha emsin dedim. Ama şimdi çok istiyorum bir bebk daha olsun. Yaşım 35 belki 3.yü düsünemem ama en azından bi kardeşi olsun istiyorum. Ama zamanı gelmemiş olacak ki olmuyor bi türlü..

asfarovski canım yoğun bakımdaki bebek nasıl oldu diye bakarken 2019 nisan anneleri topiğinde bu mesajını okudum.Doktora gitmişsin bir daha mesaj yazmamışsın. Merak ettim Bebeğinle sen iyisinizdir inşallah. Yoğun bakımdaki bebek de iyidir inşallah.Bizleri haberdar et canım.

Son düzenleme:
Olur inşallah 2. Bebeğin canım. Sen rahat ol. Kafana takmamaya çalış. Allaha tevekkül et. Dediğin gibi zamanı gelince olur inşallah. Rabbim sağlıcakla nasip etsin sana ve tüm isteyenlere

Çok geçmiş olsun canım.Rabbimin emrinde hersey acil şifalar diliyorum Rabbimden inşallah tez vakitte sağlığına kavuşur.Allah ım sen koru yavrularımızı nolurr

Hayırlı olsun.Sağlıcakla alın kucagınıza,herşeyin üstesinden gelirsiniz Allah ın izniyle

Kuzum benim cok gecmiş olsun Melisama.
Bencede yap 2.yi arayı acmak cok mantıklı değil en iyisi ikna et sen dönm işe filan

Tek uykuya geçen var mı kızlar? İki uyku fazla gelmeye başladı galiba,daha geç yatmak istiyor.
Sabah 7de kalkıyor öglen 12de yatıyor 13olmadan kalkıyor :)
16:30gibi uyutuyorum taş catlasın 1saat uyuyo
Gece uykusuna 21-21:30gibi yatıyoruz tabi evdeysek başka ortamdaysak gece 1de olsa yokk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…