2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Hastalara cok geçmiş olsun, rabbim sifa versin. Hamileler bebeklerini sağlıkla kucağına alsın insallah. Iş maratonu başladı. Tatilden sonra kızımdan ayrılma ve alışmak zor oluyor. Psikologa bir seans gittim tekrar gitmedim. Çok şey yapasım var, hiçbir sey yapasım yok!

Hmm anladım canım. Bu arada yaklasık 1aydır hergün aynı saatte elim ayagm titriyo içim bi tuhaf oluyo başm dönüyo bende süpheleniyorum o yüzden sorayım dedim

Gunaydin anneler. Bizim 14.ay bitmek üzere. Ara ara inek sütü vermeye başladım. Zaten hic formul sut(mama) icmedi. Devam sütlerini de sevmedi. Keciboynuzu tozu karistirinca seviyorlarmis diye duydum. Oyle denedim. Az da olsa icti( bir kucik kahve fincani kadar) sonra bir cay bardagina cikardi. Bu arada hala emiyor. Sutun yetersiz geldigini hissedersem " annenon sut bitmis, diger sutten hazirlayalim mi "diyorum. Parmagimdan tutuyor mutfaga gidip isitip tozu koyuyoruz biberonla iciyor. Süte alismiyor diyen varsa keciboynuzu tozu(unu) tavsiye ederim. Faydaliymis. Neskuik niyetine :))

Günaydın canım.ben oğluma sütü içirmeye çalışıyorum ama içmiyo bir türlü...keçi boynuzu deneyeyim.nereden aldin sen?markette bakmıştım ama bulamamıştım

hala diş çıkarmayan var mı
Endişelenme canım rahat ol.Dişleri çıkacaktır inşallah yavrunun.İlk dişi 18. Ayda hatta 24. ayda çıkaranlar varmış.Normalmış bu durum.Sende veya eşinde ilk dişini geç çıkarma varsa ırsi oluyormuş genellikle.Allah kolaylıkla ve sağlıkla versin yavrunun dişlerini

Merhaba kızlar günde 150 cc inek sütü içiyor ömer ali acaba çok mu? İki tane cicibebe atıyorum içine çok seviyo önceden gece de veriyordum ama çok sütün zararı var mıdır gece vermiyorum artık ?

Gece inek sutu vermek reflü yü tetikliyor gece vermeyin gündüz de kaç CC içmeli bilmiyorum benimki hiç içmiyor

ÜZuntu en cok kendime zarar keske elimde olsa. Ama baska sikintilarda eklenince zaten psikolojik destek almaya basladim cabim sagol

Merhaba kızlar günde 150 cc inek sütü içiyor ömer ali acaba çok mu? İki tane cicibebe atıyorum içine çok seviyo önceden gece de veriyordum ama çok sütün zararı var mıdır gece vermiyorum artık ?
Sütün sindirimi zormus bebegin bagirsaklarini yoruyormus( inek sütü) sut yerine yogurt peynir verin diyoar. Cok emmek ister sutum yetersiz gelirse vwriyorum ben. O da gunde bir defa az iciyor

Ben süte değilde o şekerli paketli ürün olan cicibebeye takıldım Cok zararlı tamamen sekerli o cicibebeler hazır vereceksen e bebegın var hıpp var onları tercih edebilirsin.

Kizlar hayirli aksamlar..
Sali günü baslayan ve ne calpol nede dolvenin düsüremedigi direncli ates sonrasi (ates 3gün sürdü) döküntüler basladi. 6. Hastalik geciriyoruz viral bir enfeksiyon, bulasici.
Bu aralar kalabalk ortamlari özellikle avm-park tercih etmeyn sonbaharda malum viral enfeksiyonlar cogaliyorr bebisleri öpüyorumm

Geçmiş olsun çok sıkıntılı olmuştur şimdi nasıl yavrum bu hastalığın ateşten başka belirtisi var mı

bende ara sıra içsin istiyorum ama ağzına yaklaştırmıyor bide bunu deneyim

Günaydın kızlar. Kitapyurdunda bugüne özel kampanya var. Hem kargo ücretsiz hem de mevcut indirimlere ek yuzde 10 indirim var.
İş bankası kültür yayınlarının hareketli kitaplarını ve içinde hayvan olan her kitabı çok seviyor kızım. Ben biraz kitap aldım. İhtiyacı olana tavsiye edilir. İyi günler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…