2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Selam kızlar bizde doğum günümüzü kutladık 14 temmuzda..herşey çok güzel oldu..içime sindi..misafirlerim de memnun ayrıldılar..darısı nice yıllarımıza sağlıkla mutlulukla olsun inşallah..henüz 8 dişimiz var..ayakta duruyoruz adım alıyoruz ama tam manasıyla yürümeye geçmiş değiliz..ek gıdaya devam ediyoruz..geceleri hiç uykumuz yok..sürekli uyanıyoruz.bizden haberlerde böyle..

Hepinize teseteşe ederim kızlar desteginiz için,zor zamanlarımda hep yanımdaydıniz..Evlat acisi çok zormus.Bir de hevesle alışveriş yapip hic giydirmeden onlari dagitmak, başka bebekleri gorup yaşasaydi benimki de böyle olacaktı diye içinden gecirip gozlerinin dolmasi.ipek diye çocuklarına seslendiklerinde icinin ciz etmesi daha neler neler..

Hepinize teseteşe ederim kızlar desteginiz için,zor zamanlarımda hep yanımdaydıniz..Evlat acisi çok zormus.Bir de hevesle alışveriş yapip hic giydirmeden onlari dagitmak, başka bebekleri gorup yaşasaydi benimki de böyle olacaktı diye içinden gecirip gozlerinin dolmasi.ipek diye çocuklarına seslendiklerinde icinin ciz etmesi daha neler neler..
Allah yardımcın olsun canım.Rabbim Hüzünlerini sevince çevirsin inşallah:KK42:

Oglumun kardeşinin resimlerine bakip opmesi,bayramda mezarına seker koymasi içimi parcaladi..Allah böyle acı yaşatmasin kimseye..
Amin canım.Acını hissediyorum.Çok zor gerçekten.Rabbim oğluna hayırlı uzun ömürler versin.Bebek istersen sağlıklı uzun ömürlü bebeklerin olsun inşallah.

Selam kizlar biz de kutladik dogum gunumuzu gayet guzeldi ama oglum cok mizmizlandi uyku saatine denk geldigi icin. Uyku sorununu cozduk sayilir artik pes ettim yanimda yatiriyorum gece o zaman uyanmiyor uyansada kendi emip uyuyor memeler fora uyuyoruz :KK70: besiginde uyursa saat basi uyaniyor cok ilginc , boyle en azindan deliksize yakin bi uyku cekiyorum yatsin bakalim kuzum kolumda uyuyor :) saat 9.30 da yatiyor 12 de ben yatiyorum o sirada uyandikca emziriyorum geri uyuyor yatarkende yanima aliyorum uyuyor oyle siz de bi deneyin isterseniz :)

Selam kizlar biz de kutladik dogum gunumuzu gayet guzeldi ama oglum cok mizmizlandi uyku saatine denk geldigi icin. Uyku sorununu cozduk sayilir artik pes ettim yanimda yatiriyorum gece o zaman uyanmiyor uyansada kendi emip uyuyor memeler fora uyuyoruz :KK70: besiginde uyursa saat basi uyaniyor cok ilginc , boyle en azindan deliksize yakin bi uyku cekiyorum yatsin bakalim kuzum kolumda uyuyor :) saat 9.30 da yatiyor 12 de ben yatiyorum o sirada uyandikca emziriyorum geri uyuyor yatarkende yanima aliyorum uyuyor oyle siz de bi deneyin isterseniz :)
Allah hayırlı uzun ömürler versin oğluna canım.Biz de iki kere kutladık kızımın doğum gününü.Haftasonu İstanbul’dan dayısı Konya’dan dedesi geldi bizi ziyarete.Kızımın doğum günü 17 Temmuz olmasına rağmen 3 gün önce onlarla kutladık.17 Temmuz’da da arkadaşımın ikiz bebeklerini görmeye gittik.Giderken pasta aldık.Orada asıl gününde bir daha kutladık.Bu arada kızım doğum gününe 15 gün kala yürüdü teyzeleri.Darısı hepinizin bebeklerine :KK9:

Oglumun kardeşinin resimlerine bakip opmesi,bayramda mezarına seker koymasi içimi parcaladi..Allah böyle acı yaşatmasin kimseye..
Amin Canım benim seninle birlikte acını yaşadık hep dualarımızda oldun ne zaman bunalsam aklıma sen geldin halime şükrettim inşallah bundan sonra rabbim feraha erdirsin sevincin çok olsun rabbim acını hafifletsin oğluna sağlıklı uzun ömürler versin

Doğum gününüz kutlu olsun doğum gününde neler yaptınız nasıl mamalar vardı ben hala ne yapmalıyım bilmiyorum kafamdan birsürü şey geçiyor çok kararsızım henüz alışveriş te yapmadım

Kızlarrr benim bebegim bu hafta yemegi kesti surekli emmek istiyor.o kadar cok emmiyor ki gögsum tahris oldu kabuklandı.kurudu.fena oldu ve cozum bulamadım.bana yardım edin.

Doğum gününüz kutlu olsun doğum gününde neler yaptınız nasıl mamalar vardı ben hala ne yapmalıyım bilmiyorum kafamdan birsürü şey geçiyor çok kararsızım henüz alışveriş te yapmadım
Canim biz cafede yaptik daha dogrusu pastane cafe tarzi yerler oluyor ya oyle pastasini da orda yaptrdik sen nerde dusunuyorsun ona gore fikir vereyim ev mi disari mi ?

Kızlarrr benim bebegim bu hafta yemegi kesti surekli emmek istiyor.o kadar cok emmiyor ki gögsum tahris oldu kabuklandı.kurudu.fena oldu ve cozum bulamadım.bana yardım edin.
Canim dogru emiyor mu ? Benim oglumda cok emer ama yara olmuyor cok sukur tatilde hic yemedi ful emdi meme ucu yaralari bebegin yanlis konumlanmasindan oluyor diye biliyorum bi dikkat et bakalm iyilesene kadar lanolin sur iyi gelir yara olmayan tarafla emzir ikisi de yara degilse eger bebisler ara ara yapiyor oyle istahsizlik ustune gitmiyorum ben

Selam kiizlar bizimkinin dun dogumgunuydu.cok duygulandim gercekten ne cabuk geciyor zaman.kutlamasini kismetse pazar gunu yapacagiz.bugun 1 yas asilarini oldu.dislerimiz hala yok.ve en kotusu kilosu 8.5kg.3 ay once tartilmistik yine 8.5 kg.ozaman 70cm boyu varmis simdi 77cm.yani bildiginiz ciliz bizimkisi.napmam lazim cok uzuluyorum.bizim kadar zayif olan var mi? Kilolu bebis anneleri ne tavsiye edersiniz.ben yumurta falan yediremiyorum.tahilli karisimlar pirinc inlari vs de..tek yedigi meyve puresi
Tavuk pilav yogurt makarna o da cani isterse :KK43:(((

Selam kiizlar bizimkinin dun dogumgunuydu.cok duygulandim gercekten ne cabuk geciyor zaman.kutlamasini kismetse pazar gunu yapacagiz.bugun 1 yas asilarini oldu.dislerimiz hala yok.ve en kotusu kilosu 8.5kg.3 ay once tartilmistik yine 8.5 kg.ozaman 70cm boyu varmis simdi 77cm.yani bildiginiz ciliz bizimkisi.napmam lazim cok uzuluyorum.bizim kadar zayif olan var mi? Kilolu bebis anneleri ne tavsiye edersiniz.ben yumurta falan yediremiyorum.tahilli karisimlar pirinc inlari vs de..tek yedigi meyve puresi

alerjiniz var mıydı canım?

benim oğlum da 8,5 kilo. 4 ay önce 8 kiloydu. durumumuz sizinle aynı yani. boyu daha kısa hatta 74-75 sanırım. aslında yiyor sayılır ama dişleri de olmadığı için kısıtlı biraz yedikleri. takma kafana üzme kendini, çok fazla bebek var böyle. sağlığı yerinde olsun. büyümüyor değil bak boyu uzamış.

alerjiniz var mıydı canım?

benim oğlum da 8,5 kilo. 4 ay önce 8 kiloydu. durumumuz sizinle aynı yani. boyu daha kısa hatta 74-75 sanırım. aslında yiyor sayılır ama dişleri de olmadığı için kısıtlı biraz yedikleri. takma kafana üzme kendini, çok fazla bebek var böyle. sağlığı yerinde olsun. büyümüyor değil bak boyu uzamış.
Aynen boyu tek tesellim en azindan gelismis biraz dedim..disleri olsa degisir miydi acaba diye de dusunuyorum malum bizimkiler damagina yapistirip direkt yutuyorlar

Geçmiş olsun canım Biz de aşısını yarın yaptıracağız inşallah.Aşı çok acıtıyor mu?Kaç aşı yaptılar? Kilosu benim kızımın da ancak senin bebiş kadardır. Ek gıdaya geçtiğimiz ilk günlerde biraz yiyordu.Şimdi anne sütü ağırlıklı gidiyoruz.Yemesi pek yok.Üzülme Allah sağlık versin.Doğum günü de kutlu olsun miniğinin.Sağlıkla büyüsünler inşallah

Aynen boyu tek tesellim en azindan gelismis biraz dedim..disleri olsa degisir miydi acaba diye de dusunuyorum malum bizimkiler damagina yapistirip direkt yutuyorlar
Dişleri olsa da değişmez canım. Benim kızımın 2 altta 4 üstte 6 dişi var.Yemiyor yine de.Hatta dişleri yokken ek gıdaya yeni geçtiğimizde daha iyiydi yemesi.Rabbim can sağlığı versin.

Ben düşer diye yanıma almak istemiyorum. Beşiğine yatırmaya dikkat ediyorum.Bazen uyku arasında yanıma bırakıp uyuyakaldığım oluyor da; ya düşseydi diye korkuyorum.Senin yatağından düşmemesi için nasıl tedbir alıyorsun canım

Ben düşer diye yanıma almak istemiyorum. Beşiğine yatırmaya dikkat ediyorum.Bazen uyku arasında yanıma bırakıp uyuyakaldığım oluyor da; ya düşseydi diye korkuyorum.Senin yatağından düşmemesi için nasıl tedbir alıyorsun canım
Canim bir tarafimizda babamiz oluyor diger taraftada anne yani olma ozelligi olan besigini sikica yanastiriyorum yataga gtsede besigine duser diye sen de besigi engel olarak kullanabilirsin pozisyon uygunsa yatagin baba gidincede kosede ben oluyorum besik tarafinda yatiriyorum

Dişleri olsa da değişmez canım. Benim kızımın 2 altta 4 üstte 6 dişi var.Yemiyor yine de.Hatta dişleri yokken ek gıdaya yeni geçtiğimizde daha iyiydi yemesi.Rabbim can sağlığı versin.
Bizimkinin de bir suru disi oldu azisi bile var ama yeme yutma konusunda hala beceriksiziz cigneyp yutamiyor buyuk lokmAlari oguruyor kucuk kucuk parca yapip veriyorum hep, ben sikinti degilde babane anane laf anlamiyor yer artik o diye veriyorlar agzina buda yutamiyor hadii ogurme kusma telas fasli basliyor

X