2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Hanımlar bir şey soracagim 4-5 gun ates ve sonrasında döküntü var bebegimde bu 6. Hastalikta dokuntuler vucudun neresinde başlamıştı olan bir arkadaş vardi sanirim
Gecmis olsun. Once yüzünde kaşlarında ve ense saç diplerinde basladi. Bezin geldigi kasiklarda vardi. İsilik gibi.Ertesi gun boyun sirt ve karinda cikti. Bacaklarinda yoktu ama mermersi bir gorunum vardi. O da belirleyici imis.
Ben dokuntuler cikinca da doktora goturdum. İlac alerjisi mi 6. Hastalik mi emin olmak icin.

Gecmis olsun. Once yüzünde kaşlarında ve ense saç diplerinde basladi. Bezin geldigi kasiklarda vardi. İsilik gibi.Ertesi gun boyun sirt ve karinda cikti. Bacaklarinda yoktu ama mermersi bir gorunum vardi. O da belirleyici imis.
Ben dokuntuler cikinca da doktora goturdum. İlac alerjisi mi 6. Hastalik mi emin olmak icin.

Ahh gecmis olsun canim :KK43: Yeni mi oldu
Sağolun hanımlar, mermerimsi goruntu var ozelikle de yuzde olan kisimda, 3 gun ates oldu takip ettik gecmeyince doktora götürdük kandan bakti dr virüs var dedi antibiyotik veremeyiz dedi ertesi gun ateş düştü bugun 5.gun once minik minik yanak boyun bolgesinde sonra ust govdede döküntüler var haftaya tekrar kan verecegiz degerleri duzeldi mi diye notrofil sayisi baya dusuk takip edilmesi gerek cedarice size de cok gecmis olsun

Canim bastan çakıl konsepti cok hosuma gitti. Ama kiyafetine cevrem herkes laf ederdi vazgectim. Pamuk prenses yada kirmizi baslikli kizda cok kararsizdim. Sonra kostum her yerde giydiremem dedim. Birde ekimde esjmin kuzeni evlenecek. Bu elbise cok hosuma gitti. Zaten tam yaz kizi papatyada yazi cagristiriyo diye oyle bagladim :KK70: sende mickey dusunebilirsin ama farkli olsun dersen once kiyafet bak derim. Ona gore birsey seç
İyi olmus bencede düğünde varsa orda da kullanmış olursunuz.
Mickey fikri hoşuma gitti bu arada canm sagolasn bakalm bi arastırıyorum bende sizleride haberdar ederim :)

Sağolun hanımlar, mermerimsi goruntu var ozelikle de yuzde olan kisimda, 3 gun ates oldu takip ettik gecmeyince doktora götürdük kandan bakti dr virüs var dedi antibiyotik veremeyiz dedi ertesi gun ateş düştü bugun 5.gun once minik minik yanak boyun bolgesinde sonra ust govdede döküntüler var haftaya tekrar kan verecegiz degerleri duzeldi mi diye notrofil sayisi baya dusuk takip edilmesi gerek cedarice size de cok gecmis olsun
Cok gecmiş olsun Rabbim acil şifalar versin inşallah

Hanımlar bir şey soracagim 4-5 gun ates ve sonrasında döküntü var bebegimde bu 6. Hastalikta dokuntuler vucudun neresinde başlamıştı olan bir arkadaş vardi sanirim

Cok gecmis olsunm hastaliktan bezmiş bir anne olarak sizincok iyi anliyorum kolayliklar dilerim

Al_pi Al_pi pasta tarifini isterim. Fotografcida anne baba bebek uclusu olarak foto istiyorum. Bide yesillik alanda pasta patlatma yapmak istiyorum kendi makinamla cekecegim :)

Arkadaşlar bebeği anne baba diyen var mı benimki hiçbir şey demiyor :KK51:
Bol bol konusmanizi tavsye ederm. Bdnm kizim ilk anne dedi. Baba dede basit kelimeler zaten belli sure sonra onlarda oluyor. Ama ben annem annecim kelimelerini cok fazla kullandm dogdugundan beri. Etkisi oldugunu dusunuyorum

Arkadaşlar bebeği anne baba diyen var mı benimki hiçbir şey demiyor :KK51:
Benim kızımda anne anane dede baba hadi gel mama meme diyo ama 16-17aylık yeğenim var anca baba dede anneyi toplsan 3-5 kez demiştir. YEğenimde kız bu arada. Takılma hiç. Bebekten bebeğe değişir gelişimleri gibi

Al_pi Al_pi pasta tarifini isterim. Fotografcida anne baba bebek uclusu olarak foto istiyorum. Bide yesillik alanda pasta patlatma yapmak istiyorum kendi makinamla cekecegim :)
Bizim dogum gunune kadar ben bulmus olurum nasilsa hemen yazarim canim.

Kizim anne dede meme mama ooo diyor ben ona aşkım diyorum 3-4 gundur askimla alkis arasi birsey soyluyor ne zaman attim alkis askim desem hep o kelimeyi tekrarliyor :)
Bay bay alkış yapiyor gel gel hic aklima gelmedi yapmak :) Birde nerde yuksek bir yer hemen tutunup ayaga kalkiyor 1-2 adim atiyor korkmuyorda dusecem diye.

MERHABA KIZLAR, HAYIRLI RAMAZANLAR
Biz geldik. Aylarca giremedim buraya yeni telefonumun azizliğine uğradım. Hiçbir siteye kayıtlı giriş yapmıyordu. Sonunda gelebildim. Ne çok şey kaçırdım :KK43:
Koskoca bir sene geçti.
Bir yasina girdi 8 mayista. Bir kac aydir hep ayni kiloda. Ilk oturarak ilerledi prematurem, sonra sürünmeye gecti, sonrada emekleyerek her yolu kullandı. Şimdi heryerden tutunup kalkıyor ellerini birakiyor bayağı day day duruyor ama henüz yürümüyor. Tek elinden tutunca yürüyor.
Ek gıdayı çok sevmedi hala yüzde 90 emiyor. Bilinçli olarak sadece baba diyor. Diger sesleri gelisiguzel. Alkis, baybay,çak, yapıyor birde tarakla saçımı tarıyor, :)
Ilk günkü gibi bana yapışık yaşıyor. Oyuncaklarla pek ilgilenmiyor. Peçete kağıt ısırıp atması, su içip tükürmesi favorisi. Saçlar bayağı kıvrıştı :) 4 dışımız çıktı 5. çıkmak üzere...
Biraz göz atayım geçmişe, fırsat buldukça burdayım artık inş.

Kizlar aklima takilan bir sey var simdi minisler yasina girdiginde süt verebilecek miyiz? Illa devam sutu mu vermemiz gerekiyor bu devam sutu dedikleri mama olmuyor mu ? Ben inek sutu taraftariyim ama bi devam sutudur almis gidiyor bu konuda bilginiz var mi?

MERHABA KIZLAR, HAYIRLI RAMAZANLAR
Biz geldik. Aylarca giremedim buraya yeni telefonumun azizliğine uğradım. Hiçbir siteye kayıtlı giriş yapmıyordu. Sonunda gelebildim. Ne çok şey kaçırdım :KK43:
Koskoca bir sene geçti.
Bir yasina girdi 8 mayista. Bir kac aydir hep ayni kiloda. Ilk oturarak ilerledi prematurem, sonra sürünmeye gecti, sonrada emekleyerek her yolu kullandı. Şimdi heryerden tutunup kalkıyor ellerini birakiyor bayağı day day duruyor ama henüz yürümüyor. Tek elinden tutunca yürüyor.
Ek gıdayı çok sevmedi hala yüzde 90 emiyor. Bilinçli olarak sadece baba diyor. Diger sesleri gelisiguzel. Alkis, baybay,çak, yapıyor birde tarakla saçımı tarıyor, :)
Ilk günkü gibi bana yapışık yaşıyor. Oyuncaklarla pek ilgilenmiyor. Peçete kağıt ısırıp atması, su içip tükürmesi favorisi. Saçlar bayağı kıvrıştı :) 4 dışımız çıktı 5. çıkmak üzere...
Biraz göz atayım geçmişe, fırsat buldukça burdayım artık inş.
Hoşgeldin canım hayırlı ramazanlar.Ben de epeydir yoksun diye düşünüyordum.Yeni yaşı hayırlı olsun minik oğlunun.Allah hayırlı sağlıklı uzun ömürler versin.Doğum günü yaptın mı ? Benim kızımın da emekleme süreci aynı senin oğlun gibi.Şimdi her yüksek yere tutunup kalkıyor.Dolapları açıyor.Bugün elbise giydirdim. Kalkarken ayağına dolandı.Çok sinirlendi.Elbiseyi tutup tutup çekti hiç sevmedi.Artık pek giydirmem herhalde elbise. Ek gıdayı bazen yiyor bazen ağzını açmıyor. Anne,baba, hadi,gel,mama,meme diyor. Maşallah yavrularımıza.Seve seve büyütelim inşallah :anne:

Benim kızımda anne anane dede baba hadi gel mama meme diyo ama 16-17aylık yeğenim var anca baba dede anneyi toplsan 3-5 kez demiştir. YEğenimde kız bu arada. Takılma hiç. Bebekten bebeğe değişir gelişimleri gibi
Aynı kelimeleri söylüyormuş kızlarımız canım. Kucağımıza gelip gezmek istediğinde 'hadi' diyor,'gel' diyor. Maşallah çok akıllılar.Rabbim bağışlasın hepimize

Kizlar dogum gunu icin pasta patlama yani cake smash yapicak misiniz? Konsept fikirleriniz neler ve de fiyatlar nasil :)

X