Aminn. Yani bu konuda herkesin kendi tercihi. Ama yatagi gercktn en guvenlisi. Uyumadgi geceler mecbur aliyrm bende. ALLAHM korusun her daim evlatlarimiziKızım bizim yanimizda yatiyo çünkü beşiğinde uyumuyo
Ama artik kendi yataginda yatmasi için ugraşcam.Allah hepimizin evlatlarini korusun
Cok tsk ederimCok gecmis olsun Rabbim korur onlari süphesiz,yalnz yanimizda yatrmayalim kizlar cocuklarimizi ben ilk cocugumda yaptm o yanlisi cocuk kac kez düstü besiginde yatmak istemezdi hala daha kalkip yanima geliyo cünkü alisti bi kez
Suan cok kücükler yataklarna uyum saglamalari daha kolay olucaktr.
Aminn canımAminn. Yani bu konuda herkesin kendi tercihi. Ama yatagi gercktn en guvenlisi. Uyumadgi geceler mecbur aliyrm bende. ALLAHM korusun her daim evlatlarimizi
Kalin yirtilmayan kitaplardan alabilirsin. Benimki kitapla yarim saat oynuyor. Bazen de kaçtım kaçtım oynuyoruz. Beni tuvalete kadar surunerek takip etmeye calisiyor. Oyun oldugu icin arkamdan ağlamıyor. Bazen de beraber yapiyoruz. O kanepede ayakta çizgi film seyrederken süpürüp siliyorum.Kızlar ev işlerinizi nasıl yapıyorsunuz?
Bebegi 1 dk yalnız birakamıyorum. Mama sandalyesinde 2 dk, yurutecte 5 dk dan sonra kucagina al diye aglamaya başlıyor. Odadan çıksam ağlıyor wc ye bile sarki soyleyerek gidiyorum ki sesimi duysun diye.
Uyudugunda yemek yapiyorum, yemek yiyorum ve mama sandalyesini temizliyorum. Yada camasir asmak, utu gibi sessiz isler, ve dinlenme.
Ama evi supurup silme işini sadece hafta sonu eşim varken yapabiliyorum. Ama haliyle yetmiyor hafta ici de yapmam lazım.
Bana bir yol gösteriverin lütfen.
Kızlar ev işlerinizi nasıl yapıyorsunuz?
Bebegi 1 dk yalnız birakamıyorum. Mama sandalyesinde 2 dk, yurutecte 5 dk dan sonra kucagina al diye aglamaya başlıyor. Odadan çıksam ağlıyor wc ye bile sarki soyleyerek gidiyorum ki sesimi duysun diye.
Uyudugunda yemek yapiyorum, yemek yiyorum ve mama sandalyesini temizliyorum. Yada camasir asmak, utu gibi sessiz isler, ve dinlenme.
Ama evi supurup silme işini sadece hafta sonu eşim varken yapabiliyorum. Ama haliyle yetmiyor hafta ici de yapmam lazım.
Kızlar ev işlerinizi nasıl yapıyorsunuz?
Seninki kucaksever o zaman. Arkadasim kangruya koyup is yapiyorum derdi.Varr cnm boyle kitapları ama bensiz oynamiyor
İlgi manyagi da diyebiliriz. Senin ki bakici cocuklari faln derken alismis.ne güzel. Benimki yatio ben kalkio ben. Kanguruya koysam egilemiyorumSeninki kucaksever o zaman. Arkadasim kangruya koyup is yapiyorum derdi.
Aynen. Benimki sabah biraktim mi benim yüzüme tekrar bakmiyor:)) "aba abi" diye onlarin peslerinde dolaniyor.İlgi manyagi da diyebiliriz. Senin ki bakici cocuklari faln derken alismis.ne güzel. Benimki yatio ben kalkio ben. Kanguruya koysam egilemiyorumZaten o da asiri sevmiyor kanguruyu da.
Benimki de oyleydi canim emeklemeye baslayinca rahatladim ben yemek yaparken o mutfakta geziniyor, wc ye yine beraber giriyoruz beni bekliyor yerde :) hep ayni odadayiz ama kendi kendine oyalanabiliyor artik. Bu arada emekleme dedigim surunme dizini kullanmiyor hala :)Kızlar ev işlerinizi nasıl yapıyorsunuz?
Ne güzel emeklemese de bir yol bulmuş kendinceBenimki de oyleydi canim emeklemeye baslayinca rahatladim ben yemek yaparken o mutfakta geziniyor, wc ye yine beraber giriyoruz beni bekliyor yerde :) hep ayni odadayiz ama kendi kendine oyalanabiliyor artik. Bu arada emekleme dedigim surunme dizini kullanmiyor hala :)
Bende tam tersi uyurken kipirdayamiyrm. Mutfgn salonun kapisi yok. Oldugu gibi kizimn odasinda. Bende mama sandlyesne koyup onune yiyck bisyler koyuyrm. Ne kadr durursa o kadr yapablyrm. Sonra yerlerde ayak altnda geziyo. Bacagma yapisiyo. Ne yaptgmi merk ediyr. Baznde kucakta devam edyrm. Mesela supurgeden korkuyo ya kucagma alip yapiyrm yada esimi beklyrm:))Kızlar ev işlerinizi nasıl yapıyorsunuz?
İyiyim canım, sağol.. içimdeki yara geçmiyor tabi,ssızlıyor..Amin hepimizin inşallah.Allah razi olsun.. öpüyorum hepinizi..Cumanın hayrı bereketi üzerinize olsun arkadaşlar.Sea41 canım nasılsın? İnşallah iyisidir. Aklıma düştün de dua ettim sana. Rabbim yardımcın olsun. Allah gönlünün muradını versin.
Evlat acısı en zor acı...Allah cennet öncüsü kılsın.Rabbim yardımcın olsun.Hakkında hayırlısını versin.Hayırlı sağlıklı bebişlerin olduğunun müjdesini alırız yakın zamanda inşallahİyiyim canım, sağol.. içimdeki yara geçmiyor tabi,ssızlıyor..Amin hepimizin inşallah.Allah razi olsun.. öpüyorum hepinizi..
Amin canım..Bir tane oğlum var çok şükür.. Artık düşünmüyoruz,rabbim oglumuza sağlıklı uzun ömür versin inşallah.. Çok yıprandık,daha önce de 3 tane karnimda ölmüştü..Rabbim isteyenlere olmayanlara versin..Evlat acısı en zor acı...Allah cennet öncüsü kılsın.Rabbim yardımcın olsun.Hakkında hayırlısını versin.Hayırlı sağlıklı bebişlerin olduğunun müjdesini alırız yakın zamanda inşallah
Bu cuma gidicem ins o zmn belli olcak. Seninde olmamistir demi?
Anladim canim senin isin bi tik daha zor bizde tutunma kalkma olayi falan olmadigi icin daha tehlikesiz tabi :)Ne güzel emeklemese de bir yol bulmuş kendince
Ben alerjisi var diye evde haliları kaldirdim, bizimki emekliyor ve ilk gordugu yerde ayaga kalkip siraliyor, yerler bos dusup kafasini vuracak diye gozumu ayiramiyorum.
Bir de evde kedi var. Surekli gozu kedide.
Bir de yerde ne bulursa agzina atiyor, sac, kil, toz, kirinti, musamba vs ne olursa. Gozu de kedinin mamasinda ve tuveletinde. Ama iş yemek yemege gelince yok. Yerdeki miniminnacii seyi bile aliyor.