- 10 Eylül 2011
- 217
- 180
Tutmayı düsünmüyorum cunku dayanamam sabah 6.bucuk 7de gune basliyoruz gece desen surekli emiyor ve hep uyanik cok gec aciliyor 8.20ye kadar dayanmam imkansiz.Ramazan geldi kizlar oruc tutacak misiniz ? Ya ben nasil dayanicam bilmiyorum susuzluga. Oglum cok hareketli hic oturtmuyor , tutmasam borclar birikti sonradan tutmasi zor oluyor. Diyete basladim bide artik cok abur cubur yiyordum o da kilo yapiyor siz ne guzel vermissiniz kilolari :)
Ayni durumdayiz canim ya biz de 7 de kalkiyoruz gece de emerek uyuyoruz yanimda yatiyor. Kpssye hazirlsnirken ve hamileyken tutmadim iyce birikti borclarim bi deneyim diyorum ama hic umudum yok kendimden :)Tutmayı düsünmüyorum cunku dayanamam sabah 6.bucuk 7de gune basliyoruz gece desen surekli emiyor ve hep uyanik cok gec aciliyor 8.20ye kadar dayanmam imkansiz.
Seneye Allah izin verirse insallah tutarim.
Haftasonu esim evdeyken tutarim yoksa zor tutmam imkansiz gibi geliyor.Ayni durumdayiz canim ya biz de 7 de kalkiyoruz gece de emerek uyuyoruz yanimda yatiyor. Kpssye hazirlsnirken ve hamileyken tutmadim iyce birikti borclarim bi deneyim diyorum ama hic umudum yok kendimden :)
Ben 2.kez rahatsızlandığında götürmedim doktora sormadımda. Aynı şekildeydi çünkü. Annelik içgüdümle hareket ettim biraz :))Tesekkur ederim canim bugun banyo yaptiriyim artik hemen giydiriyim. Iburamin bizde hiriltili oksuruk oldugunda kullandik iyi gelmisti durumuna gore sorup veriym eziyet oluyor cocuga uyuyamiyor burnundan
Ben gunduz bazen 2 bazen 3 kez uyutuyorum. Ama akşam 6dan sonra uyutursam gece 12yi bulduruyor. Ama uyutmazsam bazen 10 bucuktan sonra uyuyorCanım dün bu dediğini yaptım sabah 8de güne başladık 11 buçuk gibi uyudu 1 de uyandı sonra 4 te uyudu 4 buçukta uyandı akşam 9 da uyudu çok mutlu oldum ama sevincim uzun sürmedi 9:40 ta uyandı enerjiyi toplamış saat 1 buçuğa kadar uyanıktık bu akşam da 10 da uyuttum şimdi uyandı yine bakalım ne zaman uyuyacak
geçmiş olsun ben ne yaparsam yapayım bu çocuk uyumuyor saat 9 buçukta uyudu 10 buçukta uyandı şuan hala ayakta ben delirecemSelam kizlar biz gene hasta artik fenaliklar basti bana. Bu sefer alerji surubunu bir ay devam edecegiz.
Bu arada hayirli ramazanlar
Gecmis olsun canimSelam kizlar biz gene hasta artik fenaliklar basti bana. Bu sefer alerji surubunu bir ay devam edecegiz.
Bu arada hayirli ramazanlar
Biz en gec 10da uyuyoruz ama gece kalkip oturuyoruz sonrasinda hep emiyor ve sabah 6.bucuk gibi ayaktayizgeçmiş olsun ben ne yaparsam yapayım bu çocuk uyumuyor saat 9 buçukta uyudu 10 buçukta uyandı şuan hala ayakta ben delirecem
allah hepimizin yardımcısı olsun canım emmenin tadını çıkartıyor sıpalar ben oruçluyum sanırım süt azaldı az önce memeyi gösterip bana bağırıyor artık derdini anlatmaya başladılar çok şükür günümüzeGecmis olsun canimHayirli ramazanlar
Biz en gec 10da uyuyoruz ama gece kalkip oturuyoruz sonrasinda hep emiyor ve sabah 6.bucuk gibi ayaktayizSabirla duzelmesini bekliyorum cook uykusuzum
2 gun atesler icinde yanmisti kuzum sık sık ılıl duş aldırdim basi alev alevdi ahh cok zor fitil kullandik aninda dustu ilac hic fayda etmedi bizde..3 gündür ateş nöbetindeyim. Pazartedi sabah bir başladı hala devam. Düşmüyor da lanet şey. İştah zaten yok, surekli ya memede ya kucagimda. Allah tüm bebeklere şifa, annelerine de güç versin.