Hiç yemiyor canım. İnsan Dua ederken dikkatli olmalymisAnladim canim senin isin bi tik daha zor bizde tutunma kalkma olayi falan olmadigi icin daha tehlikesiz tabi :)
Valla biz de blw basladik ama ben isteyken kv klasik besledi oglum da artik kendisi yemiyor uzun zamandir ben de uzuluyorum ama napiyim zamani gelince alisir heralde..seninki hic mi yemiyor yoksa blw olarak mi yemiyor?
Kilosu iyiymis canim uzulme donemseldir belki :) ben de ilk ay emziremedim emmedi dua ettim varsin yapisik yasayalim hic ayrilmasin yeter ki emsin diye simdi hala yenidogan gibi 2 3 saatte bir emer mutlaka ama sikayetci degilim kendim istedim :)) bizimki yiyor gerci ek gidayi da gerci ben az veriyorum 2 ogun veriyorum bazen de ara ogun veriyorum anne sutu daha onemli bosver :)Hiç yemiyor canım. İnsan Dua ederken dikkatli olmalymissütüm azdı, mama takviyesi yapiyordum, meme bagimlisi bebekleri gorunce, ayy ne güzel, keske benimki de emse de varsin bagimli olsun diye geciriyordum ) 4 aydır mamayı birakti, sadece emiyor, sanirim bagimli da oldu )
Suan tadim günlerindekinden bile az yiyor, daha mama sandalyesinde basliyor emicem diye ağlamayam
Yok benimkide belli olmadı diğer ay gidecem bakalım çok heyecanla bekliyorumBu cuma gidicem ins o zmn belli olcak. Seninde olmamistir demi?
Aynen bende bu sefer baya merakliyim. Ayrtnli ultrsn cinsyet hepsine toplu gircm bakalmYok benimkide belli olmadı diğer ay gidecem bakalım çok heyecanla bekliyorum
Hayır canımKizlar bebeklerin bingiladaklati kapandi mi?
Ben yumusaklik falan hisstmyrmKizlar bebeklerin bingiladaklati kapandi mi?
Selam kizlar unutuyorum buraya girmeyi artik kizim cok yaramazAksama kadar pesinde dolanmaktan gece pertim cikiyor gecede hep ayakta 4.disimiz cikiyor ondan heralde diyorum.
Butun evi turluyoruz wcye birlikte gidiyoruz ben nerdeysem o orada baska turlu kanepeden tutunup ayaga kalkiyor yaninda olmayinca tirmanacak yer buluyor mutfakta firina tutunup kalkiyor cekmecelerden tutup kalkiyor hic oturmuyor baya ayakta duruyor bir kac adim atiyor.
Mama sandalyesinde önune salatalik erik vs dograyip koyunca yemek bulasik vs yapiyorum yoksa benim evde hafta sonundan hafta sonuna esim evdeyken toplaniyor temizleniyor.
Yarin 11 aylik oluyoruz dogum gunu telasi basladi elbiselerimiz tamam son hazirliklar yapiliyor pasta patlatma da yapacagim Ayy cok heyecanli gecen yil son 1 ayimiz kalmisti
Evet ben de merak ediyorum .bizim ki bayadir ayakta ama yurumuyor dahaKızlar yürüyen bebiş yok mu hala benim kızım çok tembel
ayy Allah kolaylık versin canım..ben işte olduğum için pek koşturmacam olmuyor ev içinde ama gece nöbetlere devam kızımız için..bende başladım doğumgünü hazırlıklarına zaman çabuk geçiyor..geçen yıl bu zamanlar son vakitlerimizdi hakkaten..ayy maşallah bize..Selam kizlar unutuyorum buraya girmeyi artik kizim cok yaramazAksama kadar pesinde dolanmaktan gece pertim cikiyor gecede hep ayakta 4.disimiz cikiyor ondan heralde diyorum.
Butun evi turluyoruz wcye birlikte gidiyoruz ben nerdeysem o orada baska turlu kanepeden tutunup ayaga kalkiyor yaninda olmayinca tirmanacak yer buluyor mutfakta firina tutunup kalkiyor cekmecelerden tutup kalkiyor hic oturmuyor baya ayakta duruyor bir kac adim atiyor.
Mama sandalyesinde önune salatalik erik vs dograyip koyunca yemek bulasik vs yapiyorum yoksa benim evde hafta sonundan hafta sonuna esim evdeyken toplaniyor temizleniyor.
Yarin 11 aylik oluyoruz dogum gunu telasi basladi elbiselerimiz tamam son hazirliklar yapiliyor pasta patlatma da yapacagim Ayy cok heyecanli gecen yil son 1 ayimiz kalmisti
Bebeye uygun guzel bir pasta yapiyorsun sonra onu guzelce susleyip önune koyuyorsun pastayi tumden hüpletiyor eliyle ayagiyla yuzuyle sende fotografini cekiyorsun. Ben dogumdaki fotografcimda yapacagim pasta benden susler ondan.Ayy doğum günü telaşı var da hiç birşey yok bende elbise bile alamadım ipek de hastapasta patlatma ne kız
Sagol canim Allah hepimizeayy Allah kolaylık versin canım..ben işte olduğum için pek koşturmacam olmuyor ev içinde ama gece nöbetlere devam kızımız için..bende başladım doğumgünü hazırlıklarına zaman çabuk geçiyor..geçen yıl bu zamanlar son vakitlerimizdi hakkaten..ayy maşallah bize..yakında kreşi anaokulunu konuşuruz ..
Sunum tabaklarini gumus aynalilardan sectim hepsini tahtakale gibi bir yerden aldim.Elbiseyi benimkini trendyoldan kiziminkini instada bir yerden özel diktirdim hala dikiliyor gerci benimkide elime gecmedi ama hazir.Doğum günü hazırlıklarına başlayanlar nerelerden alışverış yapıyosunuz netten alıyosanız fikir verirseniz çok sevinirim
Neden :-/ Kendi aranizdada mi yapmayacaksin. Bizimki sirf kendi kendimize hala dede yegenler kimseyi cagirmayacagim Zaten 16 kisiyiz aile kalabalik Ani olsun fotografimiz olsun diye suslenip puslenecegiz :))Hazırlıklarınızın hayranlikla takipcisiyim)
Ben dogumgunu yapmayacagim.
Bayrama memlekete gidecektim. Annemler, kardeslerim, akrabalarim, aile dostları falan bir seyler yapariz diyordum. Ama sonra esimin ailesinin memleketine gidecekmisiz. Onlar anlamaz dogumgunu falan. Yapmamak en iyisi. Bulundugum sehirde zaten kimsem yok. Dedigin gibi donunce bir aile pozu.bir de tek. Bitti gitti...Neden :-/ Kendi aranizdada mi yapmayacaksin. Bizimki sirf kendi kendimize hala dede yegenler kimseyi cagirmayacagim Zaten 16 kisiyiz aile kalabalik Ani olsun fotografimiz olsun diye suslenip puslenecegiz :))
Fotografcidada bir aile pozu tamamdir
Bugun englishhome un internet sitesinde cogu urun 11tlnidi. Belki mor bir masa ortusu de vardir. Bakmadim ama haberin olsunBebeye uygun guzel bir pasta yapiyorsun sonra onu guzelce susleyip önune koyuyorsun pastayi tumden hüpletiyor eliyle ayagiyla yuzuyle sende fotografini cekiyorsun. Ben dogumdaki fotografcimda yapacagim pasta benden susler ondan.
Sagol canim Allah hepimize
Sunum tabaklarini gumus aynalilardan sectim hepsini tahtakale gibi bir yerden aldim.Elbiseyi benimkini trendyoldan kiziminkini instada bir yerden özel diktirdim hala dikiliyor gerci benimkide elime gecmedi ama hazir.
Balonlari renkli sekilde masa arkasina komple asacagim bizim temamiz yok rengimiz var mor gumus kullanacagim.
Bademleri mor gumus alacagim kavanozlarin ustune mor gumus guller aldim bir masa ortum kaldi pastayida sagolsun halasi halletti dede evinde yapacagiz Allah izin verirse..