2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Günaydin kizlar
Benim kuş mama sandalyesinden ayaga kalkmayı ögrendi emniyet kemerini cıkartmistim kullanmiyorum diye dun 3-4 kere tepesinde yakaladim tam ustune oturacakken gördüm :KK57: Tabi kalbim yerinden fırladı bir süre kendime gelemedim simdi yemek yemiyorsa emniyet kemerini takiyorum birakmiyorum kemersiz.
Birde kucagimda hic oturmuyor kanepelere tirmanmak yada emeklemek istiyor artik cok zorlasti hep düsuyor bir yerine birsey olacak diye aklim cikiyor.
Maşallah bizim kız da henüz yok böyle şeyler..merak içindeyim neler yapacak diye :halay:

6. Hastalık olmuş kizim. Bugün döküntüler çıkınca anladik. Korkulacak bir hastalık degil ama cocugun huyu degisti. Resmen 2 yaş sendromunun ön gösterimini yaşıyorum.:KK66:)
Emmek istiyorum ama yatmak istemiyorum, ayakta emiyim ama kafamla da koluna yatayim, emerken bir yandan yuruyeyim ama bir yandan da uyuyayım istiyor. Sonra neden olmuyor diye basıyor çigligi. Guler misin ağlar misin?:KK66:)

6. Hastalık olmuş kizim. Bugün döküntüler çıkınca anladik. Korkulacak bir hastalık degil ama cocugun huyu degisti. Resmen 2 yaş sendromunun ön gösterimini yaşıyorum.:KK66:)
Emmek istiyorum ama yatmak istemiyorum, ayakta emiyim ama kafamla da koluna yatayim, emerken bir yandan yuruyeyim ama bir yandan da uyuyayım istiyor. Sonra neden olmuyor diye basıyor çigligi. Guler misin ağlar misin?:KK66:)
Cok gecmis olsun. Guldurdun :))

Biz de ana kiz hastayiz. Doktor ikimize de antibiyotik verdi. Bana sen 2 gun sonra basla dedi. Cocugum ilaclari ictikten sonra hep uyumak istemiş bugun bakıcıda. Hirildayip duruyor bebisim. Ben de gece istifra ettim. Bas ağrısı dışında daha iyiyim. Dayanamayıp parol içeceğim sanirim. Geceleri uyandikca emmek istiyor. Iki gecedir aramizda uyuyor. Bir babasindan tarafa donuyor bir anasindan tarafa:)))
Bu ara uyku saati gelince yakami çekiştirip aç aç diyor. Emerwk uyuyor hanimefendi hala. Cok komik oluyor:))

Hırıltımız cok fazla hava da istemiyor. Artik doktora gitmekten yoruldum.

Hırıltımız cok fazla hava da istemiyor. Artik doktora gitmekten yoruldum.
Allah yardimcin olsun canim. Doktorlar bir sey demiyorlar mi? Yani surekli hasta olmasinin bir nedeni olmali? Kronik bir seyler olusmus belli. Alerjisi mi var acaba anlasilmayan falan?
ben 5 gunde cok yoruldum ve aklima da sen geldin balinmaz nasil dayaniyor diye. Ve yine hasta yazdin cok uzuldum

Allah yardimcin olsun canim. Doktorlar bir sey demiyorlar mi? Yani surekli hasta olmasinin bir nedeni olmali? Kronik bir seyler olusmus belli. Alerjisi mi var acaba anlasilmayan falan?
ben 5 gunde cok yoruldum ve aklima da sen geldin balinmaz nasil dayaniyor diye. Ve yine hasta yazdin cok uzuldum

Alerji bolumune sevkimiz temmuz ayinda. Paranin gozu ciksin. Borcum olmasa butun testlerini ozelde yaptirirdim ama yok iste :KK43: bekliyoruz mecbur. Yine ozel bi dra goturdum o da alerjiden suphelendi ama testsiz neye alerjisi var bilinemiyorki.. zaten cocuk durmadan burnunu ovaliyo biseyden rahatsiz oluyo belli. Bende boyle buyudum bana cekmis iste :KK43:

3 gündür ateş nöbetindeyim. Pazartedi sabah bir başladı hala devam. Düşmüyor da lanet şey. İştah zaten yok, surekli ya memede ya kucagimda. Allah tüm bebeklere şifa, annelerine de güç versin.
Geçmiş olsun bizde aynı durumdayız sanırım dişten ishalde başladı :KK43:

Bugün bebegim yataktan parkenin üzerine düştü :KK43: bir saat önce şimdi uyudu.umarim bişey olmaz :KK43:

Böyle bi olayı yaşayan var mı

Bugün bebegim yataktan parkenin üzerine düştü :KK43: bir saat önce şimdi uyudu.umarim bişey olmaz :KK43:

Böyle bi olayı yaşayan var mı
Bizimde basimiza 3 defa geldi. Hatta biz doktra soylemedn o soylmsti bu tarz seylern olablcgni eger farkli bir durum hissdrsenz getrn demisti. Bizim dususler tamamen bizim hatamizdi. Uyumadgi geceler yanimza aldik ve sonuc dustu. Her zmn en guzeli kendi yataklarinda olmalari. Alah korusun evlatlarimizi

Bizimde basimiza 3 defa geldi. Hatta biz doktra soylemedn o soylmsti bu tarz seylern olablcgni eger farkli bir durum hissdrsenz getrn demisti. Bizim dususler tamamen bizim hatamizdi. Uyumadgi geceler yanimza aldik ve sonuc dustu. Her zmn en guzeli kendi yataklarinda olmalari. Alah korusun evlatlarimizi
Kızım bizim yanimizda yatiyo çünkü beşiğinde uyumuyo

Ama artik kendi yataginda yatmasi için ugraşcam.Allah hepimizin evlatlarini korusun

Bizimki de 2 defa düştü. Cok sukur bir sey olmadi. Uyuduktan sonra kendi yatağına alıyorum.
Bende artik kendi yatagina alcam
Guvenli en azindan beşik.gece emzirmek kolay oluyodu yanimda yattigi zaman ama hic guvenli degil

24 saat degil mi ? Ben öyle düşündüm 24 saat bişey olmazsa diye

Tmm canim cok saol bir hafta takip edeyim
Cok gecmis olsun Rabbim korur onlari süphesiz,yalnz yanimizda yatrmayalim kizlar cocuklarimizi ben ilk cocugumda yaptm o yanlisi cocuk kac kez düstü besiginde yatmak istemezdi hala daha kalkip yanima geliyo cünkü alisti bi kez
Suan cok kücükler yataklarna uyum saglamalari daha kolay olucaktr.

X