2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Kizlar nasilsiniz? Bebisler nasil? Baya hareketlenmisler dillenmisler. Benim bir sorum var. Aranizda ari mama kullanan var mi?

bebeği emeklemeyenler gün içinde neler yapıyor? biz bı elden tutup gezip duruyoruz ev içinde. oyuncaklarla da pek ilgilenmiyor, aklı yürümekte ama ben yoruluyorum. Nasıl oyalayacagimi bilemiyorum artık yürütmek disinda
Bizimki paso yerde yuvarlanarak geziyor. Ama bu hafta ust disi patliypr cok huysuz. Aksam koala gibi yapisiktik

Kizlar nasilsiniz? Bebisler nasil? Baya hareketlenmisler dillenmisler. Benim bir sorum var. Aranizda ari mama kullanan var mi?
Valla su zamana kadar iki paket bitirdim. Surekli vermedim cok nadir verdim. Bana kalirsa pek yararli bisey degil ama bazen cesit olsun diye veriyodum. En son kayisi hasladim ari mamayla verdim...

Canım kademeli olarak sabah uyanmasını erkene al. 8de uyanırsa 11de uyutursun 12.30da uyansa 4 gibi uyutursun 4.30da kalkar 8.5ta uyutmayı denersin
Canım dün bu dediğini yaptım sabah 8de güne başladık 11 buçuk gibi uyudu 1 de uyandı sonra 4 te uyudu 4 buçukta uyandı akşam 9 da uyudu çok mutlu oldum ama sevincim uzun sürmedi 9:40 ta uyandı enerjiyi toplamış saat 1 buçuğa kadar uyanıktık bu akşam da 10 da uyuttum şimdi uyandı yine bakalım ne zaman uyuyacak

Annrler gunumuz kutlu olsun. Eger benim gb cirlayan bir evlat iseniz sizi de cok etkileyecektir. Agladim.

Canım dün bu dediğini yaptım sabah 8de güne başladık 11 buçuk gibi uyudu 1 de uyandı sonra 4 te uyudu 4 buçukta uyandı akşam 9 da uyudu çok mutlu oldum ama sevincim uzun sürmedi 9:40 ta uyandı enerjiyi toplamış saat 1 buçuğa kadar uyanıktık bu akşam da 10 da uyuttum şimdi uyandı yine bakalım ne zaman uyuyacak
Off kötü olmuş. Sabah sen mi uyandırdın kendi mi uyandı? Alışkın değilya zamanla oturur belki

Off kötü olmuş. Sabah sen mi uyandırdın kendi mi uyandı? Alışkın değilya zamanla oturur belki
sanırım ben bu konuda çok beceriksizim diğeri 4 yaşına yaklaştı hala erken yatma erken kalkma oturmadı anne biz böyle seviyoruz neden bu kadar herkese işkence yapıyorsun diyor sıpa

sanırım ben bu konuda çok beceriksizim diğeri 4 yaşına yaklaştı hala erken yatma erken kalkma oturmadı anne biz böyle seviyoruz neden bu kadar herkese işkence yapıyorsun diyor sıpa
Öyle düşünme canım benim kimi bebek/çocuk düzenli uykuyu geç kabulleniyor. Senin büyük çok bilmiş tam yemelik :) seni nerenden vurcağını iyi biliyo

Kizlar oglum grip , babadan gecti hafif atlatiyor diye doktora goturmedim ama bi turlude gecmedi. Geceleri burnu tikaniyor uyuyamiyor gunduzde akip duruyor gece buhar mak calistiriyorum sogan kesip koyuyorum biraz rahatlatiyor ama gecmedi ya napsam doktora gotursem mi ? Ne verirler ki nezle grip durumlarinda atesi falan yok

Kizlar oglum grip , babadan gecti hafif atlatiyor diye doktora goturmedim ama bi turlude gecmedi. Geceleri burnu tikaniyor uyuyamiyor gunduzde akip duruyor gece buhar mak calistiriyorum sogan kesip koyuyorum biraz rahatlatiyor ama gecmedi ya napsam doktora gotursem mi ? Ne verirler ki nezle grip durumlarinda atesi falan yok
Ne zamandir grip? Bizimki de grip oldu 3 haftada gecto sanirim. Ilac kullanmadik. Bol bol kuru sogan yedirdim. Pismisini yedirdim. kestim dorde boldum cucugunu eline verdim. Bol bol mendille burnunu temizledim.

Ne zamandir grip? Bizimki de grip oldu 3 haftada gecto sanirim. Ilac kullanmadik. Bol bol kuru sogan yedirdim. Pismisini yedirdim. kestim dorde boldum cucugunu eline verdim. Bol bol mendille burnunu temizledim.
1 hafta olacak gecmedi. Gecer gibi oldu banyo yapinca artti usutuyor sanirim banyoda anlamadim ben de uzuluyorum gece tikaniyor sinirinden agliyor emerek uyuyor cunku burnu tikanincada ememiyor , bi kac gun daha bekleyim bakalim

1 hafta olacak gecmedi. Gecer gibi oldu banyo yapinca artti usutuyor sanirim banyoda anlamadim ben de uzuluyorum gece tikaniyor sinirinden agliyor emerek uyuyor cunku burnu tikanincada ememiyor , bi kac gun daha bekleyim bakalim
Ben usuttuklerinde hasta olduklarina inanmiyorum. Ama hastayken ilerlememesi icin dikkatli olmak lazim tabi. Biz doktor kontrolune gittik gayet igi durumu demisti 2 gun sonra benden bulasti:) ben o nedenle goturmedim tekrar. Ateslendi evde dusurdum. Yine doktora gitmedim. Icin dokyora giderek rahat edecekse git bence. Ben doktor yeni gordu diye giturmedim.

Canım çok geçmiş olsun. Ben iburamin zero vermiştim. Kızımın sesi kısıldığında vermişti sağlıkocağındaki dr. Soğuk algınlığında bu hafif bi ilaç iyide gelir demişti sabah akşam 1 çay kaşığı verdim 3 günde geçti 4.günde bişeyi kalmadı şükür

Banyoda çocuklar hasta olmazmış canım. Sonrasında hızlıca sıcak bi yerde giydirirsen. Aksine hastaysa hergün yıka diyor doktorlar

Banyoda çocuklar hasta olmazmış canım. Sonrasında hızlıca sıcak bi yerde giydirirsen. Aksine hastaysa hergün yıka diyor doktorlar
Tesekkur ederim canim bugun banyo yaptiriyim artik hemen giydiriyim. Iburamin bizde hiriltili oksuruk oldugunda kullandik iyi gelmisti durumuna gore sorup veriym eziyet oluyor cocuga uyuyamiyor burnundan

X