2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Allahim cok sukur bu sene hasta olmadan atlattik dedim kiii kızim hastalandi ama babasi hastaydi ondan gecti 2 gün ateşi düşmedi 38.bucukları gördük iki gece acile gittik dün fitil istedim cunku ilaci icmiyordu neyse ki fitilin üstüne atesi daha iyi seviyelere geldi.
Bogazi kizarmis dedi ama ates dustu ya onuda atlatiriz insallah.. Allah bebeklere hastalik vermesin cok zormus yemeden icmeden kesildim dünya durdu sanki..

Bu arada calpol kullananlar kutu acildiktam sonra 1 en fazla 1bucuk aymış kullanim süresi etkisini kaybediyormus surup cöpe atin evde varsa dedi doktorda eczacida haberiniz olsun.

Surup bbizde nerdeyse hic etki etmiyo zaten bizde hastayiz yine. Sizede gecmis olsun. Ben artik alistim, esimi arayip sana haberim var gozun aydin kizin hhasta diyorum

Ne güzel formül bulmuşsun en azından. Bizimkide artık kaşıkla verince yemek istememeyebaşladı. Ama önüne ne koysam yiyo. Bende omleti deneyeceğim. Hipin hangisini koyuyorsun omletin içine 5 tahıllıyı mı? Birde ne kadar koyuyosun.

Hipp 5 tahilli evet.en fazla 1 tatli kasigi koyuyorum.yoksa karistiramiyorum baya yogun oluyor.

Al_pi sagol canim insallah çürütmeden buyusun disler :)
Y Yellu canim biz blw yapmadik ama blender cok az kullandim catalla devam
Ne güzel ben birtek çorbada kullandım. Ama işte kahvaltıda bulamaç tarzı olunca acaba diyorum omleti falan önüne koysam yer mi. Birde yumurta sarısından yapınca sadece kuru oluyor. İçine neler katılabilir acaba çeşit olarak

Canım çok geçmiş olsun kuzuna. Daha iyi olmanıza sevindim. Bizimkide hasta olduk tam tatil öncesi. Şimdiyse onun için erken dönüyoruz tatilden sabah çok kötüydü.
Tüm ilaçlar aslında öyle hemen hemen

Yumrta sarisi peynr zeytni koyablrsn azcik da yagla pisirileblrm ben de benm kiza yediremyrm bulamaci:)

Yumrta sarisi peynr zeytni koyablrsn azcik da yagla pisirileblrm ben de benm kiza yediremyrm bulamaci:)
Aman yemesin bırak. Alıştırma sakın. Gerçi içindekileri ayrı ayrıda verdiğimde yedirebiliyoda, zamanında kolayıma da geldi sanırım. tekrar başlıcam omletlere falan

Aman yemesin bırak. Alıştırma sakın. Gerçi içindekileri ayrı ayrıda verdiğimde yedirebiliyoda, zamanında kolayıma da geldi sanırım. tekrar başlıcam omletlere falan
Aynen ben desteklemyrm zaten:) ama israrlar olunca denedm. Kizim yemeyince de ayri bi guzel bahanr oldu. Genelde biizm yedklerimizden istiyr. Neyi goruyosa yani

Bir tek burnumuz tikali izin vermiyor serum damlatmama otri bebeyle cekmemize o yuzden uyumak istiyor uyuyamayinca agliyor onun disinda sukur hemen atlattik.
Sizede gecmis olsun Havalar birden isindi cocuklar da etkileniyor haliyle mevsim gecislerinde. Insallah yazin hasta olmazlar .

Yaa su bebisler hasta olmasın kıyamam onlara..
Çok geçmiş olsun kızlar
Ne kadar dikkat etsekte bu hava değişimleri çocukları hasta ediyor..
En tezinden şifa versin Rabbim insAllah

Sanırım biz aynı beşikten almıstık jokerdekinden benim kızda sarkıyor park yatak alıcam bu gidişle

Sanırım biz aynı beşikten almıstık jokerdekinden benim kızda sarkıyor park yatak alıcam bu gidişle
Simdilik yer yatagi yaptim ondan yatiriyorum gunduzleri. Gece yatagina koyuyorum. Alirsan beni de bilgilendirir misin? Tatile kadar idare edelim boyle dedik.

Ah o burun açma olayı varya bizde taklalar atıyoruz çekene kadar. DEdiğin gibi çekmezsek uyuyamıyo. Yazında terlemelerine dikkat etmek lazım ter yüzünden olan hastalık daha zormuş

Merhaba çocuklara nasıl yumurta veriyorsunuz
Koy yumurtasi aliyorum, marketten alacaksam organik olanlardan aliyorum. Bazen haslanmis bazen omlet bazen pankek yapiyorum. Kahvaltida vermediysem corbasina katiyorum. Bazen sade olarak teke veriyorum bazen karisim yapiyorum. Bu ara omlet pankek turu vwriyoruz. Karisimla doymuyor. Yaninda ekmek yiyor:))

4 gün sonra 10 aylık olacağız. bizde de diş yok henüz. doktor yolda dedi 1 ay önce ama gelen giden yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…