Allahim cok sukur bu sene hasta olmadan atlattik dedim kiii kızim hastalandi ama babasi hastaydi ondan gecti 2 gün ateşi düşmedi 38.bucukları gördük iki gece acile gittik dün fitil istedim cunku ilaci icmiyordu neyse ki fitilin üstüne atesi daha iyi seviyelere geldi.
Bogazi kizarmis dedi ama ates dustu ya onuda atlatiriz insallah.. Allah bebeklere hastalik vermesin cok zormus yemeden icmeden kesildim dünya durdu sanki..
Bu arada calpol kullananlar kutu acildiktam sonra 1 en fazla 1bucuk aymış kullanim süresi etkisini kaybediyormus surup cöpe atin evde varsa dedi doktorda eczacida haberiniz olsun.
Ne güzel formül bulmuşsun en azından. Bizimkide artık kaşıkla verince yemek istememeyebaşladı. Ama önüne ne koysam yiyo. Bende omleti deneyeceğim. Hipin hangisini koyuyorsun omletin içine 5 tahıllıyı mı? Birde ne kadar koyuyosun.Ben hala ana ogun olarak formul sut veriyorum
Aralarda mesela ben kendim kahvalti ederken ogle yemegimi ve aksam yemegimi yerken onun onune de koyuyorum.mesela sabahlari ona yumurta sarisindan omlet yapip(bazen hippin tahil karisiminida katarak) cubuk seklinde kesiyorum ve oni mama sandalyesine oturtup, onune yedikxe koyuyorum.bakiyorum yemege istekle devam ediyor muz kesmeye basliyorum.bir sure sonra elinde sikip oynamaua basliyor kesiyorum orda
Ayni sekolde ogle yemeginde onune ne yapttiysam koyuyorym mesela tavuk.
Parcalara ayirip yavas yavas koyyoyorum onune...
Aksam babasi ben birlikte cok hevesle oturiyor o da biz ne yersek tadiyor
Bizimki kasikla agzina verilen seylerde agzoni kapiyor niye boyle bilmiyorum basta cok zorladim sanirim ondan..bemde formulu.boyle buldym
Hipp 5 tahilli evet.en fazla 1 tatli kasigi koyuyorum.yoksa karistiramiyorum baya yogun oluyor.Ne güzel formül bulmuşsun en azından. Bizimkide artık kaşıkla verince yemek istememeyebaşladı. Ama önüne ne koysam yiyo. Bende omleti deneyeceğim. Hipin hangisini koyuyorsun omletin içine 5 tahıllıyı mı? Birde ne kadar koyuyosun.
Ne güzel ben birtek çorbada kullandım. Ama işte kahvaltıda bulamaç tarzı olunca acaba diyorum omleti falan önüne koysam yer mi. Birde yumurta sarısından yapınca sadece kuru oluyor. İçine neler katılabilir acaba çeşit olarak
Canım çok geçmiş olsun kuzuna. Daha iyi olmanıza sevindim. Bizimkide hasta olduk tam tatil öncesi. Şimdiyse onun için erken dönüyoruz tatilden sabah çok kötüydü.Allahim cok sukur bu sene hasta olmadan atlattik dedim kiii kızim hastalandi ama babasi hastaydi ondan gecti 2 gün ateşi düşmedi 38.bucukları gördük iki gece acile gittik dün fitil istedim cunku ilaci icmiyordu neyse ki fitilin üstüne atesi daha iyi seviyelere geldi.
Bogazi kizarmis dedi ama ates dustu ya onuda atlatiriz insallah.. Allah bebeklere hastalik vermesin cok zormus yemeden icmeden kesildim dünya durdu sanki..
Bu arada calpol kullananlar kutu acildiktam sonra 1 en fazla 1bucuk aymış kullanim süresi etkisini kaybediyormus surup cöpe atin evde varsa dedi doktorda eczacida haberiniz olsun.
Tamam canım deneyeceğim bende. Çok saolHipp 5 tahilli evet.en fazla 1 tatli kasigi koyuyorum.yoksa karistiramiyorum baya yogun oluyor.
Yumrta sarisi peynr zeytni koyablrsn azcik da yagla pisirileblrm ben de benm kiza yediremyrm bulamaci:)Ne güzel ben birtek çorbada kullandım. Ama işte kahvaltıda bulamaç tarzı olunca acaba diyorum omleti falan önüne koysam yer mi. Birde yumurta sarısından yapınca sadece kuru oluyor. İçine neler katılabilir acaba çeşit olarak
Aman yemesin bırak. Alıştırma sakın. Gerçi içindekileri ayrı ayrıda verdiğimde yedirebiliyoda, zamanında kolayıma da geldi sanırım. tekrar başlıcam omletlere falanYumrta sarisi peynr zeytni koyablrsn azcik da yagla pisirileblrm ben de benm kiza yediremyrm bulamaci:)
Aynen ben desteklemyrm zaten:) ama israrlar olunca denedm. Kizim yemeyince de ayri bi guzel bahanr oldu. Genelde biizm yedklerimizden istiyr. Neyi goruyosa yaniAman yemesin bırak. Alıştırma sakın. Gerçi içindekileri ayrı ayrıda verdiğimde yedirebiliyoda, zamanında kolayıma da geldi sanırım. tekrar başlıcam omletlere falan
Bir tek burnumuz tikali izin vermiyor serum damlatmama otri bebeyle cekmemize o yuzden uyumak istiyor uyuyamayinca agliyor onun disinda sukur hemen atlattik.Canım çok geçmiş olsun kuzuna. Daha iyi olmanıza sevindim. Bizimkide hasta olduk tam tatil öncesi. Şimdiyse onun için erken dönüyoruz tatilden sabah çok kötüydü.
Tüm ilaçlar aslında öyle hemen hemen
Sanırım biz aynı beşikten almıstık jokerdekinden benim kızda sarkıyor park yatak alıcam bu gidişleKızlar ben sallana tahta besinlerden almıştım (vib) alt kademeye aldık ama benim kiz uyanı nca ayağa kalkıp sarkıyor, düşecek diye korkuyorum. 5 yaşına kadar kullanırız demistik( PARK yataklarda bu sorun var mi? Park yatak mi alsam diyorum. Dokuz buçuk ayligiz. Size danışmak istedim. Yeni bir yatak alayım mı yoksa bununla idare edip üç dört sene sonra oda mi yapsam? Park yatak önerirseniz hangi markayı önerirsiniz?
Simdilik yer yatagi yaptim ondan yatiriyorum gunduzleri. Gece yatagina koyuyorum. Alirsan beni de bilgilendirir misin? Tatile kadar idare edelim boyle dedik.Sanırım biz aynı beşikten almıstık jokerdekinden benim kızda sarkıyor park yatak alıcam bu gidişle
Tabi canımSimdilik yer yatagi yaptim ondan yatiriyorum gunduzleri. Gece yatagina koyuyorum. Alirsan beni de bilgilendirir misin? Tatile kadar idare edelim boyle dedik.
Aldim artik canim valla gelmesini bekliyorum netten aldim. 10.5 kilo bakalim neler olcak sever umarimda yazi rahat geciririz :)Ben kullandim dedigin gibi disa dogru cubku bana donuk sıkıldı kilosu 8 e yaklastiysa ya da geçiyorsa hic alma canim
Ah o burun açma olayı varya bizde taklalar atıyoruz çekene kadar. DEdiğin gibi çekmezsek uyuyamıyo. Yazında terlemelerine dikkat etmek lazım ter yüzünden olan hastalık daha zormuşBir tek burnumuz tikali izin vermiyor serum damlatmama otri bebeyle cekmemize o yuzden uyumak istiyor uyuyamayinca agliyor onun disinda sukur hemen atlattik.
Sizede gecmis olsun Havalar birden isindi cocuklar da etkileniyor haliyle mevsim gecislerinde. Insallah yazin hasta olmazlar .
Koy yumurtasi aliyorum, marketten alacaksam organik olanlardan aliyorum. Bazen haslanmis bazen omlet bazen pankek yapiyorum. Kahvaltida vermediysem corbasina katiyorum. Bazen sade olarak teke veriyorum bazen karisim yapiyorum. Bu ara omlet pankek turu vwriyoruz. Karisimla doymuyor. Yaninda ekmek yiyor:))Merhaba çocuklara nasıl yumurta veriyorsunuz
Selam kizlar bizim dokuz ay 1 hfta olmasina ragmen hic disimiz yok daha her ilk goren kac disi var diye soruyo yok diyince aaa diyolar cok mu gec ki acaba cikarmayanlar var mi aranizda bir de benim oglum onune ne koyarsam koyuyum hic bir seyi agzina goturmuyo aslinda genel olarak eline aldigi hic bir seyi agzina goturmuyo sadece parmaklarini agzindan cikarmiyo cok bir esamesi yok ama dis yerleri kasiniyodur belki diyorum...hareketlenmelere gelince genel olarak asiri hareketli bir bebek kucakta araba koltugunda ya da arabasinda tutmak cok guc ama emeklemekten nefret ediyo zorlarsa ileri doru biraz gidiyo ama gozu yurumekte beni yurut diyo toplarimiz var en gozde oyuncaklri surekli toplara vuruyo baya sut cekiyo:)) ama bel falan kalmiyo malesef su siralar baba dede anne araba bye bye diyo alkis gel gel cak ve bye bye yapiyo bir de .. bizden haberler bu kadar