2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bende buruşukluk yok ama kesinlikle tam anlamıyla gitmedi göbeğim. Doğumdan sonra sarmış mıydın? Korseyi hemen taktırmıştı dr bana. Gerçi o sıcakta 3 hafta dayanabilöiştim

Benim göbegim hala var en az 3 ayligim Aksamlari 5-6 aya kadar cikabiliyor abartmis olabilirim ama var yani gobegim sarkma yok deforme yok catlak yok ama göbek var göbek yaz geldi elbise giycem badi giycem nasil olacak
En iyisi bi tane daha dogurayim da sonra yaglari aldirip gerdireyim

Odasını bir anda mı ayırdın. Bizimki odasında yatmadı daha hiç. Zorlandın mı?
Evet bir anda ayırdim, park yatagi anne yani da olabiliyordu, alt kisma gecince dipdibe yatmanin bi anlami kalmamisti, benim icin daha iyi oldu, o da zorlanmadı bence yatagı degismedigi icin cok da fark etmemis olabilir. Gunduzleri zaten odasinda vakit gecirdigi icin tanidigi bir oda idi.
Ben geceleri yatakta donemiyordum yada esimi surekli uyandiriyordum horluyordu uyanacak diye stress oluyordum. Ayri olunca rahatladim bu konuda ama gece boyu odalar arasi mekik dokuyorum tabii)
Ve deyaklasik 1 aydır evde değiliz, surekli ev ve yatak degistiriyor, aliskanliklari degisti, donunce bir muddet zorlanicam sanirim.

Benim de ayni durumda. Adeta sönmüs bir balon :) ve uzgunum gecmiycek annemin de ayniydi cunku biraz genetik sanirim bazi ciltler deforme oluyor boyle bence catlaktan kotu bir gorunum ancak gerdirmeyle kurtulabilirz ona da cesaretim yok kara kara dusunuyorum tatilde ne giycem napicam diye :)

MRb kızlar.. oğlum kolu kırılmıştı halen alçıda bi ay olcak nerdeyse. İnş haftaya çıkarıcaz neler çekti yavrum allah beterinden korusun. Kızımın uykusu korkunç olmuş cok uyanıyor ağlıyor umarım diştendir çinkü üst dişi patlamış minicik görünüyor.. kızım kendi beşiğinde ayağa kalkıyordu tehlikeli olmaya başladı yaza kadar ona yer yatağı yapıyorum. Yazın oğluma oda alcaz kızımıda oğlumun odasına geçirecez..
herkes iyidir umarım özlemiştim sizleri

Ooo hemde başka evde iyi cesaret sendekide. Bende ayırayım diyorum ama bir türlü cesaretim yok o git gel mekik dokumalara nedense. Aslında bana da iyi gelir. O yanımda uyurken sürekli kalkıp bakıyorum üstü açık mı uyuyo mu diye paranoyak oluyorum

Yellu yanlis anlasilma olmasin. Evdeyken ayirmistim odasini. Evdeyken rahatti.
Simdi 1 aydir kah ayni odada kendi yataginda kah ayni yatakta yatiyoruz. Duzeni tamamen degistu. Bu durum da beni eve dönünce zorlayacak diye düsunuyorum.

Annemde yok böyle birşey ama ben hamileyken insan gibi yemediğim için aşırı kilo aldım . Doğumdan sonra 22 kg verdim. Al ver haliyle birşeyler oldu. Göbeğim eskiden sporla çok güzeldi hafif kasları vardı, 12 yıl piercing kullanmıştım. Tüm karnımda yok ama göbek deliğinin aşağısındaki 3-4 parmaklık deride yırtık desem değil, çatlak desem değil selülite benzer bir durum var sönmüş balon gibi de değil. Göbekte selülit olmaz sanırım.. Doktora yolum göründü.
Gerdirme zor bir ameliyat diye biliyorum ama operasyon öneren doktor olursa bir bebek daha yapıp öyle düşünürüm ben.

Bende buruşukluk yok ama kesinlikle tam anlamıyla gitmedi göbeğim. Doğumdan sonra sarmış mıydın? Korseyi hemen taktırmıştı dr bana. Gerçi o sıcakta 3 hafta dayanabilöiştim
Doğumdan sonra sarmadım ve korse takmadım. Hava da fena sıcaktı. Göbek deliğinin altında kalan bir kısımda sorun var bence. Işık dolgusu istiyordum yüzüme, İstanbul a bir sonraki gelişimde bunu da danışacağım doktora.

Bende korse morae takamadım zaten göbek vardı yine var ama bu sefer pörsük gibi,aloveralı inceltici set aldım başkayacağım eldiveni de var bakalım işe yarayacak mı

Kızlar size haberim var
ikinci evladıma hamileyim..
Rabbim sağlıkla kucagimiza almayı nasip etsin InsAllah.
Oğlum dört yıl sonunda olduğu için olmaz diye korktum açıkçası yaşımda geçiyor diye deneyelim dedik ilk ayda oldu..olmasi için hoc bir çaba harcamadım ama
Dört yil boyunca yaptıklarımı düşünürsek -)
Rabbimin mucizesi çok şükür ona:)

Hayırlı olsun canım. Sağlıkla kucağına al inşallah.

vesselam_ en çok cinsiyeti merak ediyorum :)) Saglikla gelsin minnak Aralikta mı dogacak takvim ekle de görelim.
30 kasım diyor son ama biliyorsun sezeryan on gün önce alıyorlar..
Kasım bebeği olacak inaAllah
Bende merak ediyorum şimdilik mide bulantim falan yok oğlumda ne yaşıyorsam onu yaşıyorum..
Erkek olacak sanırım
Hayırlı zamanda g3lsin insAllah

Hayrli olsun. Bende 2017 temmuz annesiyimm. Smdi de 2018 ekim annesi olcam ins:)

Ben onu 6 aylikken cikarmak zorunda kalmstm. Cnku tutunp kenarndan sarkarken yakaladik. Ki iyikide yakaladik

Hayırlı olsun sağlıkla al kucağına.. aynen benimde öyle oldu oğlum dört yıl sonra oldu kızım korunmadığımız ilk ay oldu :))
Tabi bizimkilerin arası 15 ay oluyor.senin yine iyi

Yellu yanlis anlasilma olmasin. Evdeyken ayirmistim odasini. Evdeyken rahatti.
Simdi 1 aydir kah ayni odada kendi yataginda kah ayni yatakta yatiyoruz. Duzeni tamamen degistu. Bu durum da beni eve dönünce zorlayacak diye düsunuyorum.
He anladım canım. Bende ayırayım diyorum ama yazın annemlerin yazlığa gidip gelicez nasıl olcak bilmiyorum. Orda aynı odada park beşikte yatıcak ama aynı odada olucaz o düşündürüyo beni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…