2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Kesinlikle her gecen gün yeni bir sey yapmsi insanı cok mutlu ediyor cok sükür büyüdüler valla günler nasîlda hızlı geciyor

sagol canim öyle yapayim uyanik olursa eger. Benim kulaklarimda cok etkileniyor iniste ve kalkista onlarinki nasil etkilenmesin :-/

Sagol canim kandirilmasi kolay bir bebek ucakta erken saat o yuzden iyi gececegini umuyorum yolculuk kisminin
Yolculuk nasıl geçti canim deneyimlerini anlatır misin

Oğlumda vicco dan almıstım yıllar önce ilk adım ayakkabısı olarak geciyor zaten gecen gün ayakkabı dünyasındada vardı ilk adım ayakkabısı açık olanlar spor ayakkabı görüntüsünde olanlar vardı oralardan bakabilirsin

merhaba güzel anneler uzun zamandır ne bakabıldım ne yazabildim çok hareketli geçiyor günler yanından ayrılmama bile izin vermiyor karen hanım arı gbi vızıldıyor. kışı çok zor atlattık çok hasta oldu burun tıkanıklığı bronsiolit buhar vererek serum f,z. yaparak atlattık hepsnii 6. ayda ek gidaya başladık hemen kefir buldum kefiri çok seviyor yogurudu eh yeni yeni de balık veriyorum başka bir seye ağzını açmıyor ama kefir içmeye başladığğından beri gerçekten hasta olmuyor mutlaka tavsiye ediyorum hepinize.bu arada hiç diişimiz çıkmadı süreklşli salya kaşıma halinde ama pek te umudum yok diş konusunda daha var gibi çıkmasına emekleme de yok koltuk tepelerinde durmayı yürütmemizi çok seviyor utanmasa emekletcek kendini o kadar üşengeç gel gel by baş baş benim adımı annane dede baba aba ebe böyle seyler söylüyor hiç susmuyor

Anneler kv görümce ile telefon konuşmasına denk geldim. Diyor ki geldiğinin 3.gunu " bunlar çocukla ilgilenmiyor, ben geldim kız bıcır bıcır konusuyor, bir hareket öğretmiş sürekli onu anlatıyor, yürümeyi ayakta durmayı o öğretmiş vs." Gel de sinir olma!!!!!!
Çocuğumuzla 9 aydır ilgileniyoruz ama ana baba olarak maliz ya biz bir sey
ogretemiyoruz veremiyoruz!!!!!
Sonra ben bu kadına saygı duyacağım dediklerini yapacağım... öyle olmuyor işte kafanın dikine gidip inat yapiyorum. Bir değil iki değil onun bulunduğu ortamda durmuyorum. O içerideyse mutlaktayım, o mutlaktaysa kızı uuturum... sadece kızı dolastirirken bor araya geliyoruz o zamanda muhabbet etmiyorum artık. Doğru yanlış bu benim tercihim. Aklıma geldi paylaşmak istedim.

Teşekkür ederim gerçekten sinir bozucu ama ben de sinirleniyorum çok inşallah sakin kalmaya çalışıyorum nasıl yapacağımı bilmiyorum ama

Teşekkür ederim gerçekten sinir bozucu ama ben de sinirleniyorum çok inşallah sakin kalmaya çalışıyorum nasıl yapacağımı bilmiyorum ama
Bizim gibi bir çok anne vardır.bebegi ek gidaya zor geçen.bunları düşün yanliz degilsin
Yemedigi için bebeğin zararda değil en fazla kilosu az olur

Ilk cocugum o kadar küçücüktü ki hiç büyümiyecek gibi :) şimdi maşaAllah yaşıtlarından 3 4 yaş önde boyu ve kilosu
Zeki de çok şükür.yemedi hatta anne sütünü bile 3 ay içti sonrası mama

Üzme kendini inan geçiyor hepsi

bebeğime yeşil mercimek yedirdim ama sindirememis, bezinde çıktı. yedirip sorunla karşılaşan var mı?

bebeğime yeşil mercimek yedirdim ama sindirememis, bezinde çıktı. yedirip sorunla karşılaşan var mı?
Ben de yedirdim canım birkaç kez yeşil mercimek.Kabuğu bezinde çıkıyor.Bir sıkıntı olmadı.İncir de yedirdim.İncir çekirdeği de bezinde çıkıyor.

bebeğimi ellerinden tutarak dışarıdaki ilk adımlarını atmasina yardımcı okduk. :) ayakkabılar , insanlar ve zeminden dolayı pek kıpırdamak istemese de sonra heyecanlandı, pıtır pıtır ilerledi
Masaallah ne kadarlık bebeginiz hangi ayakkabıyı aldınız benimki de istekli ilk adım ayakkabısı giydirmek gerekliymiş sizin tercihinz ne oldu

Masaallah ne kadarlık bebeginiz hangi ayakkabıyı aldınız benimki de istekli ilk adım ayakkabısı giydirmek gerekliymiş sizin tercihinz ne oldu
9 ayligiz, evde sürekli yürüyelim istiyordu zaten, dışarı da çıkardık yürüdük. ilk adım ayakkabısı değil benimki , hediye gelenlerden normal bir sey

öğlen uykusundan uyanınca bir meyve yediriyorum demir ilacıyla birlikte. üstüne bir saat emzirmiyordum. acaba açken meyve vermek kan şekerini yükseltir mi, yanlış mı yapiyorum. 9 ayligiz artık öğlene çorba eklemek gerek sanırım, yetmiyordur. 3 ana öğün gerekli

Nasıl kefir veriyorsunuz kendiniz mi yaptınuz evde

Kizlar malum hava guzellesti benim oglan gozu disari dikti ama arabasinda durmak istemiyor, kucagimda artik tasiyamiyorum 10.5 kilo yoruluyorum oynatamiyorum kangru alayim diyorum kullananlar var mi ? Seviyor mu bebisler duruyor mu kangruda?

Ben daha hamileyken cinsiyetini ogrendigimde ilk adim ayakkabisi almistim adidasin cok tatliydi cok begenmistim gel gor ki kullanamadan kucuk geldi gec kalmisiz bide kansizlik konusulmus emziren anneler sizin demirinizin de dusuk olmamasi lazim bi olcturun isterseniz doktor bi arkadasima ne kadar damla versende senden dusuk geldigi surece takviye etmek gerekir sen de demir hapi kullan demis ne kadar dogru bilmiyorum ama paylasayim dedim

Anneler bugün 9 ay kontrolümüz vardı. Öksürük hapşırma normal dedi. Bu havalarda olabilirmiş. Yürüme çalışması için zorlamayın. O istediği zamanı bilir yormayın dedi. Dislerde yan kesiciler yoldaymis:) iştahsız dedim dişten dolayı olur sıkıntı etme dedi. 7 kiloyuz bu arada. Kiloya yorum yapmadı. 70 cm boy. Sağlık ocağında kan olcumunde demiri düşük dediler dedim. 10.4 cıktı değeri. Parmak ucu ölçümler genelde düşük çıkıyor sorun yok dedi. 1 yaş kan kontrolünde detaylı bakarız dedi. Calpol( agri kesici)vereyim mi arada dedim. Atesi cikiyor mi dedi. Hayir dedim. Ates 38 olmadikca verme dedi. Peki dedim. Poposu arada kizariyor dedim. Kilotlu corap giydirme altini surekli havalandir dedi. Pişik kremi yazacağım ama iyice kötüleşirse sür şimdi gerek yok dedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…