2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Doğumdan sonra sarmadım ve korse takmadım. Hava da fena sıcaktı. Göbek deliğinin altında kalan bir kısımda sorun var bence. Işık dolgusu istiyordum yüzüme, İstanbul a bir sonraki gelişimde bunu da danışacağım doktora.
Kimisinde oluyormuş buruşuk gibi bir görünüm. Benim yırtılma çatlama vs bişi yok ama göbeğim tamamen gitmedi. Gerçi doğumdan öncede kilolu olduğum zamanlar vardı hep göbüş ve midem. Düzenimiz tamamen otursa şöyle liste veren diyetisyene gitmek istiyorum

Kızlar size haberim var
ikinci evladıma hamileyim..
Rabbim sağlıkla kucagimiza almayı nasip etsin InsAllah.
Oğlum dört yıl sonunda olduğu için olmaz diye korktum açıkçası yaşımda geçiyor diye deneyelim dedik ilk ayda oldu..olmasi için hoc bir çaba harcamadım ama
Dört yil boyunca yaptıklarımı düşünürsek -)
Rabbimin mucizesi çok şükür ona:)
Ooo hayırlı olsun gözünüz aydın canım. Rabbim sağlıkla kucağınıza almak nasip etsin. Bende bir hafta geçtim günümden regli olmadım. Biz olsun diye uğraşmadık ama korkuyorum

Kızlar size haberim var
Oğlum dört yıl sonunda olduğu için olmaz diye korktum açıkçası yaşımda geçiyor diye deneyelim dedik ilk ayda oldu..olmasi için hoc bir çaba harcamadım ama
Hayırlı olsun , sağlıkla gelsin inşallah minik.

Hamile olanlara hayırlı sağlıklı doğumlar dilerim ; benim ilk oğlumda 31 ekimli akrep yani amanınnnn akrep erkeği çok zorr allah yardımcınınz olsun :) çok akıllı her zaman ilgi odağı ama zor tabi allahıma hamd olsun herşey için o ayrı, zorluğunu da bu ikinci minik olunca anladım

He anladım canım. Bende ayırayım diyorum ama yazın annemlerin yazlığa gidip gelicez nasıl olcak bilmiyorum. Orda aynı odada park beşikte yatıcak ama aynı odada olucaz o düşündürüyo beni
Ayırmak istiyorsan biryere gidince düzeni bozulacak diye çekinme. Biz 6. Ay odasını ayırdık. Hem oğlum rahat ediyor yatağını seviyor hem de biz rahatız böyle. Seyehate çıktığımızda park yatak getirdiler odaya hiç sorunsuz orda uyudu bir hafta. Eve döndüğümüzde odasını görünce sevindi ama sıpa :))

Kızlar size haberim var
Aaaa cok sevindim tebrikler Allah saglikla kucagina almayi nasip etsin ınşaallah :) ikisinin arasinda ne kadar var simdi

Kizlar valla bende aralari az olsun beraber büyüsün diyorum ama etrafimda ki yakin yasta cocukalari olanlar su anda sikinti yasiyor korkuyorum tekim birde yardim edecek kimse yok isi biraktim en azindan iki yasina kadar diyorum esim 3,4 yasina gelince diyor istersek o zmaan ben hic calismayacak miyim diyorum yada tam toparlanacakken sifirdan mi baslayacagiz herseye diyorum bunlar aklimdan gecerken zamana biraktim sizi duyunca cok cok sevindim gozunuz aydin rabbim kolaylıklar nasip etsin

Kizlar valla bende aralari az olsun beraber büyüsün diyorum ama etrafimda ki yakin yasta cocukalari olanlar su anda sikinti yasiyor korkuyorum tekim birde yardim edecek kimse yok isi biraktim en azindan iki yasina kadar diyorum esim 3,4 yasina gelince diyor istersek o zmaan ben hic calismayacak miyim diyorum yada tam toparlanacakken sifirdan mi baslayacagiz herseye diyorum bunlar aklimdan gecerken zamana biraktim sizi duyunca cok cok sevindim gozunuz aydin rabbim kolaylıklar nasip etsin
Bende tekim yurtdisndym. Dogumda falan da tek olcam:) bende aralari acik olan arkadaslari gorunce korkuyodm ondan peşpeşe istedim:) bi bulanti zamani bide ilk 1-2 ay zor olur sonrasnda kolay olur ins

Bende tekim yurtdisndym. Dogumda falan da tek olcam:) bende aralari acik olan arkadaslari gorunce korkuyodm ondan peşpeşe istedim:) bi bulanti zamani bide ilk 1-2 ay zor olur sonrasnda kolay olur ins
Insaallah canim Allah kolaylik versin cok sevindim borçlar bitince insaallah Allah guc versin hepimize

Kızlar size haberim var

Hayrli olsun. Bende 2017 temmuz annesiyimm. Smdi de 2018 ekim annesi olcam ins:)
Maşallah maşallah hamilelerimiz çoğalıyor.Allah tamamına erdirsin sağ salim.Var mı artıran? Allahım olmayanlara da isteyenlere de versin hayırlısıyla...:anneadayı:

Aaaa cok sevindim tebrikler Allah saglikla kucagina almayi nasip etsin ınşaallah :) ikisinin arasinda ne kadar var simdi
Allah razı olsun canım
17 ay olacak insaAllah rabbin yardımcımız olsun şimdiden:KK66:
Darısı istediğiniz vakit sizlere olsun insaAllah

Benimkide 17 ay olacak canım..
Nasıl zor mu büyütmesi
Korkutmak gibi olmasın ama ben cok zorlanıyorum tekim eşim sadece yardımcı oluyor. Yaşadıpın sehirde ailen varsa bence cok rahat olur ama öbür türlüsü zor. Bide benimkilerin uyku problemi olduğu içinde zorlanıyor olabilirim.. mesela ablamda cocuklarının arası 15 ay ama benim kadar zorlanmadı hem aile vardı hem cocuklarının uyku problemi yoktu.. sağlıkla al kucağına canım..

Korkutmak gibi olmasın ama ben cok zorlanıyorum tekim eşim sadece yardımcı oluyor. Yaşadıpın sehirde ailen varsa bence cok rahat olur ama öbür türlüsü zor. Bide benimkilerin uyku problemi olduğu içinde zorlanıyor olabilirim.. mesela ablamda cocuklarının arası 15 ay ama benim kadar zorlanmadı hem aile vardı hem cocuklarının uyku problemi yoktu.. sağlıkla al kucağına canım..
Bende gurbetteyim canım kimsem yok eşimden başka..
Bakalim neler bekliyor bizleri.
Sağlıkla alalım kucagimiza hayırlısıyla inşaAllah

Bende gurbetteyim canım kimsem yok eşimden başka..
Bakalim neler bekliyor bizleri.
Sağlıkla alalım kucagimiza hayırlısıyla inşaAllah
Birinciyi büyuten ikinciyide buyutür sen simdi doya doya oglusunla ilgilen ikinci gelince ne kadarda olsa biraz ilgisiz kalacak ama anane babanne yalniz birakmaz seni ilk donemlerde sonrasida Allah buyuk bak 1 yasina girecekler ne oldu yasadigimiz zorluklar geride kaldi :KK66:

Ayırmak istiyorsan biryere gidince düzeni bozulacak diye çekinme. Biz 6. Ay odasını ayırdık. Hem oğlum rahat ediyor yatağını seviyor hem de biz rahatız böyle. Seyehate çıktığımızda park yatak getirdiler odaya hiç sorunsuz orda uyudu bir hafta. Eve döndüğümüzde odasını görünce sevindi ama sıpa :))
Bizimki cins bi kız alışkanlıklarını bırakmak istemiyor kolay kolay. Bilemiyorum bende bu yüzden napsam

X