ben uyanınca damlasını veriyordum damlasını, sonra da meyve veriyordum emilimi artsın diye. bir saat sonra emzirmiyordumCanim bizdede kansizlik vardi basindn beri hgb 10geliyodu cok sükür ilaci düzenli kullanali 11olmus,düzenliden kasit sabah ac karna emmis olabilir bebek öncesinde ilaci verip 1saat hicbir sey yedirmiyorum.
Bu sekilde yaptigmdan beri kanda arts oldu,bizim ilaca ragmen yükselmiyodu cünkü kiyma ve kemk suyu falanda vermeme ragmen
Birde et ürünleri ve yogurtlu seyler arasinda en az 2saat olmali.
Cok gecmis olsun umarim tez vakitte degerleri düzelir
Bizde de diş yok henuz canimmerhaba anneler uzuuun zamandır giremedim. 15 gün kadar evde yoktuk ailemin yanındaydık gezdik dolaştık geri döndük. iyi geldi.
benim kuzu cuma günü 9 aylık olacak. hala ek gıda işi düzene girmedi. pek bişey yediremiyorum. süt alerjisinden dolayı kısıtlıyız zaten. onun dışında kaşığa uzun süre alışamadı kaşık midesini bulandırdı, bi dönem elimle vermeye çalıştım. şimdi kaşığa alıştı fakat taneli şeyler veremiyorum hala sulu püreli kıvamda gidiyoruz. emeklemeye uğraşıyor dizleri atıyor fakat ellerini ilerletmeyi keşfedemedi henüz. dişimiz de hiç çıkmadı, var mı dişi çıkmayan merak ediyorum.
cuma günü alerji doktoruna gideceğiz. bakalım belki diyetimi açar. ümitliyim.
inşallah herkes iyidir.. bizden bu kadar.
Maşaallah canım benimki çok hareketli ondandır kendi minnak ama dk durmuyorVallah seninki hızlı masaallah benim ki 8 i doldurdu emekleme yok yuz ustu uzandiriyorum sadece popusunu kaldiriyor o kadr.sadece bababab dedede gelgegege dio
Ortama alışmaya çalışıyordur bizimki bizim evde bay bay yapıyor ama başka yerde yapacak gibi oluyor vazgeciyor ya da hiç yapmıyor birde diş olabilir tabi herşeye isteksiz oluyorlar bir tane cıktı büyüyor bir tane de çıkmak üzere benimki de aynen öyle simdiBenim kizim gelgel alkis alkis yapiyordu. Bu tasinmadan sonra yaomaz oldu. Yapmiyor israrla. Baba dede diyordu demez oldu. Kafama takılıyor nedenn acaba diye... Birde bu hafta asiri agresif cok sinirli. Surekli aglama modunda ve hicbirseyden memnun degil. Gulerken aglamaya basliyo aglarjen guluyo depresyonda mi nediremekleme yok. Oturmak istemiyor
Maşallah yavrularımıza.Allah sağlık versin.Benim kızımın 7 ay 3 haftalıkken dişi çıkmaya başladı.8 Martta.Şimdi iki dişi var.Diş çıkarma döneminde ishal gibi mukuslu yapıyor kakayı.Biraz da zorlanıyor sanki ıkınıyor.Emekleme yok henüz.Ama yere yüzüstü bırakınca eliyle kendini iterek geri geri gidiyor.Bir de oturduğu yerde zıplaya zıplaya öne doğru ilerliyor.Baba dede anne mama diyor.Alkış yapıyor.Suyu sulukla zor içiyorum.Pek içmek istemiyor.Artık üstünü ıslata ıslata suluktan ağzına sıkarak içiriyorum.Allah bağışlasın hepimize bebişlerimiziOrtama alışmaya çalışıyordur bizimki bizim evde bay bay yapıyor ama başka yerde yapacak gibi oluyor vazgeciyor ya da hiç yapmıyor birde diş olabilir tabi herşeye isteksiz oluyorlar bir tane cıktı büyüyor bir tane de çıkmak üzere benimki de aynen öyle simdi
C vitaminiyle artiyo emilim bi kac damla mandalin yada portakal suyu verebilirsn ama cok gerekli degl bnce ilaci ver bi saat bisey yedrme en iyisiben uyanınca damlasını veriyordum damlasını, sonra da meyve veriyordum emilimi artsın diye. bir saat sonra emzirmiyordum
Oğlumun ilk dişi patladı sonunda ucu göründü ve mukuslu ishal gibi kaka yaptı 2 gündür Hatta doktora götürmeyi düşünüyorum , kesin dişle mi ilgili bu durum? Diş çıkarken böyle mi olacak?Maşallah yavrularımıza.Allah sağlık versin.Benim kızımın 7 ay 3 haftalıkken dişi çıkmaya başladı.8 Martta.Şimdi iki dişi var.Diş çıkarma döneminde ishal gibi mukuslu yapıyor kakayı.Biraz da zorlanıyor sanki ıkınıyor.Emekleme yok henüz.Ama yere yüzüstü bırakınca eliyle kendini iterek geri geri gidiyor.Bir de oturduğu yerde zıplaya zıplaya öne doğru ilerliyor.Baba dede anne mama diyor.Alkış yapıyor.Suyu sulukla zor içiyorum.Pek içmek istemiyor.Artık üstünü ıslata ıslata suluktan ağzına sıkarak içiriyorum.Allah bağışlasın hepimize bebişlerimizi
İlaç gibi geldi canım. İstanbul rüya gibi...Nasil gecti canim?iyi gelmistir kisa da olsa
evet öyle. simdi aldigimizdemir şurubunda yemeklerle birlikte alınmalı diyor .C vitaminiyle artiyo emilim bi kac damla mandalin yada portakal suyu verebilirsn ama cok gerekli degl bnce ilaci ver bi saat bisey yedrme en iyisi
Amin cok tatlı maşallah benimki daha anne demiyor ya 8.bucuk aylik oldu daha diş yok.geceleri uyutmuyor.geceleri uyuyan cocuk uyumuyor cok sinirleniyorum geceleri.Maşallah yavrularımıza.Allah sağlık versin.Benim kızımın 7 ay 3 haftalıkken dişi çıkmaya başladı.8 Martta.Şimdi iki dişi var.Diş çıkarma döneminde ishal gibi mukuslu yapıyor kakayı.Biraz da zorlanıyor sanki ıkınıyor.Emekleme yok henüz.Ama yere yüzüstü bırakınca eliyle kendini iterek geri geri gidiyor.Bir de oturduğu yerde zıplaya zıplaya öne doğru ilerliyor.Baba dede anne mama diyor.Alkış yapıyor.Suyu sulukla zor içiyorum.Pek içmek istemiyor.Artık üstünü ıslata ıslata suluktan ağzına sıkarak içiriyorum.Allah bağışlasın hepimize bebişlerimizi
Mukuslu ne demek?Oğlumun ilk dişi patladı sonunda ucu göründü ve mukuslu ishal gibi kaka yaptı 2 gündür Hatta doktora götürmeyi düşünüyorum , kesin dişle mi ilgili bu durum? Diş çıkarken böyle mi olacak?
Amin,Benimki de onları yapıyordu emeklemesi yakın o zaman canım benimde yedi aylıktı ilk disi şimdi ikincisini patlatmaya çalışıyor oda göründü bir iki güne çıkar gibi bizde gece uykusunda sıkıntı oldu ağlayarak uyanma zor uyuma gibiMaşallah yavrularımıza.Allah sağlık versin.Benim kızımın 7 ay 3 haftalıkken dişi çıkmaya başladı.8 Martta.Şimdi iki dişi var.Diş çıkarma döneminde ishal gibi mukuslu yapıyor kakayı.Biraz da zorlanıyor sanki ıkınıyor.Emekleme yok henüz.Ama yere yüzüstü bırakınca eliyle kendini iterek geri geri gidiyor.Bir de oturduğu yerde zıplaya zıplaya öne doğru ilerliyor.Baba dede anne mama diyor.Alkış yapıyor.Suyu sulukla zor içiyorum.Pek içmek istemiyor.Artık üstünü ıslata ıslata suluktan ağzına sıkarak içiriyorum.Allah bağışlasın hepimize bebişlerimizi
Soruyu bana sormadiniz ama cvp vermek istedim :)Mukuslu ne demek?
Mukozalı demek, sümüksü kıvamda.Mukuslu ne demek?
Gida alerjisine benzemiyo canim belki sivilce gibi biseydirMerhaba arkadaslar kizimin boynundabole birsey cikti varmi basina gelen alerji mi bu baska yerinde yok .
Canim biz varızMerhaba anneler ben de başından beri takip ediyordum bir kaç aydır vakit ayıramadım umarım herşey güzelce yolundadır herkes için 9 aylık olduk ve hala birşey yediremiyprum kaşığa tepkili önüne haşlasam atıyor ne yapacağımı şaşırdım sevdiği birşey bulamadım daha benim gibi olan var mıdır acaba
Ya zaten biberona da zor alıştırmıştık şimdi ek gıdaya tepkili hiç merakı yok kaşığa sürekli kafasını çeviriyo açık yakalayamıyorum o kadar biz de zorlamıyoruz bekliyoruz doktorumuz da zorlama dedi ama ne yapacağım bilmiyorum aç denedim bir öğün atladım ne yoğurt ne başka bişey bi tek zeytin e ağzını uzattı Şu ana kadar sırf bir kaşık tadını alsın diye verdiklerim var bi şekilde ne yapacam su bile istemiyorCanim biz varız
Hiç yemiyor istemiyor agzini bile acmiyor
Su verdigimde bizimki de agzini acmiyor yemek zannederekYa zaten biberona da zor alıştırmıştık şimdi ek gıdaya tepkili hiç merakı yok kaşığa sürekli kafasını çeviriyo açık yakalayamıyorum o kadar biz de zorlamıyoruz bekliyoruz doktorumuz da zorlama dedi ama ne yapacağım bilmiyorum aç denedim bir öğün atladım ne yoğurt ne başka bişey bi tek zeytin e ağzını uzattı Şu ana kadar sırf bir kaşık tadını alsın diye verdiklerim var bi şekilde ne yapacam su bile istemiyor