2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar etli tavuklu sebzeli nasıl çorba yapıyorsunuz kısaca anlatır misiniz bana..

Kızlar etli tavuklu sebzeli nasıl çorba yapıyorsunuz kısaca anlatır misiniz bana..eti tavuhu hasliyor sobra hepsini karıştırıp robattan mı geciriyor sunuz

Birkac ay once evdeki pipetlede denedim agzina surmemisti.
Kizlar benimde bir sorum var dun aksam kizim kucagimda yyatarken emer gibi yapyi gogsume bende gogsumu actim tuttum emdi. Ocak ayinda denemistim o zaman ogurup aalmamisti. Ama sorun şu ki ekimdeb beri emzirmiyorum. Emzirmedigim icinde turlu cesit ilac kullandım. Boyle uzun zaman sonra yine emzirilebilirmi. Fazla sut yoktur eminim ama vitamin alsa yeter merak ediyorum

Kızlar etli tavuklu sebzeli nasıl çorba yapıyorsunuz kısaca anlatır misiniz bana..eti tavuhu hasliyor sobra hepsini karıştırıp robattan mı geciriyor sunuz
Başlarda oyle yapiyordum. Bugun mesela tavuk suyuna sehriye kaynattim. Bir yumurta sarisi ve yogurt unla terbiye yaptim tuzsuzken ayiracagim. İstege gore gore sebzede katilabilir. Gecende de sehriyeli havuclu corba yaptim ama pek yemedi

Benm kız muhallebiden sonra içiyor. Yani susatan bişey olunca ister ama meyve falan mesela ondan snra içmez

kızımın kan tahlili sonucunda demir ve B12 vitamini çok düşük çıktı. şurup ve iğne verdi doktor.
burada bir arkadaşta da olmuştu sanki, ismini hatırlayamadım.
Bende de demir eksikliği var ama başından beri demir ilacı veriyorum, pekmez, kıymalı sebze de tüketiyor. niye böyle oldu anlamadım

Kızlar merhaba uzun zamandır yazamadım baya okudum gelişmeler süper masaallah, hasta olanlara geçmiş olsun. Ben şişeden bardaktan su içiyorum sürekli altı aylıkken benimki de bardaktan içmeye başladı meraklı, altı buçuk aylik falan emekleme çalışmaları basladi yedi aylıkken tam emekledi siraladi otur kalk otur şimdi sekiz aylik oldu ayakta bir kac sn duruyordu ama ilk defa bugün kendi kendine bir kaç adım attı insan ne seviniyor. Babababa dededede düdü ben düştü dedigim için elinden düşenlere bir iki kere ben çok tekrar yapınca anne ve gel dedi bu ikisi ilk kelimesi idi baya oluyor daha yok ama :) sesleri taklit etmeye basladi. Sizinkiler neler diyor, yaz geliyor hafiften bebeğinizle bir aktivite yapmayı düşünüyor musunuz programlar falan gibi ben çalışmadığım için maddi olarak idare etmeye çalışıyoruz sigorta parası da bitti bakalım Allah rızkını verir inşaallah ama ücretsiz olanlar da oluyormuş belediyelerin gitmek istediğiniz veya gideceğiniz var mı çok soru oldu biraz da uzattım kusura bakmayın :)

Merhaba arkadaslar kizimin boynundabole birsey cikti varmi basina gelen alerji mi bu baska yerinde yok .

Eklentiler

• IMG_20180403_130650~2.jpg
    33,7 KB · Görüntüleme: 57

bizim düşük çıkmıştı canım. demir eksikliği pek çok bebekte, çocukta oluyormuş zaten. b12 neden düşük bende bilmiyorum. kan ilacı ve b12 ampulunu içerek kullandık. haftaya kontrol edilecek tekrar inşallah düzelmiştir

merhaba anneler uzuuun zamandır giremedim. 15 gün kadar evde yoktuk ailemin yanındaydık gezdik dolaştık geri döndük. iyi geldi.
benim kuzu cuma günü 9 aylık olacak. hala ek gıda işi düzene girmedi. pek bişey yediremiyorum. süt alerjisinden dolayı kısıtlıyız zaten. onun dışında kaşığa uzun süre alışamadı kaşık midesini bulandırdı, bi dönem elimle vermeye çalıştım. şimdi kaşığa alıştı fakat taneli şeyler veremiyorum hala sulu püreli kıvamda gidiyoruz. emeklemeye uğraşıyor dizleri atıyor fakat ellerini ilerletmeyi keşfedemedi henüz. dişimiz de hiç çıkmadı, var mı dişi çıkmayan merak ediyorum.
cuma günü alerji doktoruna gideceğiz. bakalım belki diyetimi açar. ümitliyim.
inşallah herkes iyidir.. bizden bu kadar.

Canim bizdede kansizlik vardi basindn beri hgb 10geliyodu cok sükür ilaci düzenli kullanali 11olmus,düzenliden kasit sabah ac karna emmis olabilir bebek öncesinde ilaci verip 1saat hicbir sey yedirmiyorum.
Bu sekilde yaptigmdan beri kanda arts oldu,bizim ilaca ragmen yükselmiyodu cünkü kiyma ve kemk suyu falanda vermeme ragmen
Birde et ürünleri ve yogurtlu seyler arasinda en az 2saat olmali.
Cok gecmis olsun umarim tez vakitte degerleri düzelir

Vallah seninki hızlı masaallah benim ki 8 i doldurdu emekleme yok yuz ustu uzandiriyorum sadece popusunu kaldiriyor o kadr.sadece bababab dedede gelgegege dio

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…