2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Amin,Benimki de onları yapıyordu emeklemesi yakın o zaman canım benimde yedi aylıktı ilk disi şimdi ikincisini patlatmaya çalışıyor oda göründü bir iki güne çıkar gibi bizde gece uykusunda sıkıntı oldu ağlayarak uyanma zor uyuma gibi
Maşaallah bebislere Allah nazarlardan saklasin
Aaa öyle mi...Ben de emeklemeyecek herhalde diyordum.Bebeklerin emeklemesi çok tatlı oluyor.İnşallah emekler bakalım o zaman.Hayırlısı olsun tabi ki :emir_bebek:

Son düzenleme:
Oğlumun ilk dişi patladı sonunda ucu göründü ve mukuslu ishal gibi kaka yaptı 2 gündür Hatta doktora götürmeyi düşünüyorum , kesin dişle mi ilgili bu durum? Diş çıkarken böyle mi olacak?
Benim kızım da yaklaşık 2 haftadır mukuslu kaka yapıyordu.İnternetten baktım ateş,ağrı kan olmadıktan sonra endişlenmeyin yazıyordu.Diş çıkarma döneminde olurmuş.Bugün düzeldi kakası çok şükür.Yoksa ben de doktora götürmeyi düşünüyordum.Senin oğlunda mukuslu kakaya ek başka şikayetler yoksa endişe etme canım.Takip et.Geçer inşallah

Oğlumun ilk dişi patladı sonunda ucu göründü ve mukuslu ishal gibi kaka yaptı 2 gündür Hatta doktora götürmeyi düşünüyorum , kesin dişle mi ilgili bu durum? Diş çıkarken böyle mi olacak?
İçin rahat etmezse götür istersen doktora.Benim kızım da başka sıkıntı olmayınca götürmedim.Uykusu beslenmesi iyiydi.Bir huzursuzluğu yoktu.Sadece mukuslu, ıkınarak,sık sık ve su gibi kaka yapıyordu.Bugün geçti bu durumlar da şükür Allah'a

Su verdigimde bizimki de agzini acmiyor yemek zannederek
Biraz döküyorum agzinin kenarina su oldugunu anlayinca aciyor agzini :)
Kasikla kabul etmedi.kendi yesin diye eline verdim onu da yemedi
Bende hic zorlamiyorum yemek isteyince yesin
Ilk cocugumda 2 yaşında ek gida yemisti nerdeyse
Sende bu konu da kendini üzme sakın eninde sonunda yer
Anne sevgisi en onemlisi sevgiyle buyusunler bebişler
Ya hepsi güzelce Yesin ama aynı durumda olduğumuzu düşününce biraz moral buldum ya bişey kaybediyor muyum işte geri kalır mı bu düşünceler geçiyor sanırım yiyecek oda bir gün ne bileyim mamayı bi şekilde veriyorum bebeğim ara öğün ya da hiç bişey yemediği için aslında evet suya yemek zannedip açmıyor sonra anlayınca bir iki açıyor ağzına herhangi besin tadı değince yüzü değişiyor resmen bide sürekli elleriyle yüzünü gözlerini burnunu ovuşturmaya başlıyor bişey vereceksem böyle böyle deniyorum az az bişeyler bir gün oda açar sanırım ağzını

Ya hepsi güzelce Yesin ama aynı durumda olduğumuzu düşününce biraz moral buldum ya bişey kaybediyor muyum işte geri kalır mı bu düşünceler geçiyor sanırım yiyecek oda bir gün ne bileyim mamayı bi şekilde veriyorum bebeğim ara öğün ya da hiç bişey yemediği için aslında evet suya yemek zannedip açmıyor sonra anlayınca bir iki açıyor ağzına herhangi besin tadı değince yüzü değişiyor resmen bide sürekli elleriyle yüzünü gözlerini burnunu ovuşturmaya başlıyor bişey vereceksem böyle böyle deniyorum az az bişeyler bir gün oda açar sanırım ağzını
Ilk cocugumda oturup ağlardim :) bu cocuk yemiycek diye hep böyle kalacak zannetmistim.cahillik işte :)
Sonra sinirlenirdim :KK43: simdi çok pismanim öyle davrandigim için
Ikinci bebegimde ayni yemiyor bisey teklif ediyorum istemiyor hic zorlamiyorum
Gercekten sevgiyle ve merhametle yaklaşmak gıdadan daha önemli

İçin rahat etmezse götür istersen doktora.Benim kızım da başka sıkıntı olmayınca götürmedim.Uykusu beslenmesi iyiydi.Bir huzursuzluğu yoktu.Sadece mukuslu, ıkınarak,sık sık ve su gibi kaka yapıyordu.Bugün geçti bu durumlar da şükür Allah'a
Başka bir sıkıntısı yok, dişten biraz mızmız . Kakası cıvığımsı ama günde 1 kez yapıyor. İshal olsa daha sık yapardı. Dediğin gibi dişten olmalı canım.

Benim cadini iki disi var baya buyudu disler uzadi baska simdilik yok Cok guzel emekliyor artik rahatlikla evi turluyor kucagimdan yere biraktigim an evi hizli hizli turluyor :)
Nefes nefese kalana kadar hiic durmuyor Allahtan mama sandalyesinde duruyorda bende nees aliyorum.
Bana tutunup kalkiyor alkis cak yapiyor birde babasi gel opeyim deyince alnini uzatiyor :)
Oyle anlamli cumle kurmuyor rastgele bababa mememe filan diyor Salondan cikinca hemen arkamdan geliyor hic oturmuyor oyuncaklar bile dikkatini cekmiyor yerdeyken hala kucagimda duz durmuyor 1 kere bile sarilamadim :)) basini omzumada hic koymadi degisik bi cadi benimkide.

Veee bu gece sabaha karsi ucagimiz var cook heyecanliyim inciyle ilk ucusumuz olacak memleket havasi iyi gelecek 10 gun ❤

Benim cadini iki disi var baya buyudu disler uzadi baska simdilik yok Cok guzel emekliyor artik rahatlikla evi turluyor kucagimdan yere biraktigim an evi hizli hizli turluyor :)
Nefes nefese kalana kadar hiic durmuyor Allahtan mama sandalyesinde duruyorda bende nees aliyorum.
Bana tutunup kalkiyor alkis cak yapiyor birde babasi gel opeyim deyince alnini uzatiyor :)
Oyle anlamli cumle kurmuyor rastgele bababa mememe filan diyor Salondan cikinca hemen arkamdan geliyor hic oturmuyor oyuncaklar bile dikkatini cekmiyor yerdeyken hala kucagimda duz durmuyor 1 kere bile sarilamadim :)) basini omzumada hic koymadi degisik bi cadi benimkide.

Veee bu gece sabaha karsi ucagimiz var cook heyecanliyim inciyle ilk ucusumuz olacak memleket havasi iyi gelecek 10 gun ❤
Maşaallah hayırlı yolculuklar umarım güzel geçer kolay gecer

İyi yolculuklar Alpi’cim ; uçak alçalmaya başladığında emzir veya su içmesini sağla kulakları bizden hassasmış . uçak irtifa kaybettiğinde çığlığı basıyor basınçtan. Bunlar biraz yardımcı olur umarım.

İyi yolculuklar Alpi’cim ; uçak alçalmaya başladığında emzir veya su içmesini sağla kulakları bizden hassasmış . uçak irtifa kaybettiğinde çığlığı basıyor basınçtan. Bunlar biraz yardımcı olur umarım.
sagol canim öyle yapayim uyanik olursa eger. Benim kulaklarimda cok etkileniyor iniste ve kalkista onlarinki nasil etkilenmesin :-/
Maşaallah hayırlı yolculuklar umarım güzel geçer kolay gecer
Sagol canim kandirilmasi kolay bir bebek ucakta erken saat o yuzden iyi gececegini umuyorum yolculuk kisminin :KK66:

Kizim yine hasta ben artik napcagimi sasirdim. Bagisiklkk guclendirici neler yapiyosunuz? Bugun 38 derece ateale gittik dra. Kanda enf. Çıktı. Bu cocugh ben hic topluma sokamayacak miyim...

Selam arkadaşlar bizim kızda gecen hafta 9bucuk aylık ilk disini cıkardı 2gün cok agladı sebebi dismis sonra rahatladı yavrum emekleme hala yok bacaklarının ustune dogru kendini kaldiriyor popuyu dikip geri atıyor ileri gitmiyor cok rahat oturuyor oturdugu yerde kendi etrafnda donuyor yerlerde yuvarlana yuvarlana odsyı turluyor baba dede bazen anne nene diyor ama bilincli degil bay bay alkıs yapıyor ama kendi kemdine biz diyince yapmıyor babası ve abisine asık onlar eve gelince cok seviniyor 1haftadır desteksiz kendi uyuyor yanina uzaniyorum emzigini agzina veriyorum done done uyuyor ama hala saat duzenimiz yok bazen 9bucuk bazen gece 12.30 hic blli olmuyor gunduz uykulari cok kisa 30dk en fazla 1saat oda nadir

Maaşallah İnci ye
Hayırlı yolculuklar canım umarım cok güzel gecer.

Kizim yine hasta ben artik napcagimi sasirdim. Bagisiklkk guclendirici neler yapiyosunuz? Bugun 38 derece ateale gittik dra. Kanda enf. Çıktı. Bu cocugh ben hic topluma sokamayacak miyim...
Cok gecmiş olsun canım.
Seninle alakalı degil malesef bazı bebekler fazla hasta oluyolar kendini hiç suclama.Rabbim acil şifalar nasip etsin beterinden korusun inşallah

kızlar, bebeklerimiz çok şükür büyüyor artık 9 aylık oldular. eski oyun ve oyuncaklar yetmeyebilir. Hem oyalamak hem de gelişimini desteklemek için yeni neler yapabiliriz. hangi oyun ve oyuncakları tavsiye edersiniz?

kızlar, bebeklerimiz çok şükür büyüyor artık 9 aylık oldular. eski oyun ve oyuncaklar yetmeyebilir. Hem oyalamak hem de gelişimini desteklemek için yeni neler yapabiliriz. hangi oyun ve oyuncakları tavsiye edersiniz?

Aktivite masası

X