2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

@AcedaA
Al_pi Al_pi
Memlelette iyi gezmeler kizlar hayirli yolculuklar simdiden :)
sagol canim :-*

Oğlum kolunu kırdı tam dirsekten ameliyat gerekebilir. Ne olur dua edin alçıyla iyileşsin.. içimdeki acıyı anlatamam.. allahım sen evlatlarımızı koru
oyy kuzum benim insallah ameliyat gerekmez ameliyat olmazsa zaten cabuk iylesir bebekler onlar daha kemikleri ince cabucak iylesir korkma annesi.
yasadigini anliyoruz tabiki ama allah beterinden korusun.
Biraz boğaz agrım var. Sabah kahvaltıda kizimla ıhlamur içtik. Ihlamur içmeyi seviyor. Geçen armut suyu sıktım onu sevmedi. Balığım az şekerli erik hoşafı yapmış. Onu sevdi. Içecek olarak başka ne sunabilirim sabah ve akşam yemeklerinin yanında?
Ihlamur hic vermedim cogu doktor 1 yas sonrasi diyor birde neden yemek yaninda icecege ihtiyac duyuyorsun ki onlara su yeter. He su vermek istemezsen koyu ayran yap sanirim ben icecek vermem midesini doldurmam yemek yesin yerine corba icsin. Havuc suyu icsin sekeri az olanlari tercih edersen bebek sekerli seylerede alismamis olur.

Geçenlerde kızımı kafası üzerine düşürdüm çok içim yandi nasıl ses cikti nasıl ağladı kendimi affetmeyecegim hep aklımda çok kötü düştü

Uyku eğitimi hep aklımda,ilk üç ay koliktik gaz sancımız 6 aya kadar vardı hatta hala kontrollerde gaz çıkıyor.3.aydan beri rutin bile oluşturamadım halim kalmıyordu moralim bozuktu belki bilmiyorum.eşim tam o ara yurtdışına gitti,tası tarağı toplayıp annemlere gittik.orada zaten ağlamasın da aman diye diye hamağında salladık,ayakta salladık en fenası elimizde salladık.5.aydan beri durmadan diş çıkarıyor çocuk,alerjisi,taşi,idrar yolu osu busu derken yapamadım.hala da yapamıyorum ya da yapmıyorum her neyse içimde kaldı.elde sallamadan da uyumuyor artık zaten :KK43: kusura bakma sorunun cevabı değil yazdıklarım,uyku eğitimi diyince kendime kızmaya başlıyorum içimi dökmek istedim:KK43:

İnşallah sizinki en kısa sürede hallolur,maddi anlamda kaygınız olmazsa kundakuykuyu bir araştırın derin danışmanlık yapıyorlar

Ne kadar ugraşsak da bu miniklerin derdi hic bitmiyor.en kötüsü de tamam artik duzen oturdu diyosun ertesi gun tamamen bambaşka oluyor.böyle böyle bişeyler yapmaya çalışıyoruz işte.
Bazi danışmanlık sitelerini inceledim ama fiyat cok uçuk geldi bana..1200tl yafa 900tl seçeceğim danismana göre...kendim okurum daha iyi dedim

Biraz boğaz agrım var. Sabah kahvaltıda kizimla ıhlamur içtik. Ihlamur içmeyi seviyor. Geçen armut suyu sıktım onu sevmedi. Balığım az şekerli erik hoşafı yapmış. Onu sevdi. Içecek olarak başka ne sunabilirim sabah ve akşam yemeklerinin yanında?
Nane çayı veriyorum ben de.limon sıkıyorum içine.biraz da pekmez..bazen de buzluga attigim meyvelerden yaptığım meyve suyunu veriyorum

Oğlum kolunu kırdı tam dirsekten ameliyat gerekebilir. Ne olur dua edin alçıyla iyileşsin.. içimdeki acıyı anlatamam.. allahım sen evlatlarımızı koru
Canım çok geçmiş olsun Allah yardımcınız olsun inşallah ameliyat gerekmemiştir tez zamanda iyileşir nasıl oldu şimdi

Hakkinizi helal edin merakta biraktim sizi. Ablam geldi bir haftadir bendeydi gidecekti ben hastalandim bogaz iltahabim gribe cevirdi igne ilac kafami kaldiramiyorum.
ablam erteledi biletini carsamba uzatti insallah iylesirim o zmana kadar inci iyi cok sukur maskeyle geziyorum ona gecmesin diye.
Cok gecmis olsun canım

Canim cok gecmis olsun. İnsallahbtez vakitte iyilesir oglun. Benim de annem gecen ay dirsegini kirdi tam ucunu. 1 dr acil ameliyat dedi, digeri ameliyat ama acil degil dedi, digeri 1 ay alcida kalsin iyilesir dedi. Cok sukur iyilesti. Cocuklarin dqha kolay kaynar.kirik dagilmamissa rahat. Tek dr la ameliyat karari almayin bence.

Geçenlerde kızımı kafası üzerine düşürdüm çok içim yandi nasıl ses cikti nasıl ağladı kendimi affetmeyecegim hep aklımda çok kötü düştü
Gecmis olsun. Üzülme yalniz degilsin. Ben de gecen hafta dusurdum. Boynu ikiye katlandi, kafasi uzerine , ayy goruntu hic cikmio aklimdan. Allah koruyor meleklerimizi. 1 aylikken de memlekete gelince dusmustu, simdi yine bu evde bisi var:KK66:)

Ne kadar ugraşsak da bu miniklerin derdi hic bitmiyor.en kötüsü de tamam artik duzen oturdu diyosun ertesi gun tamamen bambaşka oluyor.böyle böyle bişeyler yapmaya çalışıyoruz işte.
Bazi danışmanlık sitelerini inceledim ama fiyat cok uçuk geldi bana..1200tl yafa 900tl seçeceğim danismana göre...kendim okurum daha iyi dedim
Ben uyku egitimi vermesem de rutinlerle uyku sorunumuzu halletmistim. Ama memlekete gelince her sey degisti. Suan memede uyuyan, memeden ayrilinca aglayan, yarim saat gunduz uykusu uyuyan, gece her 1 saatte bir uyanan bir canavarim var:))

Canim cok gecmis olsun. İnsallahbtez vakitte iyilesir oglun. Benim de annem gecen ay dirsegini kirdi tam ucunu. 1 dr acil ameliyat dedi, digeri ameliyat ama acil degil dedi, digeri 1 ay alcida kalsin iyilesir dedi. Cok sukur iyilesti. Cocuklarin dqha kolay kaynar.kirik dagilmamissa rahat. Tek dr la ameliyat karari almayin bence.

Gecmis olsun. Üzülme yalniz degilsin. Ben de gecen hafta dusurdum. Boynu ikiye katlandi, kafasi uzerine , ayy goruntu hic cikmio aklimdan. Allah koruyor meleklerimizi. 1 aylikken de memlekete gelince dusmustu, simdi yine bu evde bisi var:KK66:)

Ben uyku egitimi vermesem de rutinlerle uyku sorunumuzu halletmistim. Ama memlekete gelince her sey degisti. Suan memede uyuyan, memeden ayrilinca aglayan, yarim saat gunduz uykusu uyuyan, gece her 1 saatte bir uyanan bir canavarim var:))

Sizede cok gecmiş olsun Allah korusun meleklerimizi :dua::KK19:

Kızlar çok ilginç bir şey oldu. Kızım sadece sol göğsümü emiyordu. Dünden beri sağ göğsümü veriyorum alıyor. Verme sebebim. Sütun olduğunu fark ettim. Siktigimda bir damla çıkarken damlaların ardı ardına aktığını fark ettim. Sapsarı idi. O kısmi sağdım. Beyaza döndü. Ebe süt ekşir midesini bozarsın demisti( aslında öyle bir şey yokmuş ya neyse riske atmak istemedim) dün gece verdim aldı ama doyurmadi tabi diğeriyle bitirdik günü. Bugün tekrar verdim baya emdi sonra ağlamaya başlayınca ötekine geçirdim. 8 ay sonra süt artar ve kızım emerse Rabbim mucizesi gerçekten. Şükürden fazlası yapmam gerektiğine bir işaret olur. Olur mu dersiniz?

Kızlar çok ilginç bir şey oldu. Kızım sadece sol göğsümü emiyordu. Dünden beri sağ göğsümü veriyorum alıyor. Verme sebebim. Sütun olduğunu fark ettim. Siktigimda bir damla çıkarken damlaların ardı ardına aktığını fark ettim. Sapsarı idi. O kısmi sağdım. Beyaza döndü. Ebe süt ekşir midesini bozarsın demisti( aslında öyle bir şey yokmuş ya neyse riske atmak istemedim) dün gece verdim aldı ama doyurmadi tabi diğeriyle bitirdik günü. Bugün tekrar verdim baya emdi sonra ağlamaya başlayınca ötekine geçirdim. 8 ay sonra süt artar ve kızım emerse Rabbim mucizesi gerçekten. Şükürden fazlası yapmam gerektiğine bir işaret olur. Olur mu dersiniz?

Emmesi cok iyi. Benimde sutum geldi kizim hastalandiginda ama emmedi agzi degince öğürdü hep.. masallah emer ibsallah tekrardan

Bizim de annemlerin yanin gidince bozulmuştu ama acil mudahele etmem lazim dedim ve sıvadım kolları.cok zor ama sonucu harika olacak inşallah

meraba arkadaşlar çok aktif değilim malum ikizlerim var çok çok çok zor , sorum olacaktı sizlere müsaadenizle :. suyu biberonla içmiyor benim kızlar çok susuzlar farkındayım ama sevmiyorlar kaşıkla veriyorum tükürüyorlar bardakla denedim içmiyorlar ne yapacağımı şaşırdım artık
bir de gün içinde neler veriyorsunuz yemek olarak ? ben çorba dışında kendim bi şey yapamıyorum :KK43: çok kusuyorlar yapmama değmiyor hep kaşık maması veriyorum
son sorum da gündüz uyanıklık sureleri kaç saat çocuklarınızın . yanı uykudan uyanıp beslenme oyun oynamayla tekrar uykuya geçme kaç saat ? çok teşekkür ederim şimdiden

canm günde sadece 2 öğün mü veriyorsun ? peki ortalama kaç cc devam sütü
Oğlumda dönerek geziniyor, popoyu dikiyor ama henüz emekleme yok. Havuzda baya yüzüyoruz ama :) Dişleri çıkmadı henüz. Yumurta , Avakado, ceviz karışımı yapıyorduk haftada bir geçen hafta gıdık boyun bölgesinde sivilcemsi bir alerji gelişti, kabuk bağladı korktum menüden kaldırdım bunu .Günde 1 kere sebzeli etli püre ve üstüne karışık meyve yiyor. Kalanı pre formül süt . 8 aylığız hala yoğurt peynir yemedik babamız doktorun sözünden çıkmak istemiyor çünkü . Son aylarda dışarda kim sevse ayına şaşırıyor, maxicosi ye dizden aşağısı sığmıyor . Kemik yapısı iri. Sarışınlığımız ise yerini kumrallığa bırakıyor. Yarın pasaportunu alıyoruz ve çrş. ilk defa Türkiye’ ye uçacağız 5 günlüğüne.
h

X