2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Hakkinizi helal edin merakta biraktim sizi. Ablam geldi bir haftadir bendeydi gidecekti ben hastalandim bogaz iltahabim gribe cevirdi igne ilac kafami kaldiramiyorum.
ablam erteledi biletini carsamba uzatti insallah iylesirim o zmana kadar inci iyi cok sukur maskeyle geziyorum ona gecmesin diye.
Helal olsun Al_pi Al_pi cim Çok geçmiş olsun canım

Çok gecmis olsun canim merak etiti seni

Canm benm ya ne demek helal olsun bende baktm yazmamissin merak ettim cünkü yazmadan durmazdin.
Cok büyük gecmis olsun Rabbim acil sifalar versin.
Insallah gecmez inci yede Rabbim korur onu merak etme
Allah a emanet ol bol su ic istirahat et

Al_pi Al_pi tatlım çok geçmiş olsun :KK200:

Helal olsun Al_pi Al_pi cim Çok geçmiş olsun canım
Sagolun kizlar bende merak ettiginizi dusundum ama kolumu kaldiracak mecalim yok.
Hemen iyilesmem lazim 1bucuk yildir memleketime gitmedim nisanin ilk haftasi gidiyoruz heyecanliyim.

Oğlumda dönerek geziniyor, popoyu dikiyor ama henüz emekleme yok. Havuzda baya yüzüyoruz ama :) Dişleri çıkmadı henüz. Yumurta , Avakado, ceviz karışımı yapıyorduk haftada bir geçen hafta gıdık boyun bölgesinde sivilcemsi bir alerji gelişti, kabuk bağladı korktum menüden kaldırdım bunu .Günde 1 kere sebzeli etli püre ve üstüne karışık meyve yiyor. Kalanı pre formül süt . 8 aylığız hala yoğurt peynir yemedik babamız doktorun sözünden çıkmak istemiyor çünkü . Son aylarda dışarda kim sevse ayına şaşırıyor, maxicosi ye dizden aşağısı sığmıyor . Kemik yapısı iri. Sarışınlığımız ise yerini kumrallığa bırakıyor. Yarın pasaportunu alıyoruz ve çrş. ilk defa Türkiye’ ye uçacağız 5 günlüğüne.
turkiyeye nereye geliyorsunuz canim. Tanidik var mi yoksa gezmeye mi?
Masallah senin kuzucuk tosuncuk olmus :)

Kızlar biz gezmeye gidecez 5-6 saat dışarda kalacaz
Kendimiz yaptığımız kavanoz mamalar kaç saat kalabilir
Ekstra ne yapabilirim acaba hazır mama biberon almıyor.
Yoğurt falan alabilir miyim..meyve alayım bide

Al_pi Al_pi çok geçmiş olsun canım Rabbim tez vakitte şifa versin insAllah
Sagol canim.

Kızlar biz gezmeye gidecez 5-6 saat dışarda kalacaz
Kendimiz yaptığımız kavanoz mamalar kaç saat kalabilir
Ekstra ne yapabilirim acaba hazır mama biberon almıyor.
Yoğurt falan alabilir miyim..meyve alayım bide
Hersey goturebilirsin bir yerden sicak su alirsin icine oturtup isitip yedirirsin.
5-6 saatte hic bir sey olmaz. Muz yogurt corba aklima su an gelmiyor ama cok sey alabilirsin.

İstanbul’ a canım, gezi, ziyaret, alış veriş. Annemler kardeşimin yanındalar şimdilik . Biz de oğlanı annemlere satıp gezeceğiz. Hasret gidersinler biraz torunla :KK66:
ohh miss .. simdiden iyi gezmeler tadini cikart :KK66:

Hakkinizi helal edin merakta biraktim sizi. Ablam geldi bir haftadir bendeydi gidecekti ben hastalandim bogaz iltahabim gribe cevirdi igne ilac kafami kaldiramiyorum.
ablam erteledi biletini carsamba uzatti insallah iylesirim o zmana kadar inci iyi cok sukur maskeyle geziyorum ona gecmesin diye.
Cok gecmis olsun canim

Al_pi Al_pi nerelerdesin walla merakımdan baktım bu saatte:/ başka kanaldan haberleşen tanışan var mı Alpiyle bir yoklasa

Gördüm de yazamadım çok geçmiş olsun yahu iyileş bir an önce yolculuk varmış

Selam kizlar.uyku egitimi deneyen düşünen başaran var mı. Ben denedim 2 3 gun gayet iyi gidiyodu ama hastalandim bıraktım.simdi yeniden baslamayi düşünüyorum.
Sizlerde uyku nasil

Selam kizlar.uyku egitimi deneyen düşünen başaran var mı. Ben denedim 2 3 gun gayet iyi gidiyodu ama hastalandim bıraktım.simdi yeniden baslamayi düşünüyorum.
Sizlerde uyku nasil

Uyku eğitimi hep aklımda,ilk üç ay koliktik gaz sancımız 6 aya kadar vardı hatta hala kontrollerde gaz çıkıyor.3.aydan beri rutin bile oluşturamadım halim kalmıyordu moralim bozuktu belki bilmiyorum.eşim tam o ara yurtdışına gitti,tası tarağı toplayıp annemlere gittik.orada zaten ağlamasın da aman diye diye hamağında salladık,ayakta salladık en fenası elimizde salladık.5.aydan beri durmadan diş çıkarıyor çocuk,alerjisi,taşi,idrar yolu osu busu derken yapamadım.hala da yapamıyorum ya da yapmıyorum her neyse içimde kaldı.elde sallamadan da uyumuyor artık zaten :KK43: kusura bakma sorunun cevabı değil yazdıklarım,uyku eğitimi diyince kendime kızmaya başlıyorum içimi dökmek istedim:KK43:

İnşallah sizinki en kısa sürede hallolur,maddi anlamda kaygınız olmazsa kundakuykuyu bir araştırın derin danışmanlık yapıyorlar

Oğlum kolunu kırdı tam dirsekten ameliyat gerekebilir. Ne olur dua edin alçıyla iyileşsin.. içimdeki acıyı anlatamam.. allahım sen evlatlarımızı koru

Oğlum kolunu kırdı tam dirsekten ameliyat gerekebilir. Ne olur dua edin alçıyla iyileşsin.. içimdeki acıyı anlatamam.. allahım sen evlatlarımızı koru
Çok çok geçmiş olsun canım. Inşallah ameliyatsız iyi olur. Rabbim şifa versin inşallah.

Biraz boğaz agrım var. Sabah kahvaltıda kizimla ıhlamur içtik. Ihlamur içmeyi seviyor. Geçen armut suyu sıktım onu sevmedi. Balığım az şekerli erik hoşafı yapmış. Onu sevdi. Içecek olarak başka ne sunabilirim sabah ve akşam yemeklerinin yanında?

X