2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Ne şanslısın nasıl uyuyabiliyorsun öğlene kadar bebeğin kalkmıyor mu? Ben de çalışıyorum 2hafta önce başladım haftasonu da sabah sekizde kalkıyorum kızımla beraber. Gerçi ben bebeğim olmadan önce de böyleydim hayatımda uyuduğum en geç saat 10dur.

Al benden de okadar cocuklar yokkende bekarkende en geç uyandığım saat 9 dur... amaaaa şimdi uykusuzluktan ölüyorum

Ben sağmıyorum, 2 kere emzirmeye gidiyorum. Sabah kahvaltı öğlen corbasi veya püresi akşam üzeri meyvesini yer. Akşam 8 gb gece maması yaparım bazen istemez yapmam. Çorbanın yanında yogurt veriyorum. Uykuya gelince çok severim bir ara güzel uyuyordu sabah birlikte kalkıyorduk 7 8 gb. Şimdi çok kalkıyor. Bazen ben kalkıp kucaklayıp geri uyutuyorum. Ben kalkamadigimda eşim omzuna alıp uyutup geri koyuyor. Bi ara çok uykusuzuz ailecek. Şabak 8 de kaldırdı bizi. Hafta sonu en az 10a kaďar yatmayı planlamıştık. :)) oglwn 12de ev icerek uyduk 1e kadar:)) firsat buldukca kizla uyuyorum. Eşime bırakıp evi topluyorum veya gece topluyorum.

Maşallah valla büyüyorlar ne çabuk geçti 7 ay anlamadim

Benim kız bugün omleti yedi. Birazını kendisi yedi. Dökülenleri ağzına ben verdim. Yarına peynirli omlet yapmayı düşünüyorum. Aksama pırasa yemeği.

Benim kız bugün omleti yedi. Birazını kendisi yedi. Dökülenleri ağzına ben verdim. Yarına peynirli omlet yapmayı düşünüyorum. Aksama pırasa yemeği.
Bende bugun baktigi icin tavada kendime yaptigim yumurtadan verdim yedi. Sonra bebebuskivisi haslama yumurta ve ekşimikle verdim yarisi kaldi ve puturly puturlu gibiv geldi bu bebek milleti çok hoş

Slm kızlar, sizleri hep okudum ama yazmadım, çünkü benim malesef sizin gibi paylaşacak güzel şeylerim olmadı. Bebeğim doğdu ve 25 gün yoğunbakımda, 16 gün de Üniversitede kaldık. Üniversite hastanesinde teşhisi koyuldu ve malesef çok nadir görülen bir sendromu vardı Bebeğimizin ve bizimki en ağır olanıydı.Bircok fiziksel anomalisi vardı ve beslenme sorunu, ve en kötüsü de ben kız diye ona ciciler almisken onun genetik testi erkek çıktı. Ona ipek diye magnet yaptırmıştık, oğlumuz koymuştu ismini.Oğlumuza dr.lar yanlis görmüş kardeşin erkekmis dedik, durum böyle olunca magnetleri dagitamadim..Adini da Deniz diye degistirdik.Bebeğim çok acı çekiyordu, sabahlara kadar agliyordu, götürmedigimiz dr . hastane kalmadı ama malesef her dr.un dediği ağır ve cok yaşamaz. Zaten hep kötüye gitti, karaciğer enzimleri yükseldi, kilo almadı, gelişmedi ve malesef dün öğlen kaybettik, bugün de toprağa verdik minicik bedenini..Bir yandan üzülüyorum anneyim, bir yandan kurtuldu diyorum ama çok zor.Sizlerle acimi paylaşmak istedim..

Başınız sağ olsun arkadaşım Allah sabırlar versin meleğinin abisine uzun saglikli omurler versin Rabbim çok uzuldum buda sizin sınavınızmış Allah kimseye yaşatmasın keske acini hafifletebilecek biseyler soyleyebilsem başından beri durumu biliyorum şifalar diledik dua ettik ama Rabbim aldı yanina melekler yoldaşı olsun ..

Sağol canım, amin..

Diyecek söz bulamadım yutkundum. Bizlere şükretmemiz gerektiğini farkettirdin. Rabbim meleğine iyi bakacaktır, sana sabırlar versin. Acını tahmin edemiyorum Allah yanındaki oğlunun ömrüne ömür katsın. Biz ne zaman istersen buradayız.

Rabbim acını hafifletsin, geride kalanlara ömürler versin inşallah.

Başın sağolsun arkadaşım Rabbim dayanma gücü versin inşallah.Sen evladına şimdiye kadar çok güzel baktın inan elleri öpülesi bi Annesin sen.Deniz bebek ahirette sizin şefaatciniz olacak ve orada saglıklı bi şekilde sizi bekleyecek.Allah u Teala ne diyor dünyada 1gözü olmayan birini düşünelim ahirette ona onu veriyor ve misliyle mükafatlandırıyor.
Ölüm bir imtihan kalbinin en kıymetli parçası var ahiret yurdunda,ölümün sırrı da buradan geçiyor.Beden toprağa girse bile,ruhları canlıdır.ALLAH varlıkları asla zayi etmez.
Şimdiye kadar hep dualarmdaydın şimdiden sonrada öyle olacak
Rabbim seni en güzel şekilde mükafatlandırsın inşallah
Allah yar ve yardımcın olsun

Son düzenleme:
Canım benim seni cok merak ediyordum. Başınız sağolsun rabbim sabır versin.

Rabbim belki daha fazla aci cekmesini istemedi ondan yanina aldi melegini..
Basiniz sagolsun Anne olunca evlat kelimesinin anlamini ögrendim Daha cok şukretmeyi ögrendim Bana nasip eden Allah'a hergun binlerce kez sukrediyorum.
Cok sukur acini hafifletecek bir evladin var sıki sıkı sarilip ona denizin kokusunuda ondan alabilirsin.

Yazdiginin bildirimi gelince bunu duymAktan korktum bir an :'( rabbim sabırlar versin. Şefaatçin olsun inşallah eminim ona en guzel sekilde baktın sen.. rabbim boyle uygun gormus ki hem o da sende daha fazla çekmemişsiniz.. kalbinde bir ömür taşıyacaksın.. hep duamdasın

Canim dişleri var mı bende omlet yapmayı düşünüyorum yiyemez diye endişeleniyorum..

Söylenecek cümlelerin olmadığı AN..
Rabbim sana sabır versin.

Şu yaziyi bi yerde okumuştum..

Bebeklerin anne karnında ya da doğduktan sonra anne- babalarını terketmeleri hakkında şöyle duymuştum;Onlar hesap günü geldiğinde Anne ve BABALARINI ararlar;ANNE BABALARINI isterler..ALLAH CC CENNETE GIR HAYDI dedıgınde BEBİŞ der ki ANNEM BABAM OLMADaN girmem;göbek bağlarıyla cennete çeker biricik kavuşamadığı ailesini.. cennette buluşmak dileği ile yavrum .....

Rabbim böyle mukafatlnadirsin sizleride insaAllah.

Kızlar daha önce verilmiştir belki ama bebe bisküvisi yapan arkadaşlar bana da tarif edebilirler mi acaba??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…