2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Slm kızlar, sizleri hep okudum ama yazmadım, çünkü benim malesef sizin gibi paylaşacak güzel şeylerim olmadı. Bebeğim doğdu ve 25 gün yoğunbakımda, 16 gün de Üniversitede kaldık. Üniversite hastanesinde teşhisi koyuldu ve malesef çok nadir görülen bir sendromu vardı Bebeğimizin ve bizimki en ağır olanıydı.Bircok fiziksel anomalisi vardı ve beslenme sorunu, ve en kötüsü de ben kız diye ona ciciler almisken onun genetik testi erkek çıktı. Ona ipek diye magnet yaptırmıştık, oğlumuz koymuştu ismini.Oğlumuza dr.lar yanlis görmüş kardeşin erkekmis dedik, durum böyle olunca magnetleri dagitamadim..Adini da Deniz diye degistirdik.Bebeğim çok acı çekiyordu, sabahlara kadar agliyordu, götürmedigimiz dr . hastane kalmadı ama malesef her dr.un dediği ağır ve cok yaşamaz. Zaten hep kötüye gitti, karaciğer enzimleri yükseldi, kilo almadı, gelişmedi ve malesef dün öğlen kaybettik, bugün de toprağa verdik minicik bedenini..Bir yandan üzülüyorum anneyim, bir yandan kurtuldu diyorum ama çok zor.Sizlerle acimi paylaşmak istedim..
Allah sabır versin canım. Gebelik dönemini beraber geçirdik elbette sevinclerimizzi acilarizmizi da paylaşacağız birbirimizle. Rabbim oğluna hayırlı uzun ömür versin. Inşallah hayırlısıyla bir kardeşi olur yeniden .

Canim dişleri var mı bende omlet yapmayı düşünüyorum yiyemez diye endişeleniyorum..
Dişi yok ama damakları iyice sertleşti kesip yiyebiliyor kendisi. Bugün havuclu omlet yaptım. Bugün tembelliği üstünde eline aldı geri bıraktı ben yediriyorum.

Hepinize teşekkür ediyorum, bu acının tarifi yok gerçekten. O acı çekerken de çok üzülüyordum, şimdi de öyle.Ben elimden gelenin en iyisini yapmaya çalıştım.Bu zor günler geçer inşallah.

Ara ara hep aklıma düşüyordunuz,çok zor ama sana sabırlar versin.biz en ufak bir şey de darmaduman oluyoruz sen aylardır neler çektin hayal edemiyorum

Hepinize teşekkür ediyorum, bu acının tarifi yok gerçekten. O acı çekerken de çok üzülüyordum, şimdi de öyle.Ben elimden gelenin en iyisini yapmaya çalıştım.Bu zor günler geçer inşallah.
Allah sabırlar versin.sen elinden geleni fazlasıyla yaptın.isyan etmedin.oglunla saracaksın acılarını allah ona ve sizlere uzun sağlıklı ömürler versin

Gececek canım inşallah zaman herseyin ilacı

7 aylık bebeğe köfte veren var mi? Kıymayı sebze tarhana içind e yiyor ama ben köfte yemeye çalışırken görmeyi çok istiyorum:)) damakları acırsa diye korkuyorum. Dişlerinin cikmasini mi bekleyeyim?

7 aylık bebeğe köfte veren var mi? Kıymayı sebze tarhana içind e yiyor ama ben köfte yemeye çalışırken görmeyi çok istiyorum:)) damakları acırsa diye korkuyorum. Dişlerinin cikmasini mi bekleyeyim?
Sebzeli kiymali karisik kofte deniycem bende bu hafta. Ama yagda kizartmak olmaz. Bi yerde bi bayanin yagli kagitla tost makinasinda pisirdigini gormustum

Slm kızlar, sizleri hep okudum ama yazmadım, çünkü benim malesef sizin gibi paylaşacak güzel şeylerim olmadı. Bebeğim doğdu ve 25 gün yoğunbakımda, 16 gün de Üniversitede kaldık. Üniversite hastanesinde teşhisi koyuldu ve malesef çok nadir görülen bir sendromu vardı Bebeğimizin ve bizimki en ağır olanıydı.Bircok fiziksel anomalisi vardı ve beslenme sorunu, ve en kötüsü de ben kız diye ona ciciler almisken onun genetik testi erkek çıktı. Ona ipek diye magnet yaptırmıştık, oğlumuz koymuştu ismini.Oğlumuza dr.lar yanlis görmüş kardeşin erkekmis dedik, durum böyle olunca magnetleri dagitamadim..Adini da Deniz diye degistirdik.Bebeğim çok acı çekiyordu, sabahlara kadar agliyordu, götürmedigimiz dr . hastane kalmadı ama malesef her dr.un dediği ağır ve cok yaşamaz. Zaten hep kötüye gitti, karaciğer enzimleri yükseldi, kilo almadı, gelişmedi ve malesef dün öğlen kaybettik, bugün de toprağa verdik minicik bedenini..Bir yandan üzülüyorum anneyim, bir yandan kurtuldu diyorum ama çok zor.Sizlerle acimi paylaşmak istedim..
Başınız sağ olsun , çok zor allah yardımcınız olsun ama dediğin gibi o bişey anlamadı ki bu dünyadan acıdan başka :KK43: acıları dindi canım tekrar başın sağolsun

Sizinle hic konusmadik ama yazdiklarinizi takip ediyordum inanin cok uzuldum sizi hic tanimamama ragmen okurken gozlerimden yaslar suzuldu. Allah sabir versin. Cok guclusunuz gercekten. Biz dis gaz uykusuzluk gibi seyleri kendimize dert edinirken siz nelerle ugrastiniz..
Allah oglunuza uzun omurler versin, Deniz bebekle de cennette bulusmayi nasip etsin. Saglicakla kalin.

Cigden yapiyorum dograyip yumurtayla cirpiyorum, yemek olarak denemedim hic pirinc falan vermedigim icin yemegi de nasil yapacagimi bilemedim acikcasi :)

Neyse arastiriyim ben. Pirinc neden vermedin? Pirasa yemek olarak kiymaylada yapilabilir

Başın sağolsun canım Allah sabır versin söyleynecek hiçbir söz acını hafifletmeyecektir rabbim diğer evladına sağlıklı uzun ömür versin.

X