2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Canım burda türk kasap var.. besicilik yapıyır.. kesim yapabilir belgesi var ve istek üzerine kesim yapıyor parçalıyor teslim ediyor.. bende türkiyede gıda üzerine okudum özellikle eşimle gittik kesimhanesine baktık, hijyenikti ve kuzu kestirdik.. gerçi buranın kuzuları türkiyenin koyunları nerdeyse, büyük oluyor.. bende eger eti yemeseydi son çare olarak hippin etli olan namalarını kullancaktım ama gerek kalmadı..sebzelerle eti birlikte pişşriyorun rondodan geçiriyorum severek yiyor.. biraz daha büyüdüğünde parça olarak vermek istiyorum..

AL bendende okadar. 31 e giricem bukadar hareketli yaramaz bi zillidrn sonra hiç hiç düşünemiyorum

Boynu mu anlamadım ne oluyor, benim oğlan da uzun ama kaç cm bilmiyorum vu ay gitmedik aşı yok diye 75 falandır dediğin gibi oturması zordu ama şu oturma yastığı işe yaradı kuvvetlendirdi baya
Boyun kemiğini saran kas vb. çevre dokular uzamaya ayak uyduramadığında blokaj oluyor , 1 hafta içinde geçiyor genelde geçmezse fizyoterapide masajla açıyorlar . hızlı büyüme döneminde olduğu için de sıkça tekrarlıyor.

Öyle temiz bir kasaba denk gelmeniz çok iyi olmuş. Adınıza çok mutlu oldum. Et işini kara kara düşünüyorum. Mecburiyetten yine bizim kasaba kaldım heralde.

Cevizi havanda dövüyorum her yopurt verdiğimde mutlaka koyuyorum günlük. Bide meyvelerine koyuyyorum ama kızım yemiyor ..hep yoğurt hep yopurt nasıl olcak bilmiyorum .. oğluma yaptığım corbadan tuz katmadan onada veriyorum ama yemiyor..

Bu zamana kadar sefasını sürdüm ama bundan sonra görücem. Size de bildiririm karanlıklardan:) ben de burdan güç alıyorum, herkes tek bakıyorsa ben de bakarım diye.
Annem beni terk etti. 5 aydır eve gidememişti fırsattan istifade memlekete gitti(

Ne şanslısınız

İlk kez duyuyorum bunu çocukta nasıl bişey oluyor peki farklılık yani

İlk kez duyuyorum bunu çocukta nasıl bişey oluyor peki farklılık yani
Hani boynun tutulur, başını tutulan yöne 90 derece rahat çeviremezsin ya, öyle gibi ama tam tersi. Blokajın olduğu tarafın tam aksi yönüne başını çevirirken zorlanıyor . 5 günde falan dokular ayak uydurunca geçiyor genelde. Geçmeden yine boy atarsa bebek fizyoterapisti açıyor o bölgeyi.

Iz 7 ayın içindeyiz. Blendirdan geçirmiyorum kıymayı sebzeleri. Benimki dağında ezip lüpletiyor:)) taneli yığabiliyorsa hoc uğraşma. Pür e seviyorsa geçersin. Ben eline tavuk butu veya pirzola verip videoya cekmek istiyorum:)) 8 ayda yaparim insallah :))) benim kiz erol tas gb yer herhalde:))))

Ahahah yerim onu. Oğlum pütürlü sevmiyor

Ahahah yerim onu. Oğlum pütürlü sevmiyor
Her cocuk farkli iste. Benimki de biberon sevmedi. Eliyle ve kasikla yemeye deli oluyor:)) izleyip guldugum bebek videolarındaki gb çocuğum oldu:)) kaşığı karşıdan görüp ağzını açan bir bebiş vardı tombik ayy ne gülmüştüm ona. :))) benimki onun minyonu:))

Şimdiye kadar hep haşlanmış yumurta verdim. Yarın omlet deneyecegim ilk defa. Ilk yapısında sade mi yapayım yoksa pırasalı peynirli karışık mi yapsam karar veremedim. Sizce nasıl yapmalıyım? Sade de seviyor karışık da haslanmisini

Gündüz çalıştım, yoruldum. Kocayı antrenmana gonderdim, kızı uyuttum. Uzanıp azıcık şuralarda gezineyim:)))

Sade vermek daha iyi sanki ilkinde
Ben denemistim ama yememisti :/

Bugun yogurt corbasi yaptim. Severwk yemis. Yaptidim peyniri pek begenmemis. Muz yumurta peynir karisimi yapinca yemis. Peyniri sevmiyor bende sevdigi bir seyle karistirip veriyorum. Hahaha :)) çorbaya tam buğday unu kullandım. Yulaf unum yoktu. Tam buğday unu çorbalarda ağır mi olur?

Bugun bakıcıya çok üzüldüm hatta eşime anlattım. Kadın ekmeğini pidesini yoğurduna kadar evde kendi yapiyor. Yine yaranamiyor kocasina. Adam her seye bir kulp buluyor. Ben soyle adamin ben boyleyim en iyi benim diye dolaniyor. Uzun yol soforu. Haftada bir gunduz yoldan gelmis oluyor o sebeple goruyorum. Benim çocuklarım çok terbiyeli en iyi diye dolanıyormuş adam. Kadın da onlara terbiyesini ben veriyorum ana karnından boyle çıkmadı demis:)) Iyi demissin dedim. Benim kocama laf attı. Koyun takımına antrenörlük yapıyor. Geçen gün hali sahada gördüm bağırıp çağırıyordu diyor. Isı o dedim:)) ben top peşinde koşmadım babamla tarlaya gittim iş öğrendim dedi. Ee onun babası da futbolcu sakatlamasa babasının işini yapacakmış dedim. Olmayınca yine ilgi alanı olan beden eğitimini seçmiş. Her lagina cevap verince benim çakmağım nerde dedi. Eşim sigarayı bırakmaya çalışıyor arkadaş ol dedim. Oo o zaman evde terör estirir dedi. Yok eve getirmez hali sahadaki çocuklara yazık dedim. Içerde ben varım biliyor " yoğurdun kıvamı niye tutmamış " diye bağırıyor. Baş başa iken neyse de biri varken yapma şunu di mi? Kadın sana destek olmak için üç kuruş kazanmak için elalemin çocuğuna bakıyor. Kirayi sen öde bu ay demeyi biliyormuş. Niyeyse paylaşasın geldi(

Bebegin eline vereceksen omleti bence şöyle dene; sarisini dagitmadan kır tabaga. Azicik yagladigin tavaya yine dagitmadan koy. Biraz pisince elinle sular serpistir tavaya. Buhari yunurtayi kurutmiyor yumusak yapiyor. Pisince biraz alt üst yapip ver. Benimki boyle kucagina dokulenleri bile yiyor.

Sag ol canim. Sabaha deneyecegim :)) eline alıp inceliyor mincikliyor sonra ağzına goturuyor:)) portakal dilimi koydum öneme mıncıkladı on parmağını buladı sonra ağzına sokup sokup suyunu içti:)) ben beyazını da verdim eline tabi karnı toktu. Mıncıkladı kopardı ağzına bir kere bile götürmedi. Bir lokma soktum yüzünü buruşturdu:)( demek ki bu bebek milleti neyi ne zaman yiyecegini biliyor herhalde dedim:))) tanışın diye önüne her şeyi koyuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…