2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bizim dişimiz patladı:nazar::KK49: . Kızım diŞerinin üzerine geçiyorduk bi iki adım atıyor hoopp dönüyor az kaldı emekleyecek :KK200: çok iştahsız nasıl büyüyecek bilmiyorum ..

Sporda bi haftam oldu gram vermemişim cok sinir oldum oysaki saniye durmuyorum. Gerçi çikolatada yiyorum habire ama ..
oyy masallahh agrisiz sizisiz ciksin insallah ..

Yaşta onemli bir etken, hele 35 sonrasi epey zor annemden biliyorum. Ama benim eşim mesela aşırı destek bir insan değil. Uzerimde psikolojik baskisi var hep bi alt etme cabasi. Arkadaslariyla mesajlasmalarini okudum bundan birkac ay once. Ard arda cocuk yapip beni eve kapayacakmis ne anne babasi ne ben ona karisabilecekmisim hayatini yasiycakmis yani. Gecinemezsekte cocuklari kendi ailelerimize verip caliscakmisiz. Sanki uretim yapiyoruz. Cok sinirlendim okudugumu belli etmedim. Ama o baska bir bebek haketmiyor. Şuanda bana mecbur destek olmaya basladi cunku ilk 3 ay hicbisey yapmadi gelip cocugu sevmedi bile. Cocuk yokken bu dusuncelerden bahsetseydi boşanabilirdim
Okuyunca güldüm sanki üretim yapiyoruz lafina :)
Esinde varya cok fena dısari cikip ne yapackmis ki o kadar mi sıkıyorsun cıkma vs diyorsun. Baksana kucuk cocuk gibi Annem bana cikolata vermiyor annem ölsünde ben cok cikolata yiyeyim der gibi .. Töbr töbe..

gece biraz rahat uyusun diye azicik papatya cayi demlenmiştim ama hic bir şeyi geri çevirmeyen kizim bunu beğenmedi, İciremedim :)

Bu zamana kadar sefasını sürdüm ama bundan sonra görücem. Size de bildiririm karanlıklardan:) ben de burdan güç alıyorum, herkes tek bakıyorsa ben de bakarım diye.
Annem beni terk etti. 5 aydır eve gidememişti fırsattan istifade memlekete gitti:KK43:(
Bakarsın elbetti ki canım benm 2cocuk artı ev işi kres vs yardım eden kimsem de yok işlerinş planlı halledersen sıkıntı yok

Bugun yogurt corbasi yaptim. Severwk yemis. Yaptidim peyniri pek begenmemis. Muz yumurta peynir karisimi yapinca yemis. Peyniri sevmiyor bende sevdigi bir seyle karistirip veriyorum. Hahaha :)) çorbaya tam buğday unu kullandım. Yulaf unum yoktu. Tam buğday unu çorbalarda ağır mi olur?
Ben hep tam bugday kullaniyorum..
oyy masallahh agrisiz sizisiz ciksin insallah ..

Okuyunca güldüm sanki üretim yapiyoruz lafina :)
Esinde varya cok fena dısari cikip ne yapackmis ki o kadar mi sıkıyorsun cıkma vs diyorsun. Baksana kucuk cocuk gibi Annem bana cikolata vermiyor annem ölsünde ben cok cikolata yiyeyim der gibi .. Töbr töbe..
Cocuktan beter. Hayir lohusaligimda karismadim özgurce gezdi tozdu. Sonra mecburi eve kapandik ikimizde cevremizden uzagiz

İstanbullu gelin izliyorum.. ağlamaktan gözleriö şişşti.. allahım hiçbir evladı annesiz bırakmasın.. bazen kızıyor öfkeleniyoruz ama onlar bize muhtaç ve hiçkimse anne gibi hiçbir cocuğa bakamaz ..

Aijoo Aijoo
popodaki mantar geçti mi sizin canim? pisik sanmistik ama mantar galiba bizdeki de. agizdaki pamukçuk geçti ama bunlar kaldi

Anneler ben sabah bi yumurta sarısını ıhlamurda 3 bebe biskuvisiyle islatiyorum bitiriyor 2-3 saat sonra çorba iciriyorum hemen hemen 1 kase içiyor yine 2 saat sonra meyve püresi veriyorum 2 saat sonra 90lik yada 120lik mama yatmadan 1 saat önce de pirinç unlu muhallebi. Aralarda da beni emiyor ama su niyetine. Ben az mi veriyorum doymuyor mu acaba bu çocuk daha başka ne verebilirim.. 7.ayimiz bitti 8 Temmuz doğumlu. Birde bu aralar ağzından puskurtmesini öğrendi binbir takla atıyorum yedirirken. Birde bebişler nasıl oyuncaklarla oynuyor? Gündüz uykularında ayağımdan indirdiğim gibi uyanıyor indirmezsem 2 saat uyuyor.. Buda beni çok kısıtlıyor. Bütün iş güç kalıyor. Ilk dışımız geçen ay çıkmıştı 2. Side 3 gün önce patladı. Birde eltimin çocuğunun boğazına fasulye kaçmıştı gözümün önünde bende korku kaldı. Pütürlü gıda vermeye korkuyorum hep tel süzgeçten geçiyorum aslında versem yicek gibi ama çok evham yapıyorum eşim ufak parca minicik veriyor ben evi 4 dönüyorum korkudan. Bu korkumu nasıl yeneceğim:KK43:((((

Kacta uyutuyorsunuz bebişlerinizi..
Benimki 11 12 1 gibi uyuyor.
Sabah 8-9 da uyandiramiyorum çünkü bende uyanamıyorum uykumun en tatlı yeri oluyor ödüm patlıyor uyanacak diye :KK70:

Birde bizim ufaklık aramızda uyuyor. Bende yatağın en ucunda kivrilmaktan sağlıklı uyuyamıyorum. Sepet besige de sığmıyoruz.. Beşik almak istiyorum ama nasıl birşey almalıyım bilemedim :/

Anneler ben sabah bi yumurta sarısını ıhlamurda 3 bebe biskuvisiyle islatiyorum bitiriyor 2-3 saat sonra çorba iciriyorum hemen hemen 1 kase içiyor yine 2 saat sonra meyve püresi veriyorum 2 saat sonra 90lik yada 120lik mama yatmadan 1 saat önce de pirinç unlu muhallebi. Aralarda da beni emiyor ama su niyetine. Ben az mi veriyorum doymuyor mu acaba bu çocuk daha başka ne verebilirim.. 7.ayimiz bitti 8 Temmuz doğumlu. Birde bu aralar ağzından puskurtmesini öğrendi binbir takla atıyorum yedirirken. Birde bebişler nasıl oyuncaklarla oynuyor? Gündüz uykularında ayağımdan indirdiğim gibi uyanıyor indirmezsem 2 saat uyuyor.. Buda beni çok kısıtlıyor. Bütün iş güç kalıyor. Ilk dışımız geçen ay çıkmıştı 2. Side 3 gün önce patladı. Birde eltimin çocuğunun boğazına fasulye kaçmıştı gözümün önünde bende korku kaldı. Pütürlü gıda vermeye korkuyorum hep tel süzgeçten geçiyorum aslında versem yicek gibi ama çok evham yapıyorum eşim ufak parca minicik veriyor ben evi 4 dönüyorum korkudan. Bu korkumu nasıl yeneceğim:KK43:((((
Bende veremem oğlumun küçükken boğazına kaçtı ölüyordum korkudan zaten evhamlıyın düşünmek bile istemiyorum veremem allahım koru yarabbim gösterme, sen çok yediriyormuşsun ya okuyunca ben sabahları kahvaltı sonra bir ara meyveli yoğurt veya çorba veriyorum emiyor hep ama öyle bir kase asla yok çok gelir sanıyorum yarın kase bile yiyemiyor midesi şişiveriyor

Kacta uyutuyorsunuz bebişlerinizi..
Benimki 11 12 1 gibi uyuyor.
Sabah 8-9 da uyandiramiyorum çünkü bende uyanamıyorum uykumun en tatlı yeri oluyor ödüm patlıyor uyanacak diye :KK70:
Gece o saatte uyur 12 de yattık bu gece bak ayakta şuan şarkı türkü söylüyor:)) uyur da yine 7 gibi falan

Bende veremem oğlumun küçükken boğazına kaçtı ölüyordum korkudan zaten evhamlıyın düşünmek bile istemiyorum veremem allahım koru yarabbim gösterme, sen çok yediriyormuşsun ya okuyunca ben sabahları kahvaltı sonra bir ara meyveli yoğurt veya çorba veriyorum emiyor hep ama öyle bir kase asla yok çok gelir sanıyorum yarın kase bile yiyemiyor midesi şişiveriyor

Bende öyle düşünüyordum ama doktor yediği kadar ver dedi zorlamadan yiyor bizimki. Bazen bitirmediği de oluyor. Bide bizim kilo problemimiz var 6400 dü en son. Gece uyudu mu emmeye kalkıyor bitek. Şuan hala uyuyor yarim saate uyanır :)) park beşikten herkes memnun sanırm

Bende öyle düşünüyordum ama doktor yediği kadar ver dedi zorlamadan yiyor bizimki. Bazen bitirmediği de oluyor. Bide bizim kilo problemimiz var 6400 dü en son. Gece uyudu mu emmeye kalkıyor bitek. Şuan hala uyuyor yarim saate uyanır :)) park beşikten herkes memnun sanırm
İyi uyuyor maşallah ama kilosu azmış sen yedirmeye bak dediği gibi doktorun bizim kilomuz fazla bile , gerçi emerken kilo aldı bizimki, beni zayıflatmadı ama kendi de iyi kilo aldı maşallah, gece de elli kere kalkıyor emiyor , gündüz daha bir rahat uyuyor kesintisiz 2 saat falan, öyle böyle büyüyorlar sağlık versin allah

Selam kızlar tüm bebisler ve anneleri iyidir umarım.
Çalışan anneler toplasın dertleşelim biraz.annem geldi bakıyor sağolsun ama canım çok yoruluyor.bizim oğlan ne mama sandalyesi ne yürüteç ne yer ne gök :emir_bebek::KK45::KK45:sadece kucak istiyor.gece uykuları azdı şimdi iyice sasti.dis yok ama sıkıntısı var galiba.simdi çalışan anneler ben hafta sonu gelse de uyusam diye iple çekiyorum.hayatimin anlamı olan uykuya sadece o günler kavuşabiliyorum.oglene kadar uyuyorum .arkadaşlar kahvaltıya gidelim dedi aman dedim beni uyandirmayin siz gidin:KK48::KK48:.sizde de durumlar aynı mi yoksa ben hafiften oynatiyormuyum uykusuzluktan:KK45:

Bu arada çalışan anneler kac kez süt sağıyorsunuz benim okul 9-3ama evden 8 de çıkıp 3 gücük gibi eve geliyorum.o yüzden okulda 2 kere süt sağıyorum.10.30 ve 13 gibi .
Ben yokken sebze püresi ve bu sütlerden iciyor.ben gelince yoğurt elma karışımı ya da irmik armut karışımı veriyorum.3. Öğünü yerse cok kabız oluyor.avakado biraz iyi geliyor kabızlığa .

Selam kızlar tüm bebisler ve anneleri iyidir umarım.
Çalışan anneler toplasın dertleşelim biraz.annem geldi bakıyor sağolsun ama canım çok yoruluyor.bizim oğlan ne mama sandalyesi ne yürüteç ne yer ne gök :emir_bebek::KK45::KK45:sadece kucak istiyor.gece uykuları azdı şimdi iyice sasti.dis yok ama sıkıntısı var galiba.simdi çalışan anneler ben hafta sonu gelse de uyusam diye iple çekiyorum.hayatimin anlamı olan uykuya sadece o günler kavuşabiliyorum.oglene kadar uyuyorum .arkadaşlar kahvaltıya gidelim dedi aman dedim beni uyandirmayin siz gidin:KK48::KK48:.sizde de durumlar aynı mi yoksa ben hafiften oynatiyormuyum uykusuzluktan:KK45:

Calismiyorum suan. Ama uykusuzsam buldugum firsati asla kacirmam :)

X