2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Masallah bizde 70 cm olduk uzun diyolar diyolar seninkini gorseler ne derler acaba :) ama kilosuda vardir senin bebişin. İki aydir ayniyiz biz hastaliklardan
Maşallah kız bebek için gayet ideal güzel boyu.
Benim ki oturamıyor. O vücudu kontrol etmesi de güç oluyor. Temasımız olsun diye bazen formül mamasını kucağımda vermek istiyorum.kucağıma Sığmıyor, popoya kadar gövde anca kontrolümde, kilosu 9,5 civarı boyuna göre normal. fiziğini desteklemek için yüzme önerdi doktoru, hastalıktan götüremiyorum iki haftadır Boynu da her büyüme atağında bloke oluyor.

Benim kiz kucakta uyumayi cok seviyor. Formul mamayi hep kucakta iciyo. Suan bile zorlanmaya basladim seni dusunemedim bir an :/ ama yiyen bebegede yedirmemezlik yapmak cok zor

Geçmiş olsun 24 saat gözlemle. Genelde baygınlık, Gözde kayma, Fışkıran Kusma , dış fiziksel muayenede şiş , morluk hassaslık yoksa birşey olmamıştır diyorlar.

Benim kiz kucakta uyumayi cok seviyor. Formul mamayi hep kucakta iciyo. Suan bile zorlanmaya basladim seni dusunemedim bir an :/ ama yiyen bebegede yedirmemezlik yapmak cok zor
Burayı okuyunca aşırı yemiyor aslında. Günde sadece 1 kez ek gıda veriyoruz. Menüyü ben belirliyorum. Beslenme biyokimyası üzerine ders almıştım tezim vardı. Hangi gıdanın neyle işe yarayacağını hatırlıyorum biraz. Karışık Sebze püresine haftada 3 gün et- 3 gün balık, 1 gün tavuk ekliyoruz. Üstüne et işe yarasın , vücut demir üretsin diye tercihen elma gibi c vitaminli birşey. Balık yediği günler ise meyve yerine yarım yumurta ve ceviz. 1 öğün ve miktarı az ama birbirini destekleyen türden.
Yani fazla yemediği halde iyi büyüyor böyle. sunduğumu asla geri çevirmiyor o bir avantaj.

Erkeklere daha sempatik geliyor bebek, benim herşey kafamda ve yoruluyorum. Eşim bebekle ilgili destek ama huzurumu kaçıran diğer şeyleri görmüyor. Baba figürü nasıl, ne kadar ilgili olursa olsun annelikten farklı.

Yiyor derken geri cevirmiyor anlaminda dedim. Ama sende bilgilisin maşallah biz daha etlere yeni basladik. Hem her teklifi kabul etmiyoruz nazlaniyorjz biz :/

Gözüm yemiyor aynen, hapla korunuyorum. Şuan günde 100 tane ilaç alıyorum çok fena hastayım 10 gündür. Doğum kontrol hapını unuttum iki kere . Bir kaza olmaz umarım. Test negatif çıktı ama korkuyorum. Çok zor annelik.

Erkeklere daha sempatik geliyor bebek, benim herşey kafamda ve yoruluyorum. Eşim bebekle ilgili destek ama huzurumu kaçıran diğer şeyleri görmüyor. Baba figürü nasıl, ne kadar ilgili olursa olsun annelikten farklı.

Farklk ama boyle bi dusunce nasil bisey. Uretim yapar givi cocuk dogur sonra anane babannelere baktir.. ben dogru bulamiyorum..

Ceviz mi dedinnnn??? Nasıl veriyorsun?? Cevizin faydalarını bildiğim için vermek istiyorum ama neyle, nasıl yedirebilirim bilemediğim için veremiyorum.. bende haftada en az 3 gün et vermeye özen gösteriyorum. Ve dediğin gibi et işe yarasın diye c vitaminli kesin bileyler yediriyorum.. eşimin arkadaşının çifliği var yumurta ve tavuvupumuza ordan alıyoruz ve güvenle veriyorum kızıma..

Yiyor derken geri cevirmiyor anlaminda dedim. Ama sende bilgilisin maşallah biz daha etlere yeni basladik. Hem her teklifi kabul etmiyoruz nazlaniyorjz biz :/
Kız dediğin nazlı olur biraz :/ Sağlıklı olsun, maşallahı var zaten . Bebekler hasta olmasınlar, mutlu olsunlar yeter bana.

Canım benim eşimde çocukla ilğilenmesini bilmiyor, oyun yapamıyor :)) benden ne görürse çalıp uyğulamaya çalışıyor.. eşim için çocuk yanında oturacak , arabada yanına oturacak baba kız çılgınlar gibi aluşveriş yapacak adamın cocuk ilpilenme mantıpı bu.. kız çok huzursuz olduğunda o da geriliyor, o gerginliği benide deli ediyor,

canım et tavuk nasıl verıyorsun ben daha hıc baslamadım ama baslamak ıstıyorum tavuga ete de cok guvenenıyorum bu devırde ama sureklı cocuga aynı seylerı yedırıyorum meyve purelerı ya da sebze corbası. Yogurt kefir peynir yumurta

Ne güzel doğal ürünler yediriyorsun. Ben bio ürün alıyorum ama ne kadar doğal bilemem artık. Yarım cevizi rendenin küçük kısmıyla rendele Canım. Nerdeyse toz oluyor onu yarım yumurta sarısına katıp formül mama ve bir kaç damla yağ ile bulamaç yapıyorum .burda okumuştum bir arkadaştan.

sağol canım yarın sabah kahvaltısında deniyim.. elimden geldiği kadar kendim yapmaya ve organik ürünler almaya özen gösteriyorum.. özellikle haftada bir gün köy pazarına çıkıyoryz.. tabi nereye kadar gider bilmem çünkü eninde sonunda o da yapay şeylerle tanışacak bu arada eşim akşam bir sürü hipp mana almış az önce baktım wildlachs da var.. aksama denicez.. umarim sever

Ben de güvenemiyorum market ürünlerine. o yüzden bir ay daha şimdiki gibi hazır organik et, tavuk, balık mama alıp kendi yaptığım sebze pürelerine katacağım. 8 aylık olunca kıymayı, tavuk göğsünü haşlayıp blendırla püre şeklinde sebzeye katmayı düşünüyorum Canım.

Denetleniyordur mutlaka ama güvenmek zor. Sebzeleri bio alıyorum kendim yapıyorum püre. Ama eti nasıl yapıyorsun, Türk bakkalından mı alıyorsun. Oraya da hiç güvenemiyorum . Diğer yerlerde kıyma makinasıyla her hayvanın eti kıyılıyor ona da güvenmiyorum. Eti bir ay daha hazır hipp kullanacağım. Sonra iyi et kaynağı bulmam lazım acilen

Bebiş hiç mi durmuyo? Bazen uyurken yapiyorum bazen mama sandalyesinde oturup beni izliyo oyuncaklariyla oynuyo o şekilde
Uyurken onu yalnız bırakamıyorum öyle uzun süre , kapıyı kapatmam lazım uyuması için hatta iki kapıyıda ,her sese uyanıyor parke gıcırtısına bile

Boynu mu anlamadım ne oluyor, benim oğlan da uzun ama kaç cm bilmiyorum vu ay gitmedik aşı yok diye 75 falandır dediğin gibi oturması zordu ama şu oturma yastığı işe yaradı kuvvetlendirdi baya

Bu erkekleri anlamak zor valla değişikler hakkaten onlar insan biz insanın bir üst versiyonu:) cem Yılmaz ın dediği gibi öyle dümdüz gelmişler dünyaya his duygu vicdan yok yazık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…