2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

2. Kez anne olacağımı düşündüğümde bu derece heyecan yapabileceğim aklıma gelmemisti :)) hatta 1 2 ay dr gitmem fln demiştim. Şimdi cuma gelse de tahlile gitsem diye saat sayiyorum. Sonrasında da hemen dr gidicem

İkinci kez anne olacak olmak bana da acayip güzel hissettiriyor:KK200:
Ne yaşayacağını bilmek sonunda nasıl bir mucizeye şahit olacağını bilmek anın kıymetini daha çok hissettiriyor dimi, ilkinde hep telaşlıydım aceleciydim, bu defa sakinim:anneadayı:
Daha dra gitmedim mesela:halay:

Dogum tarihimiz ayniymis ☺ Rabbim bu sefer saglikla kavusmayi nasip etsin yavrularimiza insallah ..
kalp atimi icin mi gidiceksiniz ?
ben geçen hafta salı gittim öğrendim ama kese gözükmedi testler yaptı sonra saydığım ilaçları verdi bolbol yat dinlen dedi ilaçlar 10 gunluk 10 gun sonra gel dedi pazartesiye aldım işte randevu yani keseye bakar sanırım kalbi duyarmıyız bilmiorum hiç inşş sağlıkla bizimle kalırlar

ben geçen hafta salı gittim öğrendim ama kese gözükmedi testler yaptı sonra saydığım ilaçları verdi bolbol yat dinlen dedi ilaçlar 10 gunluk 10 gun sonra gel dedi pazartesiye aldım işte randevu yani keseye bakar sanırım kalbi duyarmıyız bilmiorum hiç inşş sağlıkla bizimle kalırlar
Benim gecen hafta sali 305di degerim persembe 805 olmustu sonra haftaya carsamba gel dedi gittik dun kese gorundu igneler bitmisti rapor cikarip 3 kutu yazdi haftaya carsamba gel dedi .. Sanirim kalp atimini duyarsak kan vs verecegim cunku bir kac tetkik yapacagim dedi ..

Sen keseyide gorursun belki kalp atimini da duyarsin pazartesiye insallah .. Gerci kalp atimi degisiyormus kan degerine gore bazen 8.haftada bile duyuldugu oluyormus strest yapma yani ..

O kadar garibimki acaba yokmu diye düşünüorum hala inanamıorum cok heyecanlıyım keseyi falan gorunce belki daha bi inanırım şoktayım halaa o kadar umudumu kesmiştimki 2 yıldır ugrasıodum Rabbime hamd olsun sağlıkla bizimle kalsın innşş

Benim gecen hafta sali 305di degerim persembe 805 olmustu sonra haftaya carsamba gel dedi gittik dun kese gorundu igneler bitmisti rapor cikarip 3 kutu yazdi haftaya carsamba gel dedi .. Sanirim kalp atimini duyarsak kan vs verecegim cunku bir kac tetkik yapacagim dedi ..

Sen keseyide gorursun belki kalp atimini da duyarsin pazartesiye insallah .. Gerci kalp atimi degisiyormus kan degerine gore bazen 8.haftada bile duyuldugu oluyormus strest yapma yani ..
Benim gecen salı 513 dü bidah ölçtırmeye gerek görmedi benim stresli tip olduğunu bildiği için sanırım 2 yıldır doktorum brnle uğrasıo iice tanıdı az artsa falan oturur ağlarım ben :))

Benim gecen salı 513 dü bidah ölçtırmeye gerek görmedi benim stresli tip olduğunu bildiği için sanırım 2 yıldır doktorum brnle uğrasıo iice tanıdı az artsa falan oturur ağlarım ben :))
Test tarihlerimiz bile ayni ☺ O zaman hayli hayli gorulur de insallah duyulurda degerin yuksekmis cunku .. Pazartesine de bisi kalmadi zaten ☺

X