2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bsi sorcam 5+4 olduğunu sat à göre mi belirledin yoksa kan değerleri yada dr tarafından mi belirlendi? Benim anlamadığım hafta hesabı bhcg ile mi yapılıyor yoksa sat à göre mi?
canim son adet tarihine göre hesaplanıyor ama bende doktor keseyi gordu orda hesapladi onun boyutuna göre ultrason aleti hesaplıyor sanırım

Bazen satla ultrason uyumlu olmayabilio esas alinan ultrasondaki hafta kizlar .. Erken vaya gec yumurtlama olunca sat a uymuyo takipler sata gore degil ultrsna gore yapilio bole durumlarda

Bnde durdum sol tarafim cok fena agrio bi durmadi agrisi
ilk belirtiler heralde bunlar bende korkuyorum ya mide bulantısı falan yok acaba sorun mu var diyorum pazartesi kalp atışını duymaya gitcem ondan mi kafama takıyorum bilmiyorum zaman geçmiyor gibi

ilk belirtiler heralde bunlar bende korkuyorum ya mide bulantısı falan yok acaba sorun mu var diyorum pazartesi kalp atışını duymaya gitcem ondan mi kafama takıyorum bilmiyorum zaman geçmiyor gibi
Olabilio normal cnm hamilelikten mide bulantisi daha olur bi kac haftaya sabahlari oluo genelde bazi kisilerde hic olmuo mide bilantin oldgnda cubuk kreker ye kesio hmn cnm

Bazen satla ultrason uyumlu olmayabilio esas alinan ultrasondaki hafta kizlar .. Erken vaya gec yumurtlama olunca sat a uymuyo takipler sata gore degil ultrsna gore yapilio bole durumlarda
21 Eylül canim evet o tarih
2. Kez anne olacağımı düşündüğümde bu derece heyecan yapabileceğim aklıma gelmemisti :)) hatta 1 2 ay dr gitmem fln demiştim. Şimdi cuma gelse de tahlile gitsem diye saat sayiyorum. Sonrasında da hemen dr gidicem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…