canim son adet tarihine göre hesaplanıyor ama bende doktor keseyi gordu orda hesapladi onun boyutuna göre ultrason aleti hesaplıyor sanırımBsi sorcam 5+4 olduğunu sat à göre mi belirledin yoksa kan değerleri yada dr tarafından mi belirlendi? Benim anlamadığım hafta hesabı bhcg ile mi yapılıyor yoksa sat à göre mi?
aynen özellikle ayakta durduğum zamanBelim cok agriyor kizlar
Şuanda profilinde gözüken tarih dr un verdiği tarih mi? Sat neydi?canim son adet tarihine göre hesaplanıyor ama bende doktor keseyi gordu orda hesapladi onun boyutuna göre ultrason aleti hesaplıyor sanırım
Bnde durdum sol tarafim cok fena agrioaynen özellikle ayakta durduğum zaman
Sorma bende de bel ve karın ağrısı var. Ama daHa beteri göğüslerime elimi suremiyorum fenalardayimBelim cok agriyor kizlar
21 Eylül canim evet o tarihŞuanda profilinde gözüken tarih dr un verdiği tarih mi? Sat neydi?
Benm goguslerde hic sknti yok ayakta durdhm die belim cok fena agrio batip batip cikio bseler sankiSorma bende de bel ve karın ağrısı var. Ama daHa beteri göğüslerime elimi suremiyorum fenalardayim
ilk belirtiler heralde bunlar bende korkuyorum ya mide bulantısı falan yok acaba sorun mu var diyorum pazartesi kalp atışını duymaya gitcem ondan mi kafama takıyorum bilmiyorum zaman geçmiyor gibiBnde durdum sol tarafim cok fena agriobi durmadi agrisi
Olabilio normal cnm hamilelikten mide bulantisi daha olur bi kac haftaya sabahlari oluo genelde bazi kisilerde hic olmuo mide bilantin oldgnda cubuk kreker ye kesio hmn cnmilk belirtiler heralde bunlar bende korkuyorum ya mide bulantısı falan yok acaba sorun mu var diyorum pazartesi kalp atışını duymaya gitcem ondan mi kafama takıyorum bilmiyorum zaman geçmiyor gibi
Bazen satla ultrason uyumlu olmayabilio esas alinan ultrasondaki hafta kizlar .. Erken vaya gec yumurtlama olunca sat a uymuyo takipler sata gore degil ultrsna gore yapilio bole durumlarda
2. Kez anne olacağımı düşündüğümde bu derece heyecan yapabileceğim aklıma gelmemisti :)) hatta 1 2 ay dr gitmem fln demiştim. Şimdi cuma gelse de tahlile gitsem diye saat sayiyorum. Sonrasında da hemen dr gidicem21 Eylül canim evet o tarih
Pazartesi kac haftalik olcaniz cnmOlabilio normal cnm hamilelikten mide bulantisi daha olur bi kac haftaya sabahlari oluo genelde bazi kisilerde hic olmuo mide bilantin oldgnda cubuk kreker ye kesio hmn cnm
6+5 canim inşallah duyarız korkuyorumPazartesi kac haftalik olcaniz cnm
Canim duymasanda korkma 8 haftaya kadar yolu var onun ben 7+3te duymustum gecen sene6+5 canim inşallah duyarız korkuyorum
hayırlısı canim bakalimCanim duymasanda korkma 8 haftaya kadar yolu var onun ben 7+3te duymustum gecen sene
Hayrlisi cnmhayırlısı canim bakalim
Hayrlisi olsun canmİyi akşamlar herkese bende şimdi test yaptım araniza katiliyorum sat 27 Eylül ikinci gebeliğim olacak inşallah 2015 Eylül doğumlu kızım var. Yârin kan verecem