- 10 Eylül 2016
- 186
- 335
- 33
Evet canimmmm insallahta olmaz bu hep kontrol altindayimKanama yoksa sknti yok cnm cok sukur
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet canimmmm insallahta olmaz bu hep kontrol altindayimKanama yoksa sknti yok cnm cok sukur
Dogru canim hatta 3 ay dolmadan rahat olamayacagiz1 hafta sonra oldu benim canim benim degerlerde yüksekti keseyi gördük rahim ağzı hassas die oldu sanırım çünkü ağrı falan olmadi hic kalp atışını duyana kadar icim rahat etmicek
Bnm ilk gebeligimde bi damla bile glmedi dogum olcagi gun bile glmedi sadce suyum glmisti:)Evet canimmmm insallahta olmaz bu hep kontrol altindayim
Bnde de yok belirti cok acikiyorum bndeKizlar akintiniz geliyor mu ? Ben suan hic bir belirti yasamiyom ama doymama gibi bi sorunum var.bu aksam doymayacagim diye Aglayacaktim valla
Canim peki senin neden sorun oldu ? Kalpte miydi sorun ?Bnm ilk gebeligimde bi damla bile glmedi dogum olcagi gun bile glmedi sadce suyum glmisti:)
Nedeni belli degil kalbinde sorun oldgunu 5 .ay anlasildi fetol eko falan cektrdm bu gebeliktete cekilcek herhangi bi sorun varmi die bakilck .. Benim tahminim ve olgum su neden oldgunu soyle anlatayim ; ben 8 yada 9 haftalikken cok fena usttum atesim baya bi yukseldi yatk dosek yattim .olduysa bundan olmustr oyuzden suan dsari bile ckmiyorum ve kalbinin tam olusma haftalari olusumu biterme haftasiCanim peki senin neden sorun oldu ? Kalpte miydi sorun ?
Anladimmm canimmm da doktorun ilac felan vermedi mi ne bileyim gebelige zarari olmayan felaaan ...yuksek ates zaten zararliymis .bilemeyez ki canim millet neler yapiyoo hamile oldugunu bilmiyor felan..bazi seyler kader biliyo musun .sen hasta olmasanda olacakti belkiii bilemeyez kiiiNedeni belli degil kalbinde sorun oldgunu 5 .ay anlasildi fetol eko falan cektrdm bu gebeliktete cekilcek herhangi bi sorun varmi die bakilck .. Benim tahminim ve olgum su neden oldgunu soyle anlatayim ; ben 8 yada 9 haftalikken cok fena usttum atesim baya bi yukseldi yatk dosek yattim .olduysa bundan olmustr oyuzden suan dsari bile ckmiyorum ve kalbinin tam olusma haftalari olusumu biterme haftasi
Atesimi dusurduler ama olan olmus yapck bse yok ameliyatta ettrdk ama ne fayda yasamla zor bagdasan bi kalp sorunu en agir vakaAnladimmm canimmm da doktorun ilac felan vermedi mi ne bileyim gebelige zarari olmayan felaaan ...yuksek ates zaten zararliymis .bilemeyez ki canim millet neler yapiyoo hamile oldugunu bilmiyor felan..bazi seyler kader biliyo musun .sen hasta olmasanda olacakti belkiii bilemeyez kiii
Canim beniiimmmAtesimi dusurduler ama olan olmus yapck bse yok ameliyatta ettrdk ama ne fayda yasamla zor bagdasan bi kalp sorunu en agir vaka
Insallah saglikla kucagimiza aliriz bebeklerimizi ama ben dogana kadar hep korkucam sanirim.geçmiş olsun canım. benimde ayni sekilde oldu ama aktif bir kanama değildi sanırım progestan kullanıyorum geceleri vajinadan. kesildi kalp atışını görmeye gittiğimde belli olcak bakalım. sende canını sıkma bişey olmaz allahın izniyle kac gündür bende cok korkuyorum
aynen canim. kalp atışını nezaman duycaksinInsallah saglikla kucagimiza aliriz bebeklerimizi ama ben dogana kadar hep korkucam sanirim.
Hoşgeldin ve hayırlı olsunIyi aksamlar kizlar bende katilayim araniza..
52 ile kaldım 6 haftalık 54 oldu 2 hafta da 2 kgKizlar gunaydin. Kac kilo ile hamile kaldiniz?
Satneydi acaba?Canım 2.cizgi cıktı test pozitif
Bsi sorcam 5+4 olduğunu sat à göre mi belirledin yoksa kan değerleri yada dr tarafından mi belirlendi? Benim anlamadığım hafta hesabı bhcg ile mi yapılıyor yoksa sat à göre mi?Bende dun ogrendim bu ikinci bebegim olcak insallah 5hafta 4gunluk
Rabbim kucağına almayı nasip etsin hayırlısı ile insaAllah.. bende 2 kayıptan sonra ignelerle 3. Defada bebegini kucağına alanlardanim. Darısı sizlere :)Herkese merhaba ..
Korkumdan temmuz annesi olacagim bile diyemiyorum .. 2 kaybim var bu 3 o yuzden tedirgin olsamda cok sukur bugun keseyi görduk.. Insallah haftaya da kalp atimini duyariz .. Rabbim dileyen isteyen herkese nasip etsin ..
Saglikla kucagimiza almakta nasip olsun..