2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

benim ilk gebeligimde çoğu psikolojik olan belirtiler dışında aşırı rüya ve birkaç hissiyat olmuştu. eğer şu an yaşadığım bel ağrısı kasıklara iğne batmasi ve göğüs sızısı sonucunda yine gebe değilsem daha bu belirtilere de inanmam adet öncesi normal derim bundan sonra. 3 gün daha bekleyip test yapicam

Herkese merabalar bende temmuz annesi oluyorum 5 haftalık hamile olduğumu öğrendim süpriz oldu 2.5 yasında bir oğlum vardı hiç aklımda yoktu çok şasırdım korunurken bile hamile kalınır allah nasip ederse oluyo işte gerçi haziran annesi olurum heralde 15 gün önce alıyorlarmış genelde 38.haftada aranıza bende katıldım ama hiç bir belirti yok sadece göğüsleri okadar büyüdük anlatamam oğlumdakilerin aynısını yasıyorum

Herkese merhaba ..
Korkumdan temmuz annesi olacagim bile diyemiyorum .. 2 kaybim var bu 3 o yuzden tedirgin olsamda cok sukur bugun keseyi görduk.. Insallah haftaya da kalp atimini duyariz .. Rabbim dileyen isteyen herkese nasip etsin ..
Saglikla kucagimiza almakta nasip olsun..

Benim de aynı şekilde iki kaybım var canım.Genetiğe gittiniz mi. Sebep söyledi mi doktorun

Benim de aynı şekilde iki kaybım var canım.Genetiğe gittiniz mi. Sebep söyledi mi doktorun
Gittik tüm tetkikler yapildi kan pihtilasmasi cikti 9 ay igne vurulacagim ..
Zaten aspirin de verdi simdilik boyle devam kalp atisindan sonra test yapilip ilaclar ona gore yukseltilip/alçaltilacak iste ..
Kayiplar bir yana hemen gebe kalamamak en zoru ..

Günaydın kızlar ..
Doktorunuz ilac verdimi bu sürecte neler kullaniyorsunuz ?
Benimde hic belirti yok gece asiri terliyorum gunduzde elim ayagim buz gibi ama vucudum yaniyor..

Günaydın kızlar ..
Benimde hic belirti yok gece asiri terliyorum gunduzde elim ayagim buz gibi ama vucudum yaniyor..
Banada kan sulandırıcı iğne coraspirin progestan ve multivştamin verdi pazartesi kontrolüm var bendede 2 erken dusuk olmustu
Belirti bende mide bulantısı var senin gibi ates ve üşümede var ayrıca göğüslerin acıor ama renginde koyulaşma yok :)

Günaydın kızlar ..
Senlede aynı gunumuz sen keseyi gördünmü kalp atışı falan

Banada kan sulandırıcı iğne coraspirin progestan ve multivştamin verdi pazartesi kontrolüm var bendede 2 erken dusuk olmustu
Belirti bende mide bulantısı var senin gibi ates ve üşümede var ayrıca göğüslerin acıor ama renginde koyulaşma yok :)
Dogum tarihimiz ayniymis ☺ Rabbim bu sefer saglikla kavusmayi nasip etsin yavrularimiza insallah ..
kalp atimi icin mi gidiceksiniz ?

X