- 2 Eylül 2013
- 999
- 1.695
Teşekkür ederim inşallah saglikli sorunsu kucağımıza alirizHayrlisi olsun canm
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Teşekkür ederim inşallah saglikli sorunsu kucağımıza alirizHayrlisi olsun canm
Amiinnn insallahhhhTeşekkür ederim inşallah saglikli sorunsu kucağımıza aliriz
Herkese merhaba ..
Korkumdan temmuz annesi olacagim bile diyemiyorum .. 2 kaybim var bu 3 o yuzden tedirgin olsamda cok sukur bugun keseyi görduk.. Insallah haftaya da kalp atimini duyariz .. Rabbim dileyen isteyen herkese nasip etsin ..
Saglikla kucagimiza almakta nasip olsun..
Ben baktım hemen ona gore erkek cıkıor arkadaslara bakmıstık hep dogru cıktı ama onrmli olan saglıkla doğması ve hayırlı evlat olması benceÇin takvimine inanıyomusunuz arkadaşlar
Amin insallah.. Ignelere basladik bizde bakalim sizin gibi sansli oluruz insallah kucagimiza aliriz..Rabbim kucağına almayı nasip etsin hayırlısı ile insaAllah.. bende 2 kayıptan sonra ignelerle 3. Defada bebegini kucağına alanlardanim. Darısı sizlere :)
Gittik tüm tetkikler yapildi kan pihtilasmasi cikti 9 ay igne vurulacagim ..Benim de aynı şekilde iki kaybım var canım.Genetiğe gittiniz mi. Sebep söyledi mi doktorun
Tarihe dikkat et muhtemel dogum tarihine 2017 olarak yazacaksin 2016 yazarsan kabul etmiyor yinede yapamazsan yardimci olurum ..Bu hamilelik takvimini ben niye ekleyemiyorm acaba
Banada kan sulandırıcı iğne coraspirin progestan ve multivştamin verdi pazartesi kontrolüm var bendede 2 erken dusuk olmustuGünaydın kızlar ..
Doktorunuz ilac verdimi bu sürecte neler kullaniyorsunuz ?
Benimde hic belirti yok gece asiri terliyorum gunduzde elim ayagim buz gibi ama vucudum yaniyor..
Senlede aynı gunumuz sen keseyi gördünmü kalp atışı falanGünaydın kızlar ..
Doktorunuz ilac verdimi bu sürecte neler kullaniyorsunuz ?
Benimde hic belirti yok gece asiri terliyorum gunduzde elim ayagim buz gibi ama vucudum yaniyor..
Benim de sabahları uyandığımdaBelim cok agriyor kizlar
Dogum tarihimiz ayniymis ☺ Rabbim bu sefer saglikla kavusmayi nasip etsin yavrularimiza insallah ..Banada kan sulandırıcı iğne coraspirin progestan ve multivştamin verdi pazartesi kontrolüm var bendede 2 erken dusuk olmustu
Belirti bende mide bulantısı var senin gibi ates ve üşümede var ayrıca göğüslerin acıor ama renginde koyulaşma yok :)
Dün keseyi gorduk cok sukur 7mm di haftaya carsamba kalp atimi icin gidicegiz .. Cok heyecanli ve strestli .. Rabbim korusun meleklerimizi ..Senlede aynı gunumuz sen keseyi gördünmü kalp atışı falan