2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Kolay gelsin herkese. Ben de kısmetse bu topikte olmayı çok istiyorum. Sat 19 ekim. Olursa 26 temmuz olacak doğum tarihi.
17 aydır bebek için uğraşıyoruz.
Ağustos ayında zorunlu kürtajım, geçen ay da kimyasal gebeliğim var.
Çekirge bir sıçrar iki sıçrar 3.de gelsin artık çekirgem. Çok bekletti çok uğraştırdı çok.
Bu ay klomen kullandım, çörek otu bal tarçın kürü kullandım. Eşime vitamin verdim ve keçiboynuzu özü yedirdim her gün, hala çalışmalara devam ediyoruz :)
İnşallah iki hafta sonra aranıza "ben de hamileyimmmm" diye katılırım.
Benim için de dualarınızı eksik etmeyin güzel hamileler.

Insallah canım rabbim isteyen herkese nasip etsin

Bende burun tıkanıklığı var kızlar ya ama hastalık gibi değil sanki hamilelikten,
yaşayan varmı?

Merhaba bayanlar. Benim sat 5 ekim bat 2 kasım. Ve çok şükür 2. Bebeğime hamile oldugumu öğrendim. Değerim pazartesi günü 39 du ve bat à 3 gun kala öğrendim test sonucunu. Cuma tekrar gidip yükselip yukselmedigine bakılacak. Benim gibi erken öğrenip yükselmesini bekleyenler var mı?

Hadi yaaaa kanaman gecti mi simdi canimmm kacinci gunun senin ...benim bugun tam 30
Evet canim gecti cok sukur,gecen hafta persembe aksam kahverengimsi bi miktar gelmisti cuma daha hafif devam edince korktum doktora gittim cunku mayis ayinda 8 haftalik dusugum var. Serum taktilar , progestan verdi doktorum, sabah aksam 100 mg iciyorum.

geçmiş olsun canım. benimde ayni sekilde oldu ama aktif bir kanama değildi sanırım progestan kullanıyorum geceleri vajinadan. kesildi kalp atışını görmeye gittiğimde belli olcak bakalım. sende canını sıkma bişey olmaz allahın izniyle kac gündür bende cok korkuyorum

Hmmm anladimmm canimm dikkat et kendine

Adet zamani mi basliyor kanama gectikten sonra mi kizlar benim adet geceli bi hafta oldu hic kanamam olmadi leke bile .degerlerim de iki katina cikmisti o yuzden p.tesi cagirdi doktor

Adet zamani mi basliyor kanama gectikten sonra mi kizlar benim adet geceli bi hafta oldu hic kanamam olmadi leke bile .degerlerim de iki katina cikmisti o yuzden p.tesi cagirdi doktor
Kanama yoksa sknti yok cnm cok sukur

1 hafta sonra oldu benim canim benim degerlerde yüksekti keseyi gördük rahim ağzı hassas die oldu sanırım çünkü ağrı falan olmadi hic kalp atışını duyana kadar icim rahat etmicek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…