Daha bugun gebelik testiyle ögrendim canım günüm bile gecmedi cok yeniInsallah canim .. Hamilemisiniz sizde kac haftalik ?
Insallah canım rabbim isteyen herkese nasip etsinKolay gelsin herkese. Ben de kısmetse bu topikte olmayı çok istiyorum. Sat 19 ekim. Olursa 26 temmuz olacak doğum tarihi.
17 aydır bebek için uğraşıyoruz.
Ağustos ayında zorunlu kürtajım, geçen ay da kimyasal gebeliğim var.
Çekirge bir sıçrar iki sıçrar 3.de gelsin artık çekirgem. Çok bekletti çok uğraştırdı çok.
Bu ay klomen kullandım, çörek otu bal tarçın kürü kullandım. Eşime vitamin verdim ve keçiboynuzu özü yedirdim her gün, hala çalışmalara devam ediyoruz :)
İnşallah iki hafta sonra aranıza "ben de hamileyimmmm" diye katılırım.
Benim için de dualarınızı eksik etmeyin güzel hamileler.
Hayirli olsun canim insallah sag salim dogmakta nasip olsun..Daha bugun gebelik testiyle ögrendim canım günüm bile gecmedi cok yeni
Hadi yaaaa kanaman gecti mi simdi canimmm kacinci gunun senin ...benim bugun tam 30Benim kanamam oldu 28 ekimde kese de yoktu, pazar günü kontrolde keseyi gördü ama takipte olalım dedi doktorum, O nedenle yanı canım
Bende burun tıkanıklığı var kızlar ya ama hastalık gibi değil sanki hamilelikten,
yaşayan varmı?
Evet canim gecti cok sukur,gecen hafta persembe aksam kahverengimsi bi miktar gelmisti cuma daha hafif devam edince korktum doktora gittim cunku mayis ayinda 8 haftalik dusugum var. Serum taktilar , progestan verdi doktorum, sabah aksam 100 mg iciyorum.Hadi yaaaa kanaman gecti mi simdi canimmm kacinci gunun senin ...benim bugun tam 30
geçmiş olsun canım. benimde ayni sekilde oldu ama aktif bir kanama değildi sanırım progestan kullanıyorum geceleri vajinadan. kesildi kalp atışını görmeye gittiğimde belli olcak bakalım. sende canını sıkma bişey olmaz allahın izniyle kac gündür bende cok korkuyorumEvet canim gecti cok sukur,gecen hafta persembe aksam kahverengimsi bi miktar gelmisti cuma daha hafif devam edince korktum doktora gittim cunku mayis ayinda 8 haftalik dusugum var. Serum taktilar , progestan verdi doktorum, sabah aksam 100 mg iciyorum.
Hmmm anladimmm canimm dikkat et kendineEvet canim gecti cok sukur,gecen hafta persembe aksam kahverengimsi bi miktar gelmisti cuma daha hafif devam edince korktum doktora gittim cunku mayis ayinda 8 haftalik dusugum var. Serum taktilar , progestan verdi doktorum, sabah aksam 100 mg iciyorum.
Adet zamani mi basliyor kanama gectikten sonra mi kizlar benim adet geceli bi hafta oldu hic kanamam olmadi leke bile .degerlerim de iki katina cikmisti o yuzden p.tesi cagirdi doktorgeçmiş olsun canım. benimde ayni sekilde oldu ama aktif bir kanama değildi sanırım progestan kullanıyorum geceleri vajinadan. kesildi kalp atışını görmeye gittiğimde belli olcak bakalım. sende canını sıkma bişey olmaz allahın izniyle kac gündür bende cok korkuyorum
Kanama yoksa sknti yok cnm cok sukurAdet zamani mi basliyor kanama gectikten sonra mi kizlar benim adet geceli bi hafta oldu hic kanamam olmadi leke bile .degerlerim de iki katina cikmisti o yuzden p.tesi cagirdi doktor
1 hafta sonra oldu benim canim benim degerlerde yüksekti keseyi gördük rahim ağzı hassas die oldu sanırım çünkü ağrı falan olmadi hic kalp atışını duyana kadar icim rahat etmicekAdet zamani mi basliyor kanama gectikten sonra mi kizlar benim adet geceli bi hafta oldu hic kanamam olmadi leke bile .degerlerim de iki katina cikmisti o yuzden p.tesi cagirdi doktor