- 24 Temmuz 2016
- 4.231
- 4.199
:) ugurlu gelmis cumhuriyt bayramjBen de 29 ekim akşamı öğrendim:)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
:) ugurlu gelmis cumhuriyt bayramjBen de 29 ekim akşamı öğrendim:)
Bende kalmadi o ağrılar sukurBu arada kasik ağrılarınız devam ediyor mu?
Anladım canım hayırlı haberlerle gel inş keseyi görüpte gelYok canim yaptrmadm bn gec yumurtluyom die bkledim cuma gunu drek doktora gtcem
Insallh cnmm :)Anladım canım hayırlı haberlerle gel inş keseyi görüpte gel
Geldiiiimmmmm canlarrrervil burdayiz:)
Ben dün gördüüüümmmKeseyi goren oldu mu kizlar ben insallah p.tesi. gorcemmmm
Ne guzeeeelllll darisi basimaaaaBen dün gördüüüümmm
İnş canım inş Kalplerini de duyduk mu oh missNe guzeeeelllll darisi basimaaaa
Hosgeldiiiiinnnnnn :))Geldiiiimmmmm canlarrr
Ben gördüm pazar günü, cumartesi tekrar kontrolüm var kesenin gelişimine bakılacakKeseyi goren oldu mu kizlar ben insallah p.tesi. gorcemmmm
Canım 2.cizgi cıktı test pozitif
Tesekkür ederim canım:))) hadi gözün aydınn
Oylede mi bakiliyomuuusssBen gördüm pazar günü, cumartesi tekrar kontrolüm var kesenin gelişimine bakılacak
Benim kanamam oldu 28 ekimde kese de yoktu, pazar günü kontrolde keseyi gördü ama takipte olalım dedi doktorum, O nedenle yanı canımOylede mi bakiliyomuuusss
Hayirli olsun benimde 1 kaybim var insallah bu sefer yüzümüz gülerHerkese merhaba ..
Korkumdan temmuz annesi olacagim bile diyemiyorum .. 2 kaybim var bu 3 o yuzden tedirgin olsamda cok sukur bugun keseyi görduk.. Insallah haftaya da kalp atimini duyariz .. Rabbim dileyen isteyen herkese nasip etsin ..
Saglikla kucagimiza almakta nasip olsun..
Insallah canim .. Hamilemisiniz sizde kac haftalik ?Hayirli olsun benimde 1 kaybim var insallah bu sefer yüzümüz güler