- 17 Mayıs 2016
- 455
- 524
- 23
- 36
Çok teşekkür ederim canım saol inşallah ...Çok geçmiş olsun. Rabbim sağlıklı evlat nasip etsin bian önce inşlh
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çok teşekkür ederim canım saol inşallah ...Çok geçmiş olsun. Rabbim sağlıklı evlat nasip etsin bian önce inşlh
ben günlük süt alıyorum. daha sağlıklı olduğunu düşünüyorum. yoğurt yapmak için açık süt alıyorumKızlar benim hala midem bulanmadı yorgunluk ve ara sıra adet olurmuş gibi his dışında belirtim yok..
bi de siz sütü kutu süt mü içiyosunuz yoksa günlük şişe süt mü
kahvaltıyı kaçta yapıyorsunuz ben 12ye kadar uyuyorum kendimi kaldıramıyorum ama sonra bebeği aç bıraktım diye üzülüyorum?
Çok saol canım... sağ sağlim kucağına alırsın inşallah yavrunu:)Çok gecmis olsun insallah kısa zamanda saglıklı bir gebelik gecirirsn canım
neden acaba öyle oldu bilemiyorum. benim adetim hiç gecikmezdi doktora bi sorsan. hamile olma ihtimalin yokmuymuşYa benim yazim ulasmiyormu acaba benide gorun basondan gecem warsa yazabilirmi lutfen 6 gn gecikti kan verdim kan negatif cikti suan 10. Gunum ve hala regli olmadim
Canim cok geçmiş olsun Rabbim herseyin hayırlısı ni versin çok üzüldüm 4 kayıp yaşayan biri olarak bol dua kendine de dikkat et kısa zamanda hayırlı haberlerini alırız inşallahÇok saol canım... sağ sağlim kucağına alırsın inşallah yavrunu:)
sıcak mayalamış olablirsin ondan ekşi olmuşturbana da paket süt daha sağlıklı geliyor en azından kontrolden geçiyor doktor günlük şişe süt içmemi söyledi eğer köy sütü bulamazsam kesınlıkle kutu süt içme dedi..köy sütünden de yoğurt yapayım dedim o da aşırı ekşi oldu neden anlamadım ilk kez mayalamaya çalışıyorum..
yarım yağlının bi faydası yok. günlük sütlerden iç. ben her gece uyumadan içiyorum muhakkak.Ben de geç kahvaltı yapıyorum.Sütü de hiç sevmem ama kutu süt içmeye çalışıyorum yarım yağlı olanlardan.
Olsaydı kan da çıkardı diye dusunuyorumYa benim yazim ulasmiyormu acaba benide gorun basondan gecem warsa yazabilirmi lutfen 6 gn gecikti kan verdim kan negatif cikti suan 10. Gunum ve hala regli olmadim
nerde bu liste ben bilmiyorumNot aldim aksam eklerim
1.sayfaya baknerde bu liste ben bilmiyorum
tamam bakayım1.sayfaya bak
Dün nerdeyse sari gibiydi bugun kesildi..Ama tedirginim her an kasıklarım sanciyo hafif hafif..Devam ediyormu lekelenmen canım
Gecmis olsun canim..Insallah bu ay hamile kalirsin bida uzulmezsin..Bebeğimi kaybettim kimyasal gebelik düşük ile sonuçlanacak çok üzgünüm.
Gözün aydin canim darisi bizim basimiza...Gunaydin anneler cokkk mutluyum rabbim herkese nasip etsin insAllah ikizlerin kalp atislarini duydum rabbimin izniyle..insallah rabbim isteyen herkese nasip etsin cokkk guzel duyguu cokkk
bol bol dinlen benimde çok az lekelenmem oldu proluton iğne verdi doktorum progestan zaten alıyordummerhaba güzel anneler nasılsınız ? yarın kontrolum var miniğimin kalp atışını inş duyarım dua edin bana
hafta sonu kahve akıntım geldi progestan kullanıyorum sabah akşam cok belim agrıyor bıcak saplanır gibi sol bacagımda agrıyor
iğne yaklaşık 15 gün önce vurulmuştu 15 gün öncede olmuştu bir kaç gün sürmüştü,progestan zaten kullanıyorum,hayırlısı bakalımbol bol dinlen benimde çok az lekelenmem oldu proluton iğne verdi doktorum progestan zaten alıyordum
Allah yar ve yardımcın olsun güzel haberlerle gel canımmerhaba güzel anneler nasılsınız ? yarın kontrolum var miniğimin kalp atışını inş duyarım dua edin bana
hafta sonu kahve akıntım geldi progestan kullanıyorum sabah akşam cok belim agrıyor bıcak saplanır gibi sol bacagımda agrıyor
Amin canim cok tesekkurler.Rabbim insallah nasip etsin sizleredeDün nerdeyse sari gibiydi bugun kesildi..Ama tedirginim her an kasıklarım sanciyo hafif hafif..
Gecmis olsun canim..Insallah bu ay hamile kalirsin bida uzulmezsin..
Gözün aydin canim darisi bizim basimiza...