• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bu arada kızlar bişey sormak istiyorum folik asit olarak folic trio yi kullanıyordum ben hem b12 ve d vitamini destekliydi bugün doktor premesis i önerdi bulantılara ve kusmalara da iyi geliyor dedi sizler hangi folik asiti kullanıyorsunuz üniversiteden doktor arkadaşım vardı onun arkadaşından tavsiye aldım oda folic iod u önerdi bana iod daha iyi gibi geldi ama sizler hangisini kullanıyorsunuz
folidoce kullanıyorum. Doktor ilk bunu önermişti geçen sene. Aynı devam ediyorum. Şimdiki doktoruma söyledim. Aynen devam et. 12. haftada bırakacağız zaten dedi.

merhaba güzel anneler nasılsınız ? yarın kontrolum var miniğimin kalp atışını inş duyarım dua edin bana:dua::dua::dua:
hafta sonu kahve akıntım geldi progestan kullanıyorum sabah akşam cok belim agrıyor bıcak saplanır gibi sol bacagımda agrıyor :KK43:
güzel haberi verirsiniz inş. yarın.ben de çarşamba gideceğim 5-6 lık çok küçük dedi. Ben de duyacağım umarım canımın minik kalbini

Seni çok iyi anlıyorum. Üzülme desek de boş, ama Allah'tan ümit kesilmez.Benim ilk hamileligim kalp atışı olmadığı için sonlandirildi.Sonra oğlum oldu cok şükür. Oğlumdan sonra da biri 8 biri 10 haftalık kalp atışları durduğu için sonlandırıldı malesef.Allah yardımcın olsun.

canım sen kan sulandırıcı iğne kullanıyordun değil mi? sonlandırılan hamileliklerin iğneye rağmen mi olmuştu?

Ilk defa mi gittin kalp atimi icin daha önce gitmismiydin ? Rabbimin mucizesi hic belli olmaz sen duani et kendini yorma strest yapma insallah hersey yolunda gider..
Sağol cnm yok üçüncü gidişimde geç döllenme gibi görüyorum demişti..

Kızlar geçen hafta gitmiştik kalp sesini duyduk ama yavaş demişti doktor haftaya gel tam duyalim dedi eşim de üst üste ultrasona giriyorsun biraz daha bekle çocuk buyusun dedi bende doktor çağırdı gideyim diyorum bilemedim
Benim dr um daha bebeğimi görmedi canım hep kan sonucu ile takip ettik bugün son sonucu mesaj attım 2 hafta sonrasına çağırdı kese için ayrı görmek istemedi aslında bi yönden iyi oldu hem bebeği hem kalp atışını aynı anda gorucem stres oranım biraz daha azalacak ama heyecan dorukta olacak :KK56::KK56:

Kızlar berbatım bugün kontrole gittim kalp atışları için gelişmemiş Dedi kalp atışı Yok pazartesi ye kadar bekleyelim sabah aç gel gebeliği sonlandırmamız gerekebilir Dedi çok üzgünüm alttanda baktı kalp atışı Yok kese geçen hafta 19 ml bugün 23 ml miş...
Canim erken gebelik donemlerinde bebekler gec gelisebiliyor kalbini ferah tut insallah sana sikica tutunur bebegin..

folic trio kullanıyorum günde 3 tane, premesis i merak ettim ben :)
Şimdi internetten araştırdım kızlar içinde omunda folik asit B6 b 12 vitaminleri varmış premesis in ve bulantılara iyi geliyormuş bende kararsızım şu an ama dün akşam ve bu sabah bulantılarım oldu bakalım trio daha var biraz o bitene kadar karar veririm

Ne mide bulantısı ne diger sikayetler hic biri yok bende. Sevinsem mi üzülsemmi bilemedim? Sadece halsizim ama o üşütmekten de olabilir. SAT a gore 9, döllenmeye göre 7 haftaligim. Kendimi hic hamile gibi hissetmiyorum. Çarşamba kalp atısını duymaya gidecegim. İnsallah ozaman hissederim.

Süt ve yumurta her zmana mideme dokundugu icin malesef ikisini de tüketemiyorum:KK43: çalistigim icin en gec 9.30da kahvaltimi (peynir ekmek) yapmis oluyorum. Kahvalti yapmassam gün boyu canim bir sey istemiyor cünkü. Ilk defa haftasonu bitsin is vakti gelsin dedim. Simdi de is bitsin eve gidip yatayım diye bakiorum:)
sevinin sevinin ne güzel ben sürekli yatıp uyumak istiyorum sersem gibiyim ben de sabah işe gelince akşam olsa da uyusam diyorum masada uyuyurum artık. Ben de süt sevmiyorum onun yerini yoğurt peynir ve kefirle dengelmeye çalışıyorum

Şimdi internetten araştırdım kızlar içinde omunda folik asit B6 b 12 vitaminleri varmış premesis in ve bulantılara iyi geliyormuş bende kararsızım şu an ama dün akşam ve bu sabah bulantılarım oldu bakalım trio daha var biraz o bitene kadar karar veririm
Evet bende baktım yarın kontrolum var doktorum kullan derse kullanırım cunku bulantılarım var benim :(

Back