• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

yaa 2. res,m sana ait değilmiş :)) çok pardon bende aynı anda 2 resim görünce aynı sandım. benim de ilk ultrasonlarımda hafta yazmıyordu 5. haftada yazmaya başladı canım belki seninde bir sonrakinde yazar.
Anladım cnm :)))) bakayım sorcam keseyi görünce heyecandan unuttum haftayı maftayı :)

Bende bugün doktora gittim şu an 6+2 deyim keseyi gördük ama kalp atışlarını ve bebeği göremedik herşey normal sesi haftaya pazartesi tekrar gideceğim eksik olan testlerimi yaptırdık haftaya kalp atışını duyarız inşallah

Bu arada kızlar açık süt içmek sakıncalıymış gebelikte bence pastörize sütleri için ben sabahçı olduğumda süt içmeye alışmıştım ılık süt ve biraz bal süper oluyordu normalde hiç süt içmişliğim yoktu benimde ılık süt daha içilebilir geçen yıldan beri okul zamanı hep sütümü içerim ben ama yumurta olayı fena hergün yemelisin dedi doktor protein ağırlıklı beslenmeliymişiz

Laktozsuz ve günlük sütlerin içimi daha kolay onları da deneyebilirsiniz ama hiç içemiyorsunuz bol bol yoğurt ve kefir daha faydalı hem sütten de

Ben 60 kilo hamile kaldım boyumdan dolayı kilolu durmuyorum ama benim karnım çok şiş yaa aşırı da yemiyorum gaz mı hepsi.dar bi yapım var içimde kese büyüdüğünden su içtikçe mesane yedikçe mide vs sığamıoda karnım 9 aylık gibi dışarı mı çıkıo anlamadım :rolleyes::-)
Ayy bende 60 ile hamile kaldım bakalım kaç olucaz :anneadayı:
benimde karnım şiş sanki 6 aylığız :KK46:

KızlAr bide bişi sorucam medicAl parka gidiyorum ben Trabzon'da doktoruma dedim aç geldim yapacak mıyız test bişi Dedi bana burda çok pahalı hiç gerek yok Dedi bana yazdı verdi bunu aile hekimine götür doktorum istedi de bu testler yapılsın bana Whatsapptan sonuçları atarsın Dedi :) aile hekimliğinde yaparlar mı acaba ki yahu bunları

Sea41 Sea41 bebişin kalp atışını duydun mu canım takvimlerimiz aynı seninle ? Cuma çağırdı dr 6+5 oluyoruz bebeği görmeye çağırdı ama kalp atışı ile ilgili birşey söylemedi duyar mıyım sence
Duymadım canım henüz. Keseyi 4+5 de gördük. 3 aralıkta çağırdı. O zaman 7+5 olcaz, ben haftaya gitsemmi diye düşünüyorum. Bence büyük ihtimalle duyarsın. Ben diğer hamileliklerimde 6.haftada duymuştum.

KızlAr bide bişi sorucam medicAl parka gidiyorum ben Trabzon'da doktoruma dedim aç geldim yapacak mıyız test bişi Dedi bana burda çok pahalı hiç gerek yok Dedi bana yazdı verdi bunu aile hekimine götür doktorum istedi de bu testler yapılsın bana Whatsapptan sonuçları atarsın Dedi :) aile hekimliğinde yaparlar mı acaba ki yahu bunları
Canım bende ist medicala gidiyorum oda bana üç tanesi sağlık ocağında yapılmıyor diğerlerini orda yaptır dedi diğer üçünüde istediğin yerde yaptırabilirsin bana sonuçlarını getir yeter dedi Yaptırdık sağlık ocağında medical parkta üç tanesine 150 verdik hepsini yaptırsak düşünemiyorum ne kadardı

Duymadım canım henüz. Keseyi 4+5 de gördük. 3 aralıkta çağırdı. O zaman 7+5 olcaz, ben haftaya gitsemmi diye düşünüyorum. Bence büyük ihtimalle duyarsın. Ben diğer hamileliklerimde 6.haftada duymuştum.
İnşAllah duyarız hepimiz çok heyecanlı :KK68:

Selam kızlarrrr geçen hafta 5 bucuk haftalıkken gittim keseyi bebegi gördüm bugun 6+1 sizcr kalp atışı için ne zaman gitmeliyim

Benim de Karnım çok şiş. Daha 6 haftalık ama belli oluyor sanki hamile olduğum. Igneler kilo yapıyo mu acaba, kilo aldım ben.

yapılıyor canım. bende öyle yaptım. sadece 2 tane test vardı yapılmayan onları dışarıda yaptırdım. yazık günah iyi yapmış doktorun.

Back