- 6 Haziran 2010
- 660
- 1.181
- 113
Cnm o benim kağıdım değil benim yüklediğim üsttecanım hayırlı olsun 4+2 yani 4 hafta 2 günlük yazıyor :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Cnm o benim kağıdım değil benim yüklediğim üsttecanım hayırlı olsun 4+2 yani 4 hafta 2 günlük yazıyor :)
Anladım cnm :)))) bakayım sorcam keseyi görünce heyecandan unuttum haftayı maftayı :)yaa 2. res,m sana ait değilmiş :)) çok pardon bende aynı anda 2 resim görünce aynı sandım. benim de ilk ultrasonlarımda hafta yazmıyordu 5. haftada yazmaya başladı canım belki seninde bir sonrakinde yazar.
Cnm o benim kağıdım değil benim yüklediğim üstte
Ayy bende 60 ile hamile kaldım bakalım kaç olucazBen 60 kilo hamile kaldım boyumdan dolayı kilolu durmuyorum ama benim karnım çok şiş yaa aşırı da yemiyorum gaz mı hepsi.dar bi yapım var içimde kese büyüdüğünden su içtikçe mesane yedikçe mide vs sığamıoda karnım 9 aylık gibi dışarı mı çıkıo anlamadım
Duymadım canım henüz. Keseyi 4+5 de gördük. 3 aralıkta çağırdı. O zaman 7+5 olcaz, ben haftaya gitsemmi diye düşünüyorum. Bence büyük ihtimalle duyarsın. Ben diğer hamileliklerimde 6.haftada duymuştum.Sea41 bebişin kalp atışını duydun mu canım takvimlerimiz aynı seninle ? Cuma çağırdı dr 6+5 oluyoruz bebeği görmeye çağırdı ama kalp atışı ile ilgili birşey söylemedi duyar mıyım sence
Canım bende ist medicala gidiyorum oda bana üç tanesi sağlık ocağında yapılmıyor diğerlerini orda yaptır dedi diğer üçünüde istediğin yerde yaptırabilirsin bana sonuçlarını getir yeter dedi Yaptırdık sağlık ocağında medical parkta üç tanesine 150 verdik hepsini yaptırsak düşünemiyorum ne kadardıKızlAr bide bişi sorucam medicAl parka gidiyorum ben Trabzon'da doktoruma dedim aç geldim yapacak mıyız test bişi Dedi bana burda çok pahalı hiç gerek yok Dedi bana yazdı verdi bunu aile hekimine götür doktorum istedi de bu testler yapılsın bana Whatsapptan sonuçları atarsın Dedi :) aile hekimliğinde yaparlar mı acaba ki yahu bunları
Not aldim aksam eklerimAl_pi bende listede yokum
İnşAllah duyarız hepimiz çok heyecanlıDuymadım canım henüz. Keseyi 4+5 de gördük. 3 aralıkta çağırdı. O zaman 7+5 olcaz, ben haftaya gitsemmi diye düşünüyorum. Bence büyük ihtimalle duyarsın. Ben diğer hamileliklerimde 6.haftada duymuştum.
Haftaya gitsen duyarsın bence.Selam kızlarrrr geçen hafta 5 bucuk haftalıkken gittim keseyi bebegi gördüm bugun 6+1 sizcr kalp atışı için ne zaman gitmeliyim
KızlAr bide bişi sorucam medicAl parka gidiyorum ben Trabzon'da doktoruma dedim aç geldim yapacak mıyız test bişi Dedi bana burda çok pahalı hiç gerek yok Dedi bana yazdı verdi bunu aile hekimine götür doktorum istedi de bu testler yapılsın bana Whatsapptan sonuçları atarsın Dedi :) aile hekimliğinde yaparlar mı acaba ki yahu bunları
Inşallah canım. Çok heyecanliiiiİnşAllah duyarız hepimiz çok heyecanlı