• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Benim de Karnım çok şiş. Daha 6 haftalık ama belli oluyor sanki hamile olduğum. Igneler kilo yapıyo mu acaba, kilo aldım ben.

bu hepimizde var heralde kızlar bende öyleyim :) geçen bir blokta görmüştük ilk haftalarda hamilelik şişkinliği dedikleri bir şişkinlik oluyormuş. sonra geçiyormuş bakalım göbişler şişmeden geçecek mii :)

KızlAr bide bişi sorucam medicAl parka gidiyorum ben Trabzon'da doktoruma dedim aç geldim yapacak mıyız test bişi Dedi bana burda çok pahalı hiç gerek yok Dedi bana yazdı verdi bunu aile hekimine götür doktorum istedi de bu testler yapılsın bana Whatsapptan sonuçları atarsın Dedi :) aile hekimliğinde yaparlar mı acaba ki yahu bunları
Yapar Can'ım ben gebelik testi yaptırmak için gitmiştim bir çok testi istedi eksik olanlarını hastanede yaptırdım bugün

kızlarrrr bir kitap tavsiye etti dün arkadaşın abana bende hemen size yazayım dedim az önce inceledim güzel gibi akşam D&R dan bakıcam bakalım. aşağıya linkini atıyorum. ilklerim diye bir kitap bebeklerimize ait ilk anılar resimler özlü sözler hadisler falan varmış. tavsiye ederimmmm.

http://www.kitapyurdu.com/kitap/ilklerim-bebegimin-gunlugu/93211.html&path=362
Cnm çok güzeldir bu bak ben kızıma almıştım doldurduk içini en güzel anne Bebek günlüklerinden biri bence :anne:

Eklentiler

• image.jpeg
    image.jpeg
    59,7 KB · Görüntüleme: 33
Kızçeler bende size Bi kitap öneriyorum kızımı ben bu kitapla büyüttüm hem hafta hafta hamilelik hem 3 yaşına kadar Bebek bakımı var kesinlikle öneriyorum el altı kitabım :super::super:

Eklentiler

• image.jpeg
    image.jpeg
    65,6 KB · Görüntüleme: 81
selam kızlar ben daha yeni 2016 şubatta doğum yapmış olmama rağmen yine hamileyim.bakalım temmuz da mı haziran damı doğar bu misafir. Allahtan normal doğum yapmıştım bu da öyle olur inş.
Allah kolaylığını da versin arkadaşım. İsteyerek olmuşsa ne mutlu size, beraber büyürler.

Kızlar benim hala midem bulanmadı yorgunluk ve ara sıra adet olurmuş gibi his dışında belirtim yok..
bi de siz sütü kutu süt mü içiyosunuz yoksa günlük şişe süt mü
kahvaltıyı kaçta yapıyorsunuz ben 12ye kadar uyuyorum kendimi kaldıramıyorum ama sonra bebeği aç bıraktım diye üzülüyorum?
Benimde henüz midemde bulantım yok.progestan aldığım için o ilaç beni hiç uyutmuyo 9-10 gıbı kahvaltımı yapmış oluyorum.benımde oyle çok nadır ağrım oluo daha dogrusu boyle dalgalanma gibi.

Kızlar benim hala midem bulanmadı yorgunluk ve ara sıra adet olurmuş gibi his dışında belirtim yok..
bi de siz sütü kutu süt mü içiyosunuz yoksa günlük şişe süt mü
kahvaltıyı kaçta yapıyorsunuz ben 12ye kadar uyuyorum kendimi kaldıramıyorum ama sonra bebeği aç bıraktım diye üzülüyorum?
Çocuk olduktan sonra hazır kavramı çıkıyor hayatından hazırlama kavramı başlıyor. Yoğurdunu yapayım tarhana yapayım erişte keseyim et suyu yapayım. Nerde organik var nerde köy ürünü var onları getirteyim :))) kutu sütü hamur işlerinde kullanılıyor bizde. Günlük süt satanları teker teker denedim. Sonunda beğendiğim biri çıktı. Ordan alıyorum bende. Tavsiye ederim. Şimdiden arayın. Size olmasa bile bebeğinize Laz'ım olacak.

Ne mide bulantısı ne diger sikayetler hic biri yok bende. Sevinsem mi üzülsemmi bilemedim? Sadece halsizim ama o üşütmekten de olabilir. SAT a gore 9, döllenmeye göre 7 haftaligim. Kendimi hic hamile gibi hissetmiyorum. Çarşamba kalp atısını duymaya gidecegim. İnsallah ozaman hissederim.

Süt ve yumurta her zmana mideme dokundugu icin malesef ikisini de tüketemiyorum:KK43: çalistigim icin en gec 9.30da kahvaltimi (peynir ekmek) yapmis oluyorum. Kahvalti yapmassam gün boyu canim bir sey istemiyor cünkü. Ilk defa haftasonu bitsin is vakti gelsin dedim. Simdi de is bitsin eve gidip yatayım diye bakiorum:)
Çiğ badem tüketebilirsin sütün yerine :)

hımm bende yine az artış varsa bekle diyecektim illa 2 katı olacak diye bir şey yok %60-65 üstü artış olursa sorun olmaz diyecektim benimde 3. yaptığım biraz az artmıştı öyle demişlerdi ama sonrasında keseyi gördüm..bende üzüldüm gerçekten hayırlısı böylemiş demekki böyle düşün canım allahım en kısa zamanda sağlıkla yeniden nasip eder inşallah dualarımdasın herzaman:dua::dua:
Bugünkü sonucum 34 e düşmüş canım artık adet olmayı ve 0-5 arası düşmesini bekliyoruz dediğin gibi kısmet işi bu napalım. Tabiki çok üzüldüm ama geçicek... Allah razı olsun canım sende sağ sağlim kucağına alırsın inşallah.

Back