• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar berbatım bugün kontrole gittim kalp atışları için gelişmemiş Dedi kalp atışı Yok pazartesi ye kadar bekleyelim sabah aç gel gebeliği sonlandırmamız gerekebilir Dedi çok üzgünüm alttanda baktı kalp atışı Yok kese geçen hafta 19 ml bugün 23 ml miş...
Canim bol bol dua et inşallah tutun bebeğine inşallah oda sana tutunur .

Kızlar ya böyle yazıyoruz ya Burdan sevinçlerimizi üzüntülerimizi paylaşıyoruz belkide en yakın arkadaşlarımızdan önce birbirimize haber veriyoruz ama isimlerimizi bile bilmiyoruz :KK43: yolda karşılaşsak Yanyana durup geçeriz ama burda kardeş gibiyiz,, bu durum beni biraz üzüyor açıkçası,,
Aynen canim.bende onu düşündüm whatsap grubu filan mi yapsak dedim sonra dedim çok kalabalığız herkes kabul etmek istemez

Kızlar berbatım bugün kontrole gittim kalp atışları için gelişmemiş Dedi kalp atışı Yok pazartesi ye kadar bekleyelim sabah aç gel gebeliği sonlandırmamız gerekebilir Dedi çok üzgünüm alttanda baktı kalp atışı Yok kese geçen hafta 19 ml bugün 23 ml miş...
Canın rabbim büyüktür hayırlısı neyse onu nasip etsin senin için yardımcın olsun inşallah
Aynen canim.bende onu düşündüm whatsap grubu filan mi yapsak dedim sonra dedim çok kalabalığız herkes kabul etmek istemez
Yani belki isteyenler olabilir . Ne bileyim instagramdan fln da ekleşebiliriz bitek bura olmasa yani :(

Kızlar geçen hafta gitmiştik kalp sesini duyduk ama yavaş demişti doktor haftaya gel tam duyalim dedi eşim de üst üste ultrasona giriyorsun biraz daha bekle çocuk buyusun dedi bende doktor çağırdı gideyim diyorum bilemedim

Sakın ümidini kaybetme Allah büyük bol bol dua et,dualarımız seninle , hayırlısı ile inş bebeğin sıkı sıkı tutunsun anneciğine:KK200:

Bebeğimi kaybettim :KK43: kimyasal gebelik düşük ile sonuçlanacak çok üzgünüm.
Cok geçmiş olsun canım benim de 2 tane dusugum var bu bebegimşde kaybediyorum sanarken mucize oldu ve suan bizimle çok zor bir surec ama kesinlikle ümit kesme birde sana bir tavsiyem bolbol havuc suyu iç eşinle birlikte ben 2 yıldır tedavi görüyordum ve havuc suyuna yoruyorum aklında olsun

Kızlar geçen hafta gitmiştik kalp sesini duyduk ama yavaş demişti doktor haftaya gel tam duyalim dedi eşim de üst üste ultrasona giriyorsun biraz daha bekle çocuk buyusun dedi bende doktor çağırdı gideyim diyorum bilemedim
Gitmezsen için rahat etmeyebilir, gitsen daha iyi olur sanki :)

Canım baska doktorada git mutlaka bana fakültede doktor sen bunu doguracagınımj sanıorsu. Dedi yıkıldım ve bugun kalp atışını duydum kese boş demişti falan filan dıs gebelik bile olabilir gibi konuştu mutlaka baska bir doktorada git gec döllenme oldugundan sımdı duydum kalbini

Bu arada kızlar bişey sormak istiyorum folik asit olarak folic trio yi kullanıyordum ben hem b12 ve d vitamini destekliydi bugün doktor premesis i önerdi bulantılara ve kusmalara da iyi geliyor dedi sizler hangi folik asiti kullanıyorsunuz üniversiteden doktor arkadaşım vardı onun arkadaşından tavsiye aldım oda folic iod u önerdi bana iod daha iyi gibi geldi ama sizler hangisini kullanıyorsunuz

Ilk defa mi gittin kalp atimi icin daha önce gitmismiydin ? Rabbimin mucizesi hic belli olmaz sen duani et kendini yorma strest yapma insallah hersey yolunda gider..

Kızlar whatsapp grubu benimde aklıma gelmişti bugün okuyunca ne güldüm :KK45:
Evet evet evet kuralım kuralım :))))

Bu arada kızlar bişey sormak istiyorum folik asit olarak folic trio yi kullanıyordum ben hem b12 ve d vitamini destekliydi bugün doktor premesis i önerdi bulantılara ve kusmalara da iyi geliyor dedi sizler hangi folik asiti kullanıyorsunuz üniversiteden doktor arkadaşım vardı onun arkadaşından tavsiye aldım oda folic iod u önerdi bana iod daha iyi gibi geldi ama sizler hangisini kullanıyorsunuz
Ben folbiol kullanıyorum cnm doktoruma gitmeden elevit almıştım doktor sadece folbiol kullan Dedi ona başladım işte

folic trio kullanıyorum günde 3 tane, premesis i merak ettim ben :)

Seni çok iyi anlıyorum. Üzülme desek de boş, ama Allah'tan ümit kesilmez.Benim ilk hamileligim kalp atışı olmadığı için sonlandirildi.Sonra oğlum oldu cok şükür. Oğlumdan sonra da biri 8 biri 10 haftalık kalp atışları durduğu için sonlandırıldı malesef.Allah yardımcın olsun.

Ben folio kullanıyorum 4 aya yakındır. Dr.um bitince bi daha alma, kullanmana gerek yok dedi.Zaten hamilelik öncesi 3 ay kullanmissin dedi.Ben kullansammı diye düşünüyorum.

Canın rabbim büyüktür hayırlısı neyse onu nasip etsin senin için yardımcın olsun inşallah

Yani belki isteyenler olabilir . Ne bileyim instagramdan fln da ekleşebiliriz bitek bura olmasa yani :KK43:
instagram mantıklı

Back