- 14 Nisan 2010
- 306
- 260
- 133
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canım bende 26 kasımda gidecektim ama lekelenme için 19 kasımda gittik 6+2ydi ve bebeğide kalp atımınıda gördük, kısmetse haftaya dinleyeceğiz.. doktora sorduğumda 5,5-6 haftalık dedi yakaladık bizde :)Ay çok heyecanlandım diğer haftaya hazırlamıştım kendimi
öncelikle hayırlı olsun o bebiş bereketiyle sevgisiyle mutluluğuyla gelir inşallah size, kıymayınmerhaba ben de dün hamile olduğumu öğrendim, 2015 mayıs annesiyim ilk önce aldırmayı düşündüm ama cesaret edemedim, kıyamadım.beklenen doğum tarihim 23 temmuz
inşallah canımmm inşallah şu kışı hayırlısıyla atlatsakKızlar Allah nasip ederse yazın da buraya doğum hikayelerimizi yazarız.. Yok benimki sezeryan. Yok benimki normal Yok benimki epidural. hep beraber güzel bir hamilelik geçireceğiz bir kış boyunca:)
Ay çok heyecanlandım diğer haftaya hazırlamıştım kendimi
ikna olmuyorsanız tekrar kanda baktırın. ama benim geçen sene 3 ay üst üste yumurtalarım çatlamadı kiste çevirdi bu da reglimin geç gelmesine sebep olmuştu. inşallah en yakın zamanda hamile olursunuz@cedari. Ewet tesekkur ederim oncelikle ben kan vermeye korkan biriyim p yuzden butun tahlillerimi yaptrdim troid falan. Hepsine baktilar hepsi normal dedi benim ilk kizimdada gec dollenme olmustu ewet ama ben bunda ilk yumurtlama tarihinde 3 veya 4 kez oldu ondan so ra hamile moduna girdim ve olmadi boyle bir durumda gec dollebme olurmu ay cok karisik ya kusira bakmayin acik acik yazdim ama ne acayip hisse hala hamileyim diyorum
Cnm onu biliyorum da ultrason kağıdında göremedim ben cnm :). Ne mutlu sana ultrason fotosunda sağ altta yazıyor canım bu arada 6w2d gibi mesela
2li 3 lu taramalarin ve 16 haftalik ayrintili ultraaonunda drlar degerlendirir canm.kızlar bende size bir soru sormak istiyorum yardımcı olabilecek var mı bilemiyorum..
benim kardeşim otizmli, dün akşam annem ve babam doktoruna bahset neler yapılabilir görüş dediler biraz kafamı kurcaladı. tabikide öyle bir durumda aldıracak değilim o benim evladım olacak ama neler yapabilirim onu da merak etmiyor değilim
merhaba ben de dün hamile olduğumu öğrendim, 2015 mayıs annesiyim ilk önce aldırmayı düşündüm ama cesaret edemedim, kıyamadım.beklenen doğum tarihim 23 temmuz
Bende 2015 nisan annesiyim ve bende supriz bi sekilde hamile oldugumu ogrendim birbirine yakin tarihlermerhaba ben de dün hamile olduğumu öğrendim, 2015 mayıs annesiyim ilk önce aldırmayı düşündüm ama cesaret edemedim, kıyamadım.beklenen doğum tarihim 23 temmuz
Bak benimkinde yazıyor makinalar farklı yorumlayamadım seninkini ama dr bi sor yazıyor mu diye bi dahakine istersenCnm onu biliyorum da ultrason kağıdında göremedim ben cnm :)
Bulunur inş Allah sana bağışlasın ikisini deBenim 13ekimde embriyolarim transfer edildi..10 kasımda bebisi duyduk kalbi pıt pıt atıyordu 2 tane koydular embriyo ama biri kayıp yok hicbiryerde.Kayıp aranıyor :))
Amiiiiiiin cnm inşallah isim koymalar galan doğum hazırlıklarıKızlar Allah nasip ederse yazın da buraya doğum hikayelerimizi yazarız.. Yok benimki sezeryan. Yok benimki normal Yok benimki epidural. hep beraber güzel bir hamilelik geçireceğiz bir kış boyunca:)
Cnm onu biliyorum da ultrason kağıdında göremedim ben cnm :)
Ooo süper darısı başımamaşAllah bebişinecanım bende 26 kasımda gidecektim ama lekelenme için 19 kasımda gittik 6+2ydi ve bebeğide kalp atımınıda gördük, kısmetse haftaya dinleyeceğiz.. doktora sorduğumda 5,5-6 haftalık dedi yakaladık bizde :)
Cnm benimki tam ölçüm yapıyordu o sayafada çekti resmi farklı farklı ölçümler oluyor ya haftalık oldugu resme denk gelmedi sanırım bidahakine sorarım :)Bak benimkinde yazıyor makinalar farklı yorumlayamadım seninkini ama dr bi sor yazıyor mu diye bi dahakine istersen
canım hayırlı olsun 4+2 yani 4 hafta 2 günlük yazıyor :)