• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Günaydın kızlar. size birşey sorucam geçen hafta keseyi gormeme rağmen ben hamile oldugumu hissetmiorum. bu 2. gebeligim 1.de hiçbir sıkıntı cekmedim ama hissettim varlığını hep ama bunda tık yok. benim gibi düşünenler var mı?

Kızlar kalp atımını 6.haftada vajinal ultrasonla mı duyuyorlar yoksa karından mı? zaten uc kere vajinal bakıldım bekleyip bıraz buyumesını karından mı baktırsam dıyorum
Genelde 6+4 gibi karından duyulabiliyor. Bende öyle gittim. 7+1 çıktı gayet net duyuldu. Bence 6 haftadan küçükse vajinal bakılıyordur.

Kızlar ağzımda metalik bir tat var hamilelikte oluyormuş ama bişeyler yesem de değişmiyor yemeklerden de tat alamıyorum çok şükür bulantım yok ama bu tatsızlık sonuna kadar olacak mı yaşayan var mı:bicak:
Bende de bugün oluştu o his geceden beri var sanırım geçicidir

Sorun teskil etseydi Avrupa da ilk ultrasonu 12. hafta icin vermezlerdi sanirim. Benim 4. cocuk ama bu sayfada her asamasini sizinle ogrendim kese olusmus mu kalp atisi baslamis mi, biz sadece kan tahlilleri yaptiriyoruz eger pozitifse randevulari aliyoruz. Ilki 3. ay ikinci 5.ay ucuncusude 7. ayda ultrasona giriyoruz bukadar. Bir problem yasamadigimiz surece tabi
Ayyy dördüncü mü:rolleyes: benimde üçüncü pofidik geliyor Allah'ın iZniyle:KK73: herkes hayırlı olsun demeden Nasıl baş edeceksin diyorlar moralimi bozuyorlar. Seni örnek gösteririm artık :anneadayı::KK200:

Hayır olsun
Dün rüyamda (malum karmaşık rüyalar görüyoruz hep) havalimanındayım. Bir yere gidecek mişim. Arama noktasında niyeyse hemşire var. Bana dokunuyor. Senin bebeğinin kalbi durmuş diyor. Ben şok. Zaten birşey hissetmedim bugün diyorum kendi kendime. Başlıyorum ağlamaya. Bir uyandım gerçekten ağlıyorum :110:
Hayırlısıyla şu 12 haftayı bir atlatsaydık...

Dün misafirliğe gitmiştim. Daha yeni okuyorum yazılanları.
@balinmaz hayırlı haberle gelmene çok sevindim canım. Allah sana bağışlasın küçük minnakını...

Günaydın kızlar bende bu gece karmaşık rüyalar gördüm kanamam geliyodu doktorun muayenehanesini bulamıyodum şehrin içinde bi sağa bi sola 2 deki randevuna beşde gidiyor oğlumu kaybediyor asansörde kalıyordum iyiye yormak istiyorum ama canım çok sıkkın çarşamba tandevumu pazartesi alsam sıkıntı olur mu acaba çok kafaya taktımızdan mı yoksa bişeyler kötümü gidiyor bilmiyorum çok kötüyüm bugün hayırlara çıkar inş

Hayır olsun
Dün rüyamda (malum karmaşık rüyalar görüyoruz hep) havalimanındayım. Bir yere gidecek mişim. Arama noktasında niyeyse hemşire var. Bana dokunuyor. Senin bebeğinin kalbi durmuş diyor. Ben şok. Zaten birşey hissetmedim bugün diyorum kendi kendime. Başlıyorum ağlamaya. Bir uyandım gerçekten ağlıyorum :110:
Hayırlısıyla şu 12 haftayı bir atlatsaydık...
Bende 2 dir oğlumun öldüğünü görüyorum rüyamda ve çok evhamlaniorum. o yüzden belkide fazlasiyla gergin ve hassas hissediorum. Allahım hayırlara cikarsın

Günaydın kızlar. size birşey sorucam geçen hafta keseyi gormeme rağmen ben hamile oldugumu hissetmiorum. bu 2. gebeligim 1.de hiçbir sıkıntı cekmedim ama hissettim varlığını hep ama bunda tık yok. benim gibi düşünenler var mı?
Bende öyleyim aynen içimde de bi sıkıntı sanki kendi kendime oyun oynuyo gibiyim oğlunda daha test yaptırmadan hissetmiştim

Bence normal bi durum bazen birer hafta ileri geri olabiliyor gelisim. Kalp atimida herkesin ayni zamanda olmuyor. İnşallah saglikla gelisip tutunsun sana
Çok teşekkür ederim yorumun için. İnşallah. Hafta içi hayırlı haber yazarım inşallah

7.haftanın sonuna doğru kalp atiminin duyulması lazim canım . .senin daha 1haftan var.belki geç döllenme olmustir bebeğin gercekten küçüktür bilemezsin.. oyüzden hiç canını sıkma haftaya duyulur inşallah
Çok teşekkür ederim cevabın için. İnşallah öyledir. Hafta içi hayırlı haberler veririm inşallah

Oceans123 Oceans123 üniversite Hayatım Ankaradaydı. İşe başladım Ankara. Sonra gittim bir Ankaralı ile evlendim. Saçma bir tayin ile eşim Ankara'da ben Diyarbakır'dayım. Doğumu Ankara'da yaparım. Büyük ihtimalle.
Öncelikle nerde oturuyorsun bilmiyorum. Çok da uzak bir hastaneye gitmemek lazım. Evimiz Öveçlerde. Biz alışkanlık Başkente gidiyoruz önemli konularda. Doğumu orda yapabilirim büyük ihtimal inşallah o günler gelir.
Çukurambar da bana yakın. Ama nasıl evler ve yemek yenen yerler fahiş fiyatta ise doktorlar da öyle. Kesinlikle iyileri var. Ama başka yerlerde de vardır.
Eltim bize yakın oturuyor. Kendisi hemşire ama Sincanda Lokman hekimde Doğum yaptı. Çok da memnundu. Kuzenimin eşi de orda Doğum yaptı.
Sonra aklıma gelen Gazi de iyi proflar var. Orada Doğum yapıp memnun kalan arkadaşım var.
Oturduğun yeri söylersen eşe dosta sorar öğrenirim.

Canım sim
Oceans123 Oceans123 üniversite Hayatım Ankaradaydı. İşe başladım Ankara. Sonra gittim bir Ankaralı ile evlendim. Saçma bir tayin ile eşim Ankara'da ben Diyarbakır'dayım. Doğumu Ankara'da yaparım. Büyük ihtimalle.
Öncelikle nerde oturuyorsun bilmiyorum. Çok da uzak bir hastaneye gitmemek lazım. Evimiz Öveçlerde. Biz alışkanlık Başkente gidiyoruz önemli konularda. Doğumu orda yapabilirim büyük ihtimal inşallah o günler gelir.
Çukurambar da bana yakın. Ama nasıl evler ve yemek yenen yerler fahiş fiyatta ise doktorlar da öyle. Kesinlikle iyileri var. Ama başka yerlerde de vardır.
Eltim bize yakın oturuyor. Kendisi hemşire ama Sincanda Lokman hekimde Doğum yaptı. Çok da memnundu. Kuzenimin eşi de orda Doğum yaptı.
Sonra aklıma gelen Gazi de iyi proflar var. Orada Doğum yapıp memnun kalan arkadaşım var.
Oturduğun yeri söylersen eşe dosta sorar öğrenirim.
Canım sincan lokman hekimi kesinlikle önermem. devlet hastanesinden hiç farkı yok.. çalışan hemşireler deneyimsiz çoğu part time geliyor..
ben Prof dr.Ali Ergün'e gidiyorum işinin ehli harika bir hoca..aynı zamanda perinatolog.tepe prime.de muayenehanesi var..doğumu da liv hospital.de yaptırıyor . .onu tavsiye ederim sana..

S sincaph zifirirose zifirirose kızlar bende gördüm çok değişik bir rüya hayırdır inşallah gece ultrasona giriyorum bana diyor Bebek 15 haftalık ben ağlıyorum korkuyorum diyorum folik asit bişi de kullanmadım diyorum kız Bebek miş bu arada öyle gördüö

Bende tuhaf bir rüya gördüm . .dr.ultrasonda bebeğime bakarken kalkıyor başka bir alet getiriyor . .onunla yapıyor ultrasonu (usg) bebeğim böyle minicik ama taklalar atıyor içimde . .çok net eli yüzü görünüyor . .sonra karnımın içinde fabrika var..seri üretim pembe giymiş kız çocukları pıtır pıtır üretiliyor karnımda . .ben çiglik atıyorum aaa bebeğim kız diye..dr belli olmaz daha diyor ve fabrikada pembelerin içinde az da olsa mavi bebekler üretilmeye başlıyor ;))

Sonra usg masasından kalkıyorum doktorun karnıma sürdüğü jel cildime alerji yapıyor ve kaşınıyorum . .sonra cildim çürüyor böyle bi tuhaf oluyor..

Bende tuhaf bir rüya gördüm . .dr.ultrasonda bebeğime bakarken kalkıyor başka bir alet getiriyor . .onunla yapıyor ultrasonu (usg) bebeğim böyle minicik ama taklalar atıyor içimde . .çok net eli yüzü görünüyor . .sonra karnımın içinde fabrika var..seri üretim pembe giymiş kız çocukları pıtır pıtır üretiliyor karnımda . .ben çiglik atıyorum aaa bebeğim kız diye..dr belli olmaz daha diyor ve fabrikada pembelerin içinde az da olsa mavi bebekler üretilmeye başlıyor :KK66:)

Sonra usg masasından kalkıyorum doktorun karnıma sürdüğü jel cildime alerji yapıyor ve kaşınıyorum . .sonra cildim çürüyor böyle bi tuhaf oluyor..
Valla iyice yedik kafayı Allah sonumuzu hayır etsin :-)

Tekrardan merhabalar carsamba gunu ilk defa gitmistim doktara kese var demisti kan tahlili ve idrar tahlili istemisti. Dun tekrar gitti cok sukur tahlillerim normal cikmis tekrar ultrason bakildi gayet normal buyumus dis gebelik yok dedi en cok da dis gebelikten kormustum:dua: 10 gun sonra tekrar gel kalp atisini diyelim dedu:anneadayı::KK49:

Tekrardan merhabalar carsamba gunu ilk defa gitmistim doktara kese var demisti kan tahlili ve idrar tahlili istemisti. Dun tekrar gitti cok sukur tahlillerim normal cikmis tekrar ultrason bakildi gayet normal buyumus dis gebelik yok dedi en cok da dis gebelikten kormustum:dua: 10 gun sonra tekrar gel kalp atisini diyelim dedu:anneadayı::KK49:
Can'ım gözün aydın bende pazartesi gidicem tam 5+1 oluyorum inşallah hayırlı haberlerle gelirim

Back