• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

ben de bekleme taraftarıyım da kalbi atmıyorsa anne için sorun teşkil eder mi 8.haftaya kadar beklemek :S
Cnm valla ben 3 hafta üst üste ultrasona girdim amerika da ki teyzem hala 12 hafta bitsin diye bekliyor biz Böyleyiz onlar da öyle değil demekki bir sıkıntı oluşmuyor .

Kızlar bugün doktora gittik ve miniğimizi gördük sesini dinletmedi henüz ama minik kalp atışlarını gördük :) şuan herşey yolunda gibi.kese de yayvan fasulye gibi bişi ama normalmiş.doktorumuz çok iyi bu arada tavsiye ederim.güler yüzlü pozitif ve en önemlisi herşeyi sormadan açıklıyor.
Maşallah canım günümüz aynı ama senin bebiş daha büyük göründü bana :-) bende bugun lekelenme icin gittim kese etrafinda kanama yok dedi ve kese buyumus bebekte cok az gorundu yanip sonuyordu kalbi :-)

İnşallah Can'ım Ankara'da gerçekten hastane bulmak zormuş bende memnun kalmazsam değiştiricem artık sıkıntısız sorunsuz olsun da tek isteğim şu an

.Doktorum on numara bes yıldız ..ondan memnun kalacağıma eminim ama hastaneden memnun kalirmiyim bilmiyorum. belki çok erken ama nerde basladiysam orda devam etmek istiyorum . .

Doğum paketi yaptırdım birazcık tuzlu oldu hatta baya bi tuzlu ama 9 taksit yapıyorlar ve yüzde 15ini geri alıyorum emekli Sandığı ödüyormuş..

İnşallah Can'ım Ankara'da gerçekten hastane bulmak zormuş bende memnun kalmazsam değiştiricem artık sıkıntısız sorunsuz olsun da tek isteğim şu an
Canim gazı üniversitesini düşünebilirsın 100 tl muayene için fark veriyorsun doğ yapan memnun kalan arkadaşım vardı özel dusunursen Batıkent te medical park var orda iyi Dr laf var etimed hastanesinde n memnun kalan da var kalmayanda ama orda genelde saglikci değilsen çok ilgilenmiyorlar diye duydum

Maşallah canım günümüz aynı ama senin bebiş daha büyük göründü bana :-) bende bugun lekelenme icin gittim kese etrafinda kanama yok dedi ve kese buyumus bebekte cok az gorundu yanip sonuyordu kalbi :-)
Çok yakın çekim teyzesi böle fasulye gibi bişi yakından.:))aynen bizde gördük kalp kıpırtısını garip bişi ya :KK68:

kızlar dün kanamam oldu hemen dr gittim baktı kese hala duruyor dedi pazartesiye kadar şidetli kanama yoksa bekle dedi pazartesi tekrar gelirsin dedi şimdi leke şeklinde kanamam var bu belirsizlik çok kötü

Kızlar ben son bir kaç gündür acayip yorgunum başımı kaldıramıyorum yani o kadar uykuluyum . Normal midir baş ağrım da çok fazla . Devamlı uyumak istiyorum

Kızlar bugün doktora gittik ve miniğimizi gördük sesini dinletmedi henüz ama minik kalp atışlarını gördük :) şuan herşey yolunda gibi.kese de yayvan fasulye gibi bişi ama normalmiş.doktorumuz çok iyi bu arada tavsiye ederim.güler yüzlü pozitif ve en önemlisi herşeyi sormadan açıklıyor.
Gozunuz aydin, kendi kesemin aynini gorunce cok sevindim Ben yapisi boyle olunca cok endiselenmistim ama normal dedi benim doktorum da. Gule gule büyüsün yavrunuz :anneadayı:

Gozunuz aydin, kendi kesemin aynini gorunce cok sevindim Ben yapisi boyle olunca cok endiselenmistim ama normal dedi benim doktorum da. Gule gule büyüsün yavrunuz :anneadayı:
Teşekkür ederim :) sizin de benim de inş hepimizin sağlıkla kucağına almak nasip olsun.keseyi görünce ben de garipsedim ama dr daha iyi dedi yayvan olması.

kızlar dün kanamam oldu hemen dr gittim baktı kese hala duruyor dedi pazartesiye kadar şidetli kanama yoksa bekle dedi pazartesi tekrar gelirsin dedi şimdi leke şeklinde kanamam var bu belirsizlik çok kötü
Sıkıntı etme canım ptesi aynısını yaşadım iğne yaptılar geçti Cuma'ya kadar lekelenme oldu ve cuma da kesemiz gayet güzel büyümüştü iğne ya da ilaç verdiler mi aktiviteni en aza indir ve su iç bol bol

bhcg ye bakarak gebelik tahmini zor biraz..kişiden kişiye değişir . .çünkü hafta hafta bhcg degerleri arasında uçurum olabiliyor.
Gebelik Haftası Beta HCG Değerleri
3. hafta 10 – 50
4. hafta 5 – 425
5. hafta 20 – 7300
6. hafta 1,080 – 56,000
7. – 12. hafta 7,650 – 290,000
13. – 16. hafta 13,300 – 250,000
17. – 24. hafta 4,000 – 165,000
25. – 40. hafta 3,640 – 117,000

Bak mesela bu tabloya göre sen 5 haftalıkta olabilirsin 12haftalikta . . bhcg gebeliğin var olduğunu gösterir ve düzenli artışı sağlıklı gebelige isarettir..

Canim haftayi bilemem de gec meç önemli olan güzel artmasi degerinin ☺Geç olsun ne olacak yeterki saglikla kucagimiza alalim ..

çok teşekkür ederim ikinizede, iki hafta önce öğrenmiştim 556 değerle dün de 7890 değerle çok iyi olduğunu söyledi doktorum umarım herşey yolundadır:KK46:

Back