• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar ne rüyalar görmüşsünüz öyle hayir olsun inşallah. bence burda birbirimizden çok etkileniyoruz. kendi adıma burda olumsuz bi yorum okuyorum bende böyle bi durum yok diyorum bikaç gun sonra bi bakıyorum ben de öyleyim .o_O tabi hormonlar yüzünden bi öyle bi böyle olmamız da çok normal :halay:

Benden size tavsiye 6haftalik olmadan dr.a gitmeyin . .çünkü kese,kalp atımı görünmeyebilir boşuna 1hafta 10gun stres yasicaksiniz..

S sincaph teşekkür ederim bende eryamanda oturuyorum benim okulumda sincanda etimed hastanesine başlıcam bakalım pazartesiye aldım randevumu ben daha hiç kimseye söylemedim hamileliğimi oyüzden kimseden tavsiye alamıyorum :( aslında sağlık sektöründe okadar çok çalışan eş dost var ki şimdilik etimed E gidip memnun kalmazsam değiştirmeyi planlıyorum Tavsiyelerini bekliyorum ama

Ben gidicem pazartesi 5+1 oluyo görünmez mi ki ya o_O

Benimki tup bebek olduğu halde (erken döllenme geç döllenme derdim yoktu..çünkü embriyonun ne zaman konulduğu belli) 5+1. haftada gorunmemisti çok strese girmistim dış gebelik mi diye.. 5+5te vajinal olarak zorla gördü doktorum . .6+2de ise cok net görünüyordu kalbi atıyordu . .

S sincaph teşekkür ederim bende eryamanda oturuyorum benim okulumda sincanda etimed hastanesine başlıcam bakalım pazartesiye aldım randevumu ben daha hiç kimseye söylemedim hamileliğimi oyüzden kimseden tavsiye alamıyorum :KK43: aslında sağlık sektöründe okadar çok çalışan eş dost var ki şimdilik etimed E gidip memnun kalmazsam değiştirmeyi planlıyorum Tavsiyelerini bekliyorum ama
Bende batikentteyim.. cok fazla hastane doktor arayışına girdim nedense :) sonunda kararımı verdim insallah sonuna ulaşırız sıkıntısız cnm..

Bende tuhaf bir rüya gördüm . .dr.ultrasonda bebeğime bakarken kalkıyor başka bir alet getiriyor . .onunla yapıyor ultrasonu (usg) bebeğim böyle minicik ama taklalar atıyor içimde . .çok net eli yüzü görünüyor . .sonra karnımın içinde fabrika var..seri üretim pembe giymiş kız çocukları pıtır pıtır üretiliyor karnımda . .ben çiglik atıyorum aaa bebeğim kız diye..dr belli olmaz daha diyor ve fabrikada pembelerin içinde az da olsa mavi bebekler üretilmeye başlıyor :KK66:)

Sonra usg masasından kalkıyorum doktorun karnıma sürdüğü jel cildime alerji yapıyor ve kaşınıyorum . .sonra cildim çürüyor böyle bi tuhaf oluyor..
Hayra yor canım. Başlarda çok garip rüyalar görüyordum. Bazıları korkutucu bazıları komik... Hala ara ara görüyorum. Benim karnımda çizgi film kahramanları vardı bebeğimin yanında:) Uyanınca ne gülmüştüm. Oh yavrumun canı sıkılmıyor içerde diye:;))

Ben de 6 hafta dolunca gidiyim bari ilk randevuma o_O
Bu seferkini bide aileden kimseye söylemedik. Kese ve kalbi görünce söylemeyi tercih ettik. Erken gider de göremezsem stres olurum vallahi.

Ben de 6 hafta dolunca gidiyim bari ilk randevuma o_O
Bu seferkini bide aileden kimseye söylemedik. Kese ve kalbi görünce söylemeyi tercih ettik. Erken gider de göremezsem stres olurum vallahi.
Biz de henuz kimseciklere soylemedik:KK16: bi kalbini duyalim ne dedik ne olur ne olmaz nazar deger bisey olur korkarim boyle seylerden:oops::KK17:

Kızlar bugün doktora gittik ve miniğimizi gördük sesini dinletmedi henüz ama minik kalp atışlarını gördük :) şuan herşey yolunda gibi.kese de yayvan fasulye gibi bişi ama normalmiş.doktorumuz çok iyi bu arada tavsiye ederim.güler yüzlü pozitif ve en önemlisi herşeyi sormadan açıklıyor.

Eklentiler

• IMG_3513.JPG
    IMG_3513.JPG
    38,9 KB · Görüntüleme: 76
Maşallah topik hamislerle dolmaya başlamış :KK200::anne::anneadayı:

Kızlar ben niye bisey hissedemiyorum
Dün ara ara gelen adet ağrılarım vardı bugün o da yok çok endişeleniyorum
Ne bi ağrı ne bi sızı normalmi bu yaaa o_Oo_Oo_O

Maşallah topik hamislerle dolmaya başlamış :KK200::anne::anneadayı:

Kızlar ben niye bisey hissedemiyorum
Dün ara ara gelen adet ağrılarım vardı bugün o da yok çok endişeleniyorum
Ne bi ağrı ne bi sızı normalmi bu yaaa o_Oo_Oo_O
Canım ara ara oluyor o ağrılar sürekli kendini dinleme hem daha yeni gebeleriz bende öyle aman aman bişi hissetmiyorum ağrım olduğunda da sanki heran adetim gelicekmiş gibi oluo geçiyor

Canım sim

Canım sincan lokman hekimi kesinlikle önermem. devlet hastanesinden hiç farkı yok.. çalışan hemşireler deneyimsiz çoğu part time geliyor..
ben Prof dr.Ali Ergün'e gidiyorum işinin ehli harika bir hoca..aynı zamanda perinatolog.tepe prime.de muayenehanesi var..doğumu da liv hospital.de yaptırıyor . .onu tavsiye ederim sana..
Sende mi ankaradasin canım b
Bende batikentteyim.. cok fazla hastane doktor arayışına girdim nedense :) sonunda kararımı verdim insallah sonuna ulaşırız sıkıntısız cnm..
Aa bende Batıkent te oturuyorum canım hangi hastane ye karar verdin

Canım ara ara oluyor o ağrılar sürekli kendini dinleme hem daha yeni gebeleriz bende öyle aman aman bişi hissetmiyorum ağrım olduğunda da sanki heran adetim gelicekmiş gibi oluo geçiyor

Gerçekten kendimi hamile gibi hissedemedim henüz ama inşallah dediğin gibidir ya daha cok yeniyiz İnşallah ondandır o_O

Biz de henuz kimseciklere soylemedik:KK16: bi kalbini duyalim ne dedik ne olur ne olmaz nazar deger bisey olur korkarim boyle seylerden:oops::KK17:
Ben de korkarım çok. Sen ne zaman gitmeyi düşünüyorsun canım ilk randevuna?

İnşallah Can'ım Ankara'da gerçekten hastane bulmak zormuş bende memnun kalmazsam değiştiricem artık sıkıntısız sorunsuz olsun da tek isteğim şu an

Back