Oğlumun 155 ti hep :)))Evet canın 140 altı erkek üstú kız diyorlar normalde bayanların erkeklere göre kalp atısı hızla oluyorya bakalım tutucakmı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Oğlumun 155 ti hep :)))Evet canın 140 altı erkek üstú kız diyorlar normalde bayanların erkeklere göre kalp atısı hızla oluyorya bakalım tutucakmı
Merhaba arkadaşlar geçen salı doktora gittiğimde 5 haftalık demişti, bugün gittim 6 hafta 1 gözüküyor. Gelişim yavaş dedi, kalp sesi de duyamadı. Hafta içi bir daha gel dedi. İçim daraldı. Böyle bir durum yaşayan oldu mu?
Al benden de o kadar. İşteyken bir bastırıyor uyku tatlı tatlı anlatamam... Oğlum uyusada bende yatsam diye bakıyorum :)))Günaydın kızlar herkeste bi uykusuzluk hali varmış ben de aşırı derecede uyuyorum hatta gözümü acamiyorum diyebilirim bir kızım olmasa 24 saati yatakta gecircem
Evet çokmus ama böyle birşey çocuğa zarar vermez demişti benim doktorum onun için sıkıntı yapma mutlaka git inşallah doktora
Bende hep yyataktayim:)Günaydın kızlar herkeste bi uykusuzluk hali varmış ben de aşırı derecede uyuyorum hatta gözümü acamiyorum diyebilirim bir kızım olmasa 24 saati yatakta gecircem
Cnm bende zaten bitki çayı dışında yazdım çünkü içmiyorum gebelikte ilk aylarda özellikle sakıncalı diyeCanım bitki çayını kafana göre içme istersen.nane cayina bile abartma dedi doktorum.sadece ıhlamur iç dedi.
Dur bende yapayım Can'ım çok saolasıngecen gün bende hasta gibi oldum canim hemen balli sıcak süt ictim. bide tuzlu gargara yaptım boğazım icin cok şükür hasta olmadım. sabah ac karnina bal ve limon karıştırip yedim bide çünkü boğazımda gıcık vardi
Belinmaz cAnım lekelenmen çok muydu? Akşam Benimde çok hafif oldu ama devamı olmadı takip ediyorum sürekli aşırı olursa bende doktora gidicem.Sağol canım gittim geldim. Çok şükür kesem epey büyümüş bebişi gördük minnacık yanıp sönen kalbinidr gorduk kendinden buyuk kalbi var. Kese etrafinda kanama yok ikiz yada kan pihtisi dedigi kaybolmuş muhtemelen kan pihtisiydi dedi. Simdilik korkma progestana devam et dedi. Ve proluton igne verdi üç tane üç günde bir vurulacağim
7.haftanın sonuna doğru kalp atiminin duyulması lazim canım . .senin daha 1haftan var.belki geç döllenme olmustir bebeğin gercekten küçüktür bilemezsin.. oyüzden hiç canını sıkma haftaya duyulur inşallahMerhaba arkadaşlar geçen salı doktora gittiğimde 5 haftalık demişti, bugün gittim 6 hafta 1 gözüküyor. Gelişim yavaş dedi, kalp sesi de duyamadı. Hafta içi bir daha gel dedi. İçim daraldı. Böyle bir durum yaşayan oldu mu?
Ya benim çok değil, parmak ucu kadar ancak. Ama bu sabah silince biraz fazla geldi tedirginligim artti o yuzden gittim bekleyemedim bir hafta dahaBelinmaz cAnım lekelenmen çok muydu? Akşam Benimde çok hafif oldu ama devamı olmadı takip ediyorum sürekli aşırı olursa bende doktora gidicem.
Bende takip ediyorum çamaşırımda bişey yoktu şükür silince de belli belirsizdi çok hafifti dediğim gibi takip ediyorum inşallah devamı gelmez hepimiz hayırlısıyla atlatalım inşallah 3-4 ayıYa benim çok değil, parmak ucu kadar ancak. Ama bu sabah silince biraz fazla geldi tedirginligim artti o yuzden gittim bekleyemedim bir hafta daha
Cok sevindim canim gozun aydin demek lekelenmeler o gordugu pihtiydi atti kendini o sekilde.dikkat et canim bol bol dinlen..bebiste guzelce buyusun o arada :)Sağol canım gittim geldim. Çok şükür kesem epey büyümüş bebişi gördük minnacık yanıp sönen kalbinidr gorduk kendinden buyuk kalbi var. Kese etrafinda kanama yok ikiz yada kan pihtisi dedigi kaybolmuş muhtemelen kan pihtisiydi dedi. Simdilik korkma progestana devam et dedi. Ve proluton igne verdi üç tane üç günde bir vurulacağim
Cnm bekle çok ssabırsız davraniyorunuz biz bebis birqz büyüsün çok büyük sıkıntın yoksa 8 hafta kalp atımını dinlemek için çok ideal .Kızlar kalp atımını 6.haftada vajinal ultrasonla mı duyuyorlar yoksa karından mı? zaten uc kere vajinal bakıldım bekleyip bıraz buyumesını karından mı baktırsam dıyorum
Cnm bekle çok ssabırsız davraniyorunuz biz bebis birqz büyüsün çok büyük sıkıntın yoksa 8 hafta kalp atımını dinlemek için çok ideal .
Sorun teskil etseydi Avrupa da ilk ultrasonu 12. hafta icin vermezlerdi sanirim. Benim 4. cocuk ama bu sayfada her asamasini sizinle ogrendim kese olusmus mu kalp atisi baslamis mi, biz sadece kan tahlilleri yaptiriyoruz eger pozitifse randevulari aliyoruz. Ilki 3. ay ikinci 5.ay ucuncusude 7. ayda ultrasona giriyoruz bukadar. Bir problem yasamadigimiz surece tabiben de bekleme taraftarıyım da kalbi atmıyorsa anne için sorun teşkil eder mi 8.haftaya kadar beklemek :S