• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Günaydın herkese nasılsınız kizlar:KK36:
Üç gecedir uyuyamiyorum ben ya sanırım vucutta olusan değişiklikler yüzünden :KK35:
Birde dün ebe hemşire acile gitmemi söylemişti idrar iltihabim yüzünden, bugün gittim ama biz bişey yapamayız dediler:KK67:
Şuan kadın doğum hastanesi olmayan bir ilçedeyim mecburen pazartesini beklicem :KK51:
İdrar iltihapi çok mi çıktı eğer düşük ise ilaç almayın bol bol su için kendinizi sıcak tutun .

Benim olay heyecan değil canım ya gebe olduğumu öğrenmeden bi kaç gün öncesinden vardı ayaklarım ağrıyor karincalaniyor sanırım magnezyum eksikliği var halbuki uykusuzluktan oluyorum akşam bile oturduğum yerde uyuyorum ama gece olunca ağrılar Merhaba diyor
ahh canım ya kıyamam gecmiş olsun doktora git mutlaka Allah kolaylık versin

Amine Busra Amine Busra nasil oldun canim gittin mi dr.a?
Sağol canım gittim geldim. Çok şükür kesem epey büyümüş bebişi gördük minnacık yanıp sönen kalbinidr gorduk kendinden buyuk kalbi var. Kese etrafinda kanama yok ikiz yada kan pihtisi dedigi kaybolmuş muhtemelen kan pihtisiydi dedi. Simdilik korkma progestana devam et dedi. Ve proluton igne verdi üç tane üç günde bir vurulacağim

ahh canım ya kıyamam gecmiş olsun doktora git mutlaka Allah kolaylık versin
Saol tatlim Dr uma söyledim bol sut iç dedi ama hafta ici kontrolum var o zaman yineleyecem. Durulacak gibi değil
Heyecan konusunda ben bu gebeliğimde fazla sakinim gebeliği erken öğrenince 1 gün arayla kan verdim hastaneden gelince uyurdum sonuçlara eşim bakıp söylerdi :-):-)

Sağol canım gittim geldim. Çok şükür kesem epey büyümüş bebişi gördük minnacık yanıp sönen kalbinidr gorduk kendinden buyuk kalbi var. Kese etrafinda kanama yok ikiz yada kan pihtisi dedigi kaybolmuş muhtemelen kan pihtisiydi dedi. Simdilik korkma progestana devam et dedi. Ve proluton igne verdi üç tane üç günde bir vurulacağim
Gözün aydın canım çok sevindim sağlıkla buyur inşallah darısı bana ben daha Bebeğimi görmeye gitmedim

Saol tatlim Dr uma söyledim bol sut iç dedi ama hafta ici kontrolum var o zaman yineleyecem. Durulacak gibi değil
Heyecan konusunda ben bu gebeliğimde fazla sakinim gebeliği erken öğrenince 1 gün arayla kan verdim hastaneden gelince uyurdum sonuçlara eşim bakıp söylerdi :-):-)
haha çok iyi :KK70: aslında sakin kalmak daha dogru ama elimizde olmuyor heyecanlanıyoruz hayırlısı bakalım :KK68:

Gozunaydin canım. Bebeğinin iyi olmasına sevindim.Darisi bizim pıt pıtlara.

Progestan ı ben geçen hamileligimde kullandım. Sıktıktan sobra gezinmek gerekiyor diye biliyorum. Ben 15 dk evde geziniyodum.

Günaydın kızlar herkeste bi uykusuzluk hali varmış ben de aşırı derecede uyuyorum hatta gözümü acamiyorum diyebilirim bir kızım olmasa 24 saati yatakta gecircem :uykucu:
Günaydın canım uyku çok ta uyutmayan ağrılar var ben erken reaksiyon göstermeye başladım sanırım hayırlısı 9 ay i iple çekiyorum inşallah

Uykuyu hep sevdim. Hala uyuyorum :) Eşim doktora bu kadar uyuması nolma mi diye sordu. Doktor hormonlardan dolayı normal dedi. Bu ara küçücük seslere tahammül edemi,yorum uykumu bölüyor. Dış odadaki saatin tiktak sesini duyup uyanıyorum. Kulaklarım çok hassaslaştı. Geceleri sağ ayağımın altı kaşınıyor nemli bez koyuyorum iyi geliyor.​

Kızlar birde aranızda Ankara'da olan varmı biz daha bu yıl taşındık Ankara'ya şive hiç doktor bilgim yok hangi hastane hangi doktor 2
Eltimde 4 aylık bebegi varken hamile kaldı canım . .dogumdan sonra 1kere adet olmus sonra hamile kaldı ne zaman gebe.kaldığı da belli degil.. bebek küçük ama günü doldu son adete gore 41.haftada ama ne ağrı var ne sancı . .karnindaki bebek düşük doğum ağırlıklı .
Amaniiin çok erkenmiş yaaa... Psikolojisi nasıl?

Sevindim birşey çıkmadığına, ayrıca kalbinide görmüşsün ne güzel :) bende çarşamba görebilirmiyim acaba. Küçük demişti bizimkine bakalım.

Sevindim birşey çıkmadığına, ayrıca kalbinide görmüşsün ne güzel :) bende çarşamba görebilirmiyim acaba. Küçük demişti bizimkine bakalım.
Geçen hafta kese o kadar küçüktü ki inanamadim nerdeyse 3-4 kat büyümüş maşallah. İnşallah sende görürsün kuzum birde duysak o daha farklidir eminim :KK200::anne:

Geçen hafta kese o kadar küçüktü ki inanamadim nerdeyse 3-4 kat büyümüş maşallah. İnşallah sende görürsün kuzum birde duysak o daha farklidir eminim :KK200::anne:
Hadi gozun aydin canim.. Bir daha ne zamana cagirdi .. Evet o minicik keseler hizla buyuyor bende gorunce cok sasirmistim ..

Back