• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

ayyyy kız olacak galiba.. bende duymak istiyorum artık kalp atım sayısını.. daha 1 haftam var doktora gitmeye
Insallah duyarsın canım dinletmedi benimki ama senin daha buyuk dinletir bakalım canım herkes not etsin.bu kız erkek olayı tutucakmı

Evet canın 140 altı erkek üstú kız diyorlar normalde bayanların erkeklere göre kalp atısı hızla oluyorya bakalım tutucakmı

canım gözün aydın duymuşssun pıt pıtları. aramızda 1 gün var seninle. inş ben de çarşamba gittiğimde duyabilirim. görsem de yeter ya kalbinin attığını :dua:

İyi akşamlar hamişlerim keyfiniz Nasıl burnumun içinden genzime doğru Bi yanma var ödüm patlıyo hasta olacam diye Bi dünya mandalina yedim korkudan önlem olarak bitki çayı dışında ne önerirsiniz ? Hepinize kokulu kokulu :KK74:
Canım bitki çayını kafana göre içme istersen.nane cayina bile abartma dedi doktorum.sadece ıhlamur iç dedi.

Evet canim bende kullaniyorum birikiyor sanirim sonra minik topikler seklinde geliyo kahvemsi gibi bende pzrts sorucam celiskilerim var..yatarken sikiyorum kalkip gezmiyorum o sekil uyuyorum dogrumu degilmi suphede kaldim bende..
Gezmek mi lazım ki? Ben sıkıp uyuyorum hay allahim yardımcımız olsun 12 hafta bir geçse

Herkese Günaydınnnn kızlar yine uykusuz bir gecenin sabahi:KK76::KK76:benim bu halim ne olacak bilmiyorum ayaklarım öldürüyor gece evde geziyorum en son yatağın ters tarafında uyuya kalmışım :olamaz::olamaz:
Benim de uyku sıkıntım var 24 saat uyumadan durabilirim yatakta dönüp duruyorum

Günaydın herkese nasılsınız kizlar:KK36:
Üç gecedir uyuyamiyorum ben ya sanırım vucutta olusan değişiklikler yüzünden :KK35:
Birde dün ebe hemşire acile gitmemi söylemişti idrar iltihabim yüzünden, bugün gittim ama biz bişey yapamayız dediler:KK67:
Şuan kadın doğum hastanesi olmayan bir ilçedeyim mecburen pazartesini beklicem :KK51:

günaydın güzel annişler :KK200: uykusuzluk problemim benimde vardı 1 haftaya kadar sanırım heyecandan uyuyamıyor insan ,ama artık gebelik ilerledikçe hormonlarımıza yenik düşüyoruz sanırım,şuan öle bi problemim kalmadı :KK46:

Benim olay heyecan değil canım ya gebe olduğumu öğrenmeden bi kaç gün öncesinden vardı ayaklarım ağrıyor karincalaniyor sanırım magnezyum eksikliği var halbuki uykusuzluktan oluyorum akşam bile oturduğum yerde uyuyorum ama gece olunca ağrılar Merhaba diyor

Günaydın herkese bende hamile olduğumu bilmeden önceki haftalarda uyuyamıyordum dön dön sinir oluyorsun normalde de geç uykuya dalarım zaten abartısız sabaha karşı uyuyup sabahta uyanmak istemiyordum ama öğrendikten sonra sanki daha rahat uyuyorum

Günaydın herkese nasılsınız kizlar:KK36:
Üç gecedir uyuyamiyorum ben ya sanırım vucutta olusan değişiklikler yüzünden :KK35:
Birde dün ebe hemşire acile gitmemi söylemişti idrar iltihabim yüzünden, bugün gittim ama biz bişey yapamayız dediler:KK67:
Şuan kadın doğum hastanesi olmayan bir ilçedeyim mecburen pazartesini beklicem :KK51:
Acildeudahale etmezler canım munurol diye bi toz var onu verir büyük ihtimalle Dr un ama benimki ileri boyuttaydi 3 hun sonra başladı ayaklarını usutme bol su iç

Back