- 7 Ekim 2015
- 4.940
- 11.348
- 158
- 40
Git canım ihmal etmeYine leke oldu bu sefer daha koyu renkli. Yarin doktora gidecegim..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Git canım ihmal etmeYine leke oldu bu sefer daha koyu renkli. Yarin doktora gidecegim..
Insallah duyarsın canım dinletmedi benimki ama senin daha buyuk dinletir bakalım canım herkes not etsin.bu kız erkek olayı tutucakmıayyyy kız olacak galiba.. bende duymak istiyorum artık kalp atım sayısını.. daha 1 haftam var doktora gitmeye
Rabbim esirgesin kotuyu getirme aklina ...bebiside kalbinide göreceksin inşallah . ..Yine leke oldu bu sefer daha koyu renkli. Yarin doktora gidecegim..
Nasıl, kalp atış hızına göre falan mi kız-erkek?Insallah duyarsın canım dinletmedi benimki ama senin daha buyuk dinletir bakalım canım herkes not etsin.bu kız erkek olayı tutucakmı
Evet canın 140 altı erkek üstú kız diyorlar normalde bayanların erkeklere göre kalp atısı hızla oluyorya bakalım tutucakmıNasıl, kalp atış hızına göre falan mi kız-erkek?
Evet canın 140 altı erkek üstú kız diyorlar normalde bayanların erkeklere göre kalp atısı hızla oluyorya bakalım tutucakmı
Canım bitki çayını kafana göre içme istersen.nane cayina bile abartma dedi doktorum.sadece ıhlamur iç dedi.İyi akşamlar hamişlerim keyfiniz Nasıl burnumun içinden genzime doğru Bi yanma var ödüm patlıyo hasta olacam diye Bi dünya mandalina yedim korkudan önlem olarak bitki çayı dışında ne önerirsiniz ? Hepinize kokulu kokulu
Gezmek mi lazım ki? Ben sıkıp uyuyorum hay allahim yardımcımız olsun 12 hafta bir geçseEvet canim bende kullaniyorum birikiyor sanirim sonra minik topikler seklinde geliyo kahvemsi gibi bende pzrts sorucam celiskilerim var..yatarken sikiyorum kalkip gezmiyorum o sekil uyuyorum dogrumu degilmi suphede kaldim bende..
Evet canim bir arkadasim oyle soyledi pzrts dr gittigimde sorucam unutmazsam yazarim burdanda amin canim insallahGezmek mi lazım ki? Ben sıkıp uyuyorum hay allahim yardımcımız olsun 12 hafta bir geçse
Canim haftayi bilemem de gec meç önemli olan güzel artmasi degerinin ☺Geç olsun ne olacak yeterki saglikla kucagimiza alalim ..Al_pi canım nasılsın seni bu konularda pek bilgili gördüm 7890 beta hcg sence kaç haftalıktır bi bilgin var mı geç döllenme var bende ya
Takma canım inşallah bebeğini sağlıklı bir şekilde görür gelirsinEvet canim bir arkadasim oyle soyledi pzrts dr gittigimde sorucam unutmazsam yazarim burdanda amin canim insallah
Benim de uyku sıkıntım var 24 saat uyumadan durabilirim yatakta dönüp duruyorumHerkese Günaydınnnn kızlar yine uykusuz bir gecenin sabahibenim bu halim ne olacak bilmiyorum ayaklarım öldürüyor gece evde geziyorum en son yatağın ters tarafında uyuya kalmışım
Acildeudahale etmezler canım munurol diye bi toz var onu verir büyük ihtimalle Dr un ama benimki ileri boyuttaydi 3 hun sonra başladı ayaklarını usutme bol su içGünaydın herkese nasılsınız kizlar
Üç gecedir uyuyamiyorum ben ya sanırım vucutta olusan değişiklikler yüzünden
Birde dün ebe hemşire acile gitmemi söylemişti idrar iltihabim yüzünden, bugün gittim ama biz bişey yapamayız dediler
Şuan kadın doğum hastanesi olmayan bir ilçedeyim mecburen pazartesini beklicem