- 8 Kasım 2015
- 4.203
- 8.979
- 158
İdrar iltihapi çok mi çıktı eğer düşük ise ilaç almayın bol bol su için kendinizi sıcak tutun .Günaydın herkese nasılsınız kizlar
Üç gecedir uyuyamiyorum ben ya sanırım vucutta olusan değişiklikler yüzünden
Birde dün ebe hemşire acile gitmemi söylemişti idrar iltihabim yüzünden, bugün gittim ama biz bişey yapamayız dediler
Şuan kadın doğum hastanesi olmayan bir ilçedeyim mecburen pazartesini beklicem
ahh canım ya kıyamam gecmiş olsun doktora git mutlaka Allah kolaylık versinBenim olay heyecan değil canım ya gebe olduğumu öğrenmeden bi kaç gün öncesinden vardı ayaklarım ağrıyor karincalaniyor sanırım magnezyum eksikliği var halbuki uykusuzluktan oluyorum akşam bile oturduğum yerde uyuyorum ama gece olunca ağrılar Merhaba diyor
Sağol canım gittim geldim. Çok şükür kesem epey büyümüş bebişi gördük minnacık yanıp sönen kalbinidr gorduk kendinden buyuk kalbi var. Kese etrafinda kanama yok ikiz yada kan pihtisi dedigi kaybolmuş muhtemelen kan pihtisiydi dedi. Simdilik korkma progestana devam et dedi. Ve proluton igne verdi üç tane üç günde bir vurulacağimAmine Busra nasil oldun canim gittin mi dr.a?
Saol tatlim Dr uma söyledim bol sut iç dedi ama hafta ici kontrolum var o zaman yineleyecem. Durulacak gibi değilahh canım ya kıyamam gecmiş olsun doktora git mutlaka Allah kolaylık versin
Gözün aydın canım çok sevindim sağlıkla buyur inşallah darısı bana ben daha Bebeğimi görmeye gitmedimSağol canım gittim geldim. Çok şükür kesem epey büyümüş bebişi gördük minnacık yanıp sönen kalbinidr gorduk kendinden buyuk kalbi var. Kese etrafinda kanama yok ikiz yada kan pihtisi dedigi kaybolmuş muhtemelen kan pihtisiydi dedi. Simdilik korkma progestana devam et dedi. Ve proluton igne verdi üç tane üç günde bir vurulacağim
haha çok iyiSaol tatlim Dr uma söyledim bol sut iç dedi ama hafta ici kontrolum var o zaman yineleyecem. Durulacak gibi değil
Heyecan konusunda ben bu gebeliğimde fazla sakinim gebeliği erken öğrenince 1 gün arayla kan verdim hastaneden gelince uyurdum sonuçlara eşim bakıp söylerdi
Gozunaydin canım. Bebeğinin iyi olmasına sevindim.Darisi bizim pıt pıtlara.Sağol canım gittim geldim. Çok şükür kesem epey büyümüş bebişi gördük minnacık yanıp sönen kalbinidr gorduk kendinden buyuk kalbi var. Kese etrafinda kanama yok ikiz yada kan pihtisi dedigi kaybolmuş muhtemelen kan pihtisiydi dedi. Simdilik korkma progestana devam et dedi. Ve proluton igne verdi üç tane üç günde bir vurulacağim
Günaydın canım uyku çok ta uyutmayan ağrılar var ben erken reaksiyon göstermeye başladım sanırım hayırlısı 9 ay i iple çekiyorum inşallahGünaydın kızlar herkeste bi uykusuzluk hali varmış ben de aşırı derecede uyuyorum hatta gözümü acamiyorum diyebilirim bir kızım olmasa 24 saati yatakta gecircem
Gözün aydın canım çok sevindim sağlıkla buyur inşallah darısı bana ben daha Bebeğimi görmeye gitmedim
Sağolun canım inşallah sağsağlim kucağımıza aldıgımız günleride goruruzGozunaydin canım. Bebeğinin iyi olmasına sevindim.Darisi bizim pıt pıtlara.
Kızlar birde aranızda Ankara'da olan varmı biz daha bu yıl taşındık Ankara'ya şive hiç doktor bilgim yok hangi hastane hangi doktor 2
Amaniiin çok erkenmiş yaaa... Psikolojisi nasıl?Eltimde 4 aylık bebegi varken hamile kaldı canım . .dogumdan sonra 1kere adet olmus sonra hamile kaldı ne zaman gebe.kaldığı da belli degil.. bebek küçük ama günü doldu son adete gore 41.haftada ama ne ağrı var ne sancı . .karnindaki bebek düşük doğum ağırlıklı .
Sevindim birşey çıkmadığına, ayrıca kalbinide görmüşsün ne güzel :) bende çarşamba görebilirmiyim acaba. Küçük demişti bizimkine bakalım.Sağol canım gittim geldim. Çok şükür kesem epey büyümüş bebişi gördük minnacık yanıp sönen kalbinidr gorduk kendinden buyuk kalbi var. Kese etrafinda kanama yok ikiz yada kan pihtisi dedigi kaybolmuş muhtemelen kan pihtisiydi dedi. Simdilik korkma progestana devam et dedi. Ve proluton igne verdi üç tane üç günde bir vurulacağim
Geçen hafta kese o kadar küçüktü ki inanamadim nerdeyse 3-4 kat büyümüş maşallah. İnşallah sende görürsün kuzum birde duysak o daha farklidir eminimSevindim birşey çıkmadığına, ayrıca kalbinide görmüşsün ne güzel :) bende çarşamba görebilirmiyim acaba. Küçük demişti bizimkine bakalım.
İdrar iltihapi çok mi çıktı eğer düşük ise ilaç almayın bol bol su için kendinizi sıcak tutun .
Hadi gozun aydin canim.. Bir daha ne zamana cagirdi .. Evet o minicik keseler hizla buyuyor bende gorunce cok sasirmistim ..Geçen hafta kese o kadar küçüktü ki inanamadim nerdeyse 3-4 kat büyümüş maşallah. İnşallah sende görürsün kuzum birde duysak o daha farklidir eminim
Haftaya gidicem canimHadi gozun aydin canim.. Bir daha ne zamana cagirdi .. Evet o minicik keseler hizla buyuyor bende gorunce cok sasirmistim ..
Evet çokmus ama böyle birşey çocuğa zarar vermez demişti benim doktorum onun için sıkıntı yapma mutlaka git inşallah doktoraEvet canım ya lökosit 15-16 çıktı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?