- 17 Aralık 2014
- 3.752
- 9.414
- 108
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bhcg ye bakarak gebelik tahmini zor biraz..kişiden kişiye değişir . .çünkü hafta hafta bhcg degerleri arasında uçurum olabiliyor.Al_pi canım nasılsın seni bu konularda pek bilgili gördüm 7890 beta hcg sence kaç haftalıktır bi bilgin var mı geç döllenme var bende ya
Kızlar çevrenize söylemeye başladınız mi ? ben en yakinlarima söylemiştim eşimin teyzelerne filan söyledik bugun yavaş yavaş söylüyoruz :)
Oy masallah cnm bizde yarın inşallah 3 aya giricez söyleyeyim dedim tabi en yakınlara . ben de test yaptım evde bir arkadas sürekli sen hamile sin diyordu yapınca dedim doğru bilmissin paylaştım sevincimi sabah oKula bir gittim herkes beni tebrik ediyor :)Benim tup bebek . .belki tutmaz diye kimseyle paylaşmadım . .sonuç olumlu olunca rapor fln aldım sağolsun isyerimde birkaç kişiye söyledim duyulmasını istemiyorum diyede tembihledim ama ssagolsunlar herkese ddemisler) hatta ikiz falan diye dedikodu çıkmış
Yengelere falanda annem söylemiş dayanamamis çünkü hamile kalmamı cok istiyorlardi..annem oruç falan tuttu kadın sevincinden..
Henüz kimse bilmiyor kalp atışını bekloyorumKızlar çevrenize söylemeye başladınız mi ? ben en yakinlarima söylemiştim eşimin teyzelerne filan söyledik bugun yavaş yavaş söylüyoruz :)
Ben daha ilk kanda öğrendiğim gibi daha değer 9.5 iken söyledim benim için dua istedim sağ salim kucağıma alabilmek icin kimin kime duası kabul olur bilinmezmiş tutamadım icimdeKızlar çevrenize söylemeye başladınız mi ? ben en yakinlarima söylemiştim eşimin teyzelerne filan söyledik bugun yavaş yavaş söylüyoruz :)
Aynı ben beklenen gebelik olunca saklanmiyor zaten ben rutin de bile is yerinde halsiz olsam yoksa hamile misin diye sorduklari için ama.yine de kendimi tuttum bi kaç kişiye söyledim ailem.zaten biliyor aşılama benim bebeğim birde çok erken öğrendim izin falan aldım o yüzden çok saklanmiyorBende aman kimseye söyleme aramızda kalsın diye diye en az 50 kişiye söyledim
Aynı ben beklenen gebelik olunca saklanmiyor zaten ben rutin de bile is yerinde halsiz olsam yoksa hamile misin diye sorduklari için ama.yine de kendimi tuttum bi kaç kişiye söyledim ailem.zaten biliyor aşılama benim bebeğim birde çok erken öğrendim izin falan aldım o yüzden çok saklanmiyor
Haklısın canım ben önceki gebeliklerimden birini saklamistim resmen inkar modu sonra kaybettim bu kez de düşük hikayeni anlatıyosun daha kötü inan o yüzden sorana yok demicemyaa aynı durumdayım ben kimseye soylemıyorum mıllet anlıyo sen solgun gorunuyosun falan yoksa hamıle mısın o zaman ınkar edemıyosun yoksa bı uc aylık olmadan soylemeyecektım
Ben henüz yemek.olayina girmedim tatlım dinleniyorum eşim kardeşim yapıyor saolsun ama ceviz badem yiyorum sut olayina basladimhayırlı geceler kızlar naptınz şimdi okucam yazdıklarınızı..
ben bugun uzun bi minübüs yolculuğu yaptım ömrümden ömür gitti resmen tangur tungur çukurlara gire çıka allahım koru dedim durdum :/
onun dışında iki gündür çok minik iğne batması gibi şeyler oluyor rahimde..umarım normaldir..
bi de gün içinde neler yiyosunuz örnek beslenme listeniz var mı ? ben yenı evlıyım pek yemek yapmayı da bılmıyorum ne yapsam bebeğe yararlı olur dıye dusunup duruyorum..
mesela hergun baklagıl yapıyo musunuz kuru nohut mercımek vs
Evet canim bende kullaniyorum birikiyor sanirim sonra minik topikler seklinde geliyo kahvemsi gibi bende pzrts sorucam celiskilerim var..yatarken sikiyorum kalkip gezmiyorum o sekil uyuyorum dogrumu degilmi suphede kaldim bende..Kızlar merhaba
Progestron jel kullanan var mi? Sizde de içinizde birikip katilasmaya yakın kısmen siyah geri kusma oldu mu? Çok özel oldu ne olur kusura bakmayın doktorum izinliymis bugün salı kontrolde soracağım kendime vesvese vermek istemiyorum
Saglikla gelsin canim bebisin..bende inanmazdim kendime igne yapicagim cunku korkagimdir ama saglikli bebis icin ona hergecen gun kavusacagimin umudundayim insallah..bazen zorluklar var iste hayatta fazla havuc birseye zararliydi ne hatirlamiyorum canim..kızlar merhaba bende 2017 temmuz annesi olacağım Allah nasip ederse 6+4deyim.Her yazdığınızi ilgiyle okuyorum söylemeden edemedim çok tatlısınız hepiniz Allah sağlıkla kucağıniza almayı nasip etsin.Ben çok duygusallaştim kendinize nasıl iğne vurduğnuzu filan anlatmışsıniz gözlerim doldu.Mümkün değil asla yapamam dediğimiz daha nelere katlanıcaz acaba. Bu arada hamilelikte kuru yemiş muz ve havuç çok önemliymiş aman ihmal etmeyin öpüyorum hepinizi.
Demekki normal bende şişim sürekli mercimek kadar bebeği saklayamadım içimde he bariz belli yani bi deri bi göbiş :)))Sabaha iniyor biraz ama gün boyu yine fenayim ben de sözde kimseye söylemedim ama siskinlik yüzünden anlamalari yakındır
Kan grubuna göre beslenmeyi bilmiyodum canim bi arastirayim bi süre de deneyim bakalim faydası olur insallah
Canım aynı boğaz yanması bende de başladı bugün bi de ciğerlerden öksürük (gecen gün bende hasta gibi oldum canim hemen balli sıcak süt ictim. bide tuzlu gargara yaptım boğazım icin cok şükür hasta olmadım. sabah ac karnina bal ve limon karıştırip yedim bide çünkü boğazımda gıcık vardi
Kalbini ferah tut benimde ilk degerim 75 di..insallah sagliklica katlanir buyur bebisin canim..bugün 75 çıktı bhcg. sat 18 ekim. sat a göre 4+3 oluyorum.
aslında adetlerim 4 hafta değil 5 haftada bir. yani erken yaptırdım test aslında ama 2 ay önce kimyasal gebelik yaşamıştım onda 4+4 te 41 çıkmıştı.. biraz yükselip düştü.. o yüzden endişeliyim..