• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

İyi akşamlar güzel annecikler anne adayları Bende aranıza dün katılmıştım bütün yazılanları okumaya çalışıyorum görüyorum ki herkes Bebek sahibi olmak için zorlu yollardan geçmiş ve hala devam eden var bende klomen kullanıp tedavi gördüm olmadı sonra iğneli yöntemi denedik ve aşılama denendi çok şükür ilk aşılamada hamile kaldım ve dün kontrolde ikiz olduğunu öğrendim hep isterdim ikiz bebeğim olmasını Rabbim nasip etti şükür Rabbim isteyen bekleyen herkese güzel haberler almayı nasip etsin inşallah Hayırlısıyla kalp atışlarını da duymak istiyorum. Mide bulantısı değil de yanma var bende bu yüzden de yemek yemekte zorlanıyorum önerebileceğiniz bişey var mı?
tebrik ederim ne güzel ikiz bebekler. bende de mide bulantısı bi garip. istifra edemiyorum sadece midemde ekşime oluyor. ekşi su kusuyorum gibi bişey. geçecek inşallah hepsi

İyi akşamlar hamişlerim keyfiniz Nasıl burnumun içinden genzime doğru Bi yanma var ödüm patlıyo hasta olacam diye Bi dünya mandalina yedim korkudan önlem olarak bitki çayı dışında ne önerirsiniz ? Hepinize kokulu kokulu :KK74:
gecen gün bende hasta gibi oldum canim hemen balli sıcak süt ictim. bide tuzlu gargara yaptım boğazım icin cok şükür hasta olmadım. sabah ac karnina bal ve limon karıştırip yedim bide çünkü boğazımda gıcık vardi

Allah korusun herkesin bebisini bana yarın acile gitmemi söyledi bugün doktor suya karistirilan bi ilaç varmış bakalım inşallah geçer :KK51:
Toz ilacıdır o bir kere alınıyor sanırım akşam üstü yatmadan önce alınıyor amin canım inşallah geçer bu riskli günleri de atlasaydık allahin izniyle inşallah

İyi akşamlar güzel annecikler anne adayları Bende aranıza dün katılmıştım bütün yazılanları okumaya çalışıyorum görüyorum ki herkes Bebek sahibi olmak için zorlu yollardan geçmiş ve hala devam eden var bende klomen kullanıp tedavi gördüm olmadı sonra iğneli yöntemi denedik ve aşılama denendi çok şükür ilk aşılamada hamile kaldım ve dün kontrolde ikiz olduğunu öğrendim hep isterdim ikiz bebeğim olmasını Rabbim nasip etti şükür Rabbim isteyen bekleyen herkese güzel haberler almayı nasip etsin inşallah Hayırlısıyla kalp atışlarını da duymak istiyorum. Mide bulantısı değil de yanma var bende bu yüzden de yemek yemekte zorlanıyorum önerebileceğiniz bişey var mı?
Mide yanmasına soğuk süt iyi geliyor ama yudum yudum icmelisiniz bi anda bitirmek fayda etmiyor

teşekkür ederim arkadaşlar. benim bhcg değerim biraz düşük geldi bana. o yüzden içimi rahatlatmaya çalışıyorum şuan. 2 ay önce kimyasal gebelik yaşadım. 1 sene önce daha üzücü bir hamilelik. bakalım Allah hayırlar versin.

yesilbalon yesilbalon @balinmaz Al_pi Al_pi
Kac cikti ki degerin sabah bi arkads yazmisti 5.07 idi sanki sonra 24 olmus derken artmis .. Sizin ki neden olmasin bende seninle ayni yollardan gectim :(

Kac cikti ki degerin sabah bi arkads yazmisti 5.07 idi sanki sonra 24 olmus derken artmis .. Sizin ki neden olmasin bende seninle ayni yollardan gectim :KK43:

bugün 75 çıktı bhcg. sat 18 ekim. sat a göre 4+3 oluyorum.
aslında adetlerim 4 hafta değil 5 haftada bir. yani erken yaptırdım test aslında ama 2 ay önce kimyasal gebelik yaşamıştım onda 4+4 te 41 çıkmıştı.. biraz yükselip düştü.. o yüzden endişeliyim..

bugün 75 çıktı bhcg. sat 18 ekim. sat a göre 4+3 oluyorum.
aslında adetlerim 4 hafta değil 5 haftada bir. yani erken yaptırdım test aslında ama 2 ay önce kimyasal gebelik yaşamıştım onda 4+4 te 41 çıkmıştı.. biraz yükselip düştü.. o yüzden endişeliyim..
Ahh canim ya bende artis iyi degil sandim dur bakalim daha ilk test ikincide ne olacak .. Hic endiselenme bende iki kere ayni seyi yasadim ama bunda aklima hic kotu birsey getirmemeye calistim hersey yolunda gidecegine inandim .. Sende öyle yap insallah guzelce artar degerin ve saglikla kucagina alirsin ..

Ahh canim ya bende artis iyi degil sandim dur bakalim daha ilk test ikincide ne olacak .. Hic endiselenme bende iki kere ayni seyi yasadim ama bunda aklima hic kotu birsey getirmemeye calistim hersey yolunda gidecegine inandim .. Sende öyle yap insallah guzelce artar degerin ve saglikla kucagina alirsin ..

inşallah canım güzel duaların için sağol. bende pıhtılaşma var iğne kullanmam gerektiği için gebelik varsa hemen öğreneyim dedim. ama böyle de ister istemez stres oluyor insan. yok kimyasal, yok dış gebelik.. bilmek de sıkıntı.

senin değerlerin nasıl yükseldi?

inşallah canım güzel duaların için sağol. bende pıhtılaşma var iğne kullanmam gerektiği için gebelik varsa hemen öğreneyim dedim. ama böyle de ister istemez stres oluyor insan. yok kimyasal, yok dış gebelik.. bilmek de sıkıntı.

senin değerlerin nasıl yükseldi?
Bendede pihtilasma var ☺ Erken ögrenmek cok strestli gercekten ama benim 3.gebelik hepsindede 300-400lerde cikti degerim adet gunu bu kisiden kisiye degisiyor yani onunla kiyaslama yapma ..
Kötü tecrüberlerden sonra insan herseyden korkuyor ama kötü düsünceleri at bu farkli bu iyi olacak hersey guzel olacak de bak gör hersey nasil yolunda gidecek ;)

Bendede pihtilasma var ☺ Erken ögrenmek cok strestli gercekten ama benim 3.gebelik hepsindede 300-400lerde cikti degerim adet gunu bu kisiden kisiye degisiyor yani onunla kiyaslama yapma ..
Kötü tecrüberlerden sonra insan herseyden korkuyor ama kötü düsünceleri at bu farkli bu iyi olacak hersey guzel olacak de bak gör hersey nasil yolunda gidecek :KK66:

ilk gebeliğimi öğrendiğimde 27000 çıkmıştı :( bakalım bekleyip göreceğiz..

Canım ben kullanıyorum 40 gündür . .içeri sıkıyorum emildigini düşünüyordum ama nerdeeee..bildiğin içimde birikmiş birikmiş ..taş gibi olmuş vajinam.tıkalı gibi resmen..doktora sordum temizleme kendi düşer dedi..oyuzden lavaboya gittiğimde biraz biraz düştüğünü görüyorum . ama rengi siyah degil.. beyaz peynir kesiği gibi..
Vajinal.ilaç uygulamak iğrenç birşey ya..ağızdan hapını almak istedim doktorum olmaz dedi . .

Içinde yer yer siyahlik vardı benim ama dediğin gibi peynir kesiği gibiydi. Ilk parça gelince ben kalanını temizledim ama içimden :( bakalım benimki ne diyecek salı günü ama hiç fark etmedim bugüne kadar ben ever dediğin gibi emildiğini düşündüm hep canım

Back