- 30 Ağustos 2010
- 1.203
- 1.162
- 34
Ben maalesef normalde hic olmam kabizliktan ve mide ekşimesinden şuphelenip test yaptim hattabenden başka kabız olan var mı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben maalesef normalde hic olmam kabizliktan ve mide ekşimesinden şuphelenip test yaptim hattabenden başka kabız olan var mı
Anladım canım az kalmış hayırlısı bakalım2,3 gun var canım simdi deger yukseldimi yukselmedimi kendimi germek istemiyorum
Ben se çarpınti da var.birazcık hareket edeyim sanki maraton koşmuşum gibiGünaydın arkadaşlar, bende bir haftadır ara ara çarpıntı oluyor normal midir acaba?
Bendede aynı şikayetler varBen maalesef normalde hic olmam kabizliktan ve mide ekşimesinden şuphelenip test yaptim hatta
Bende de oluyor çok çabuk yoruluyorum . ah birde öğretmen olunca resmen bayiliyorum .Ben se çarpınti da var.birazcık hareket edeyim sanki maraton koşmuşum gibi
Allah kolayligini verir ins. dert etme cnm.36 yaşındayım ben de. Şimdi ikisi bebek zaten daha biri 20 aylık diğeri 5 aylık büyük oğlanı saymıyorum o kendisini artık idare ediyor 11 yaşında. Sen yine gençsin performans ister istemez düşüyor daha çabuk yoruluyor insan. Daha çok yıpranıyor. Keşke aileden birileri olsa yakınım da. Kimse de yok. 3 bebekle ben tek nasıl yetişicem bakalım. Şimdiden hayal etmeye başladım kafam da. Bakalım.
Olmaz mi hic olmayan ben o haldeyim. karnimda sislikte var agrida var..benden başka kabız olan var mı
Bende de var canım ve aşırı gazım var
Ben maalesef normalde hic olmam kabizliktan ve mide ekşimesinden şuphelenip test yaptim hatta
Bendede aynı şikayetler var
Olmaz mi hic olmayan ben o haldeyim. karnimda sislikte var agrida var..
Kayısı kurusu incir kurusu ye üzerine su ic bir de Kefir iyi geliyorçözümü olan var mı? probiyotikli yoğurtlardan yiyorum, katı beslenmiyorum ama yine de kurtulamadım ve ben hiç alışık değilim, sıkıntı çektiğimi hiç hatırlamıyorum şimdiye kadar
Hayırlı olsunSlm kizlar bnde temmuz annesi olucam hayrlisiyla Allhin izniyle
Tesekr ederimmmHayırlı olsun
Evet zaman zaman oluyor dün doktora gittik keseyi gördük sordum kasıklarımda batmalar oluyor çok normal dedi karnında gerilme gibi olacak korkma normal dedi canımBu arada kasik ağrılarınız devam ediyor mu?
aa hoşgeldin canım sen bizim diğer gruptaydın EkimKasımAralıkta tebrik ederim senide hala girip gruba yazıyorum ama seni görememişim ne zaman öğrendin ?Slm kizlar bnde temmuz annesi olucam hayrlisiyla Allhin izniyle
Tesekkr ederim canim 29ekim aksami ogrendim bu cuma doktora gidicem:)aa hoşgeldin canım sen bizim diğer gruptaydın EkimKasımAralıkta tebrik ederim senide hala girip gruba yazıyorum ama seni görememişim ne zaman öğrendin ?
Yok canim yaptrmadm bn gec yumurtluyom die bkledim cuma gunu drek doktora gtcemSüper kan testi yaptırdın mı canım
Kayısı kurusu incir kurusu ye üzerine su ic bir de Kefir iyi geliyor
Ben de 29 ekim akşamı öğrendim:)Tesekkr ederim canim 29ekim aksami ogrendim bu cuma doktora gidicem:)