2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Hayırlı olsun. Kalp atışı 6.haftadan önce görünmez genellikle.Ben hamileliklerimde hep 6.haftada duydum.Benim eski dr.adetin 10 gün geçince gel diyordu. Bu seferinde iğne kullanmam gerektiği için erken gittim.2 hafta sonra kalp atışı için gidicem, günler geçmek bilmiyor.

Doğru söylüyorsun özel hastanede Dr gece ansızın doğum yapacak hastası için evinden gelmeye zahmet etmemek için randevu verip Sezeryan yapabiliyor bu örnekleri çok duydum Allah iyi insanlarla karşılaştırsin

merhaba benide ekleyebilirmisiniz listeye :)

Yiyecez artık ama bende kabızlık var muz iyice artirmasin
Bebeklerinde ilk tanıştığı meyvelerden biri muz. Her gün yersen yapmaz. Ara ara yiyince yapıyor. Kabızlık için de kuru erik kuru kayısı öneririm. Hamilelikte kabızlıkla bayaa baş edeceğiz maalesef Allah sağlık versin bebişlerimize ...

Evet inanırm beklemek zor hatta hala inanmış değilim tam olarak şaşkınım.. Cok hafif ara ara gelen adet ağrılarım haric ve göğüs ağrısı hariç baska bir belirtimde yok normalmi bu acaba

Kızlar bu kansızlık bebeğe zarar verir mi ya?
Bende de var biraz ama şimdilik ilaç gerektirmiyor kaç ay ilaç aldım geri düzeldi ama benim bildiğim kadarıyla canım bu bebek gelişimi için vitamin hapları var ya bir çeşit hap var vitamin in yanında demir de içinde yani extra kan için ayrı alman gerekmiyor doktora sor o haklardan versin bizim burda neovin var vitamin ve kansızlık için hamileler için yani nerde kaldığını bilmediğim için adını söyleyemiyorum canım doktoruna sor kesin vardır. Kansızlık da baş dönmesi çok oluyor hamile olunca belki daha da fazla olur onun için doktora söyle canım

Hayırlı olsun canım Rabbim sağlıcakla kucağına vermeyi nasip etsin kalp atışı için biraz erken bence 7 inci haftadan sonra daha iyi duyuluyor çünkü 6 inci haftanın sonunda bazen 7 inci haftayı buluyor kalp atlaya yeni başlıyor canım

Evet inanırm beklemek zor hatta hala inanmış değilim tam olarak şaşkınım.. Cok hafif ara ara gelen adet ağrılarım haric ve göğüs ağrısı hariç baska bir belirtimde yok normalmi bu acaba
Normal canım.

Merhabalar. beni de listeye ekleyebilir misiniz ben de bugün 6+1'de kalp atışlarını duydum. içim rahatladı biraz. sabah bulantılarım ve ara ara gelen adet sancısı gibi sancım var. bir de kahverengi lekelenme ama doktor bir sıkıntı olmadığını söyledi. göğüslerimde hiç ağrı olmadı şimdiye kadar ama boyutunda biraz büyüme var gibi. şimdilik böyle. inşallah Allah hepimize kucağımıza almayı nasip eder. çocuk sahibi olmak isteyenlere de bir an önce hamile kalmayı

Hayirli olsun bebeginiz .. Saglikla kucaginiza da alin insallah ..
Not aldim isminizi ekleyecegim listeye ..

kızlarr dersten çıktım eve gidiyordum canım tatlı bişeler falan istedi ama acayip bir şekilde.
hemen arabayı migrosa çevirdim. bir sürü çikolata aldım. hepsini bi güzel yedim arabanın içinde. şimdi de eve geldim mide spazmı geçiriyorum galiba.
bu da neydi böyleee

Kızlar Böyle bişey yaşayan yok mu şuam saçma evhamların içindeyim

Kızlar birde aranızda Ankara'da olan varmı biz daha bu yıl taşındık Ankara'ya şive hiç doktor bilgim yok hangi hastane hangi doktor 2 gündür araştırmaktan yoruldum yarın öylesine bir doktora gideceğim ilk kez hemde ama biran önce iyi birisini bulsam tavsiye edebileceğiniz doktorlar var mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…