2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Çukurambar hekim center Reyyan Özcan Temizkan istersen no sunu atabilirim. Mükemmeldir kendisi bebeğine kendi bebeği gibi Sevgi'yle bakar sanada anneliğini hissettirir doruklarda. Koruda doğum yaptırıyor.

Can'ım arkadaşımdan duyduğum kadarıyla bazen geriden gelebiliyormuş bebişler ama sonraki haftalarda toparlıyorlarmış
3 gün önce birebir aynı olup şimdi Nasıl 5 gün geri anlamadım farklı hastaneler ama . Doktor bana geri falanda demedi askımda ama kafam karıştı

Benim 1 dusugum var bu ikinci gebeligim ama catlatma ignesinden beri gobuste siskinlik vardida bu daha farkli dolgunluk bi degisik

Canim ben ankara dayım özel mi devlet mi arıyorsun ona göre söyleyim

kızlar yaa bişey sorucam bende inanmıyorum ama şu cinsiyet takvimlerine baktınız mııı? dün ablam aradı çin takviminde kız rus takviminde erkek diyor diyooo :))) hiç bakan var mı aranızda :)

kızlar yaa bişey sorucam bende inanmıyorum ama şu cinsiyet takvimlerine baktınız mııı? dün ablam aradı çin takviminde kız rus takviminde erkek diyor diyooo :))) hiç bakan var mı aranızda :)
ben baktım ikisinde de kız diyor :)

Benim ikiside kız diyor umutla erkek bekliyorum kızımda da ikisi erkek gösteriyordu iki bebeğime de hamile kaldıktan sonra baktım

Cihazdan kaynaklidir hemde degisiyor ilk zamanlar uyumlu olmaya biliyor icini ferah tut cok bir fark yok ki ..
Saol Can'ım inşlh öyledir . Sağlıklı olsunda . Kızım geç döllenmeydi ama bunda ovulasyon Zaman'ımda olduğu için geç döllenme olmadığından eminim ondan tedirgin oldum

Söyleyeceğim de haftaya gideceğim daha var kontrole.

Bir sorum var kızlar aranızda yerlesme kanamasi yasayan varmi bide akıntı bende cok az baya baya kuru gibiyim bu durum sizde nasıl

Bir sorum var kızlar aranızda yerlesme kanamasi yasayan varmi bide akıntı bende cok az baya baya kuru gibiyim bu durum sizde nasıl
Ben yaşadım yerleşme kanaması adetime 10 gün varken kahverengi.Adet oluyorum sandım gerisi gelmeyince suphelendim,3 gün sonra idrar testi yaptım net çift çizgi çıktı. Akıntı var şu an ben de beyaz renkte.

Adetinimi bekliyorsun canım bende adete yakın normalde kremsi akıntı fazla geliyor ama bu sefer kuruluk vardı. Kuruluk olduğunda hamilelik oluyor ama tabi herkeste değişiyor ama çoğunlukla kuruluk hamileliğin habercisi canım inşallah herşey gönlünce olsun canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…