• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bir sorum var kızlar aranızda yerlesme kanamasi yasayan varmi bide akıntı bende cok az baya baya kuru gibiyim bu durum sizde nasıl :KK51:
ben de yaşadım bi kanama ama yerleşmemiydi temizlik yapmıştım ondan mı anlayamadım :) kırmızı gördüm ama bariz pıhtılar falan...

Adetinimi bekliyorsun canım bende adete yakın normalde kremsi akıntı fazla geliyor ama bu sefer kuruluk vardı. Kuruluk olduğunda hamilelik oluyor ama tabi herkeste değişiyor ama çoğunlukla kuruluk hamileliğin habercisi canım inşallah herşey gönlünce olsun canım

Adetim gecikti bugün kan testinde hamile olduğumu öğrendim fakat merak ettim çünkü yerlesme kanamasi yasamadim ben hic sanırım cok fazla endişe ediyorum :KK64:

Adetim gecikti bugün kan testinde hamile olduğumu öğrendim fakat merak ettim çünkü yerlesme kanamasi yasamadim ben hic sanırım cok fazla endişe ediyorum :KK64:
Canım yerleşme kanaması her insanda olmuyor ki bak ben üçüncüye hamileyim ve her üçünde de yerleşme kanaması olmadı bende canım her kadında yerleşme kanaması olmuyor canım. Bende bunda aşırı göğüs ağrısı oldu canım senn kaçıncı bebek allah kısmet ederse

Canım yerleşme kanaması her insanda olmuyor ki bak ben üçüncüye hamileyim ve her üçünde de yerleşme kanaması olmadı bende canım her kadında yerleşme kanaması olmuyor canım. Bende bunda aşırı göğüs ağrısı oldu canım senn kaçıncı bebek allah kısmet ederse

Aynen bendede sadece göğüs ağrısı var.. Benim ilk bebiş olcak Allah izin verirse o yüzden hic bisey bilmiyorum Rabbim herkesin yardımcısı olsun inşallah :dua:

bende de kanama falan olmadı. herkeste olacak diye bişey yok. takma kafana

Aynen çok takıyorum sanırım :eek:

Aynen bendede sadece göğüs ağrısı var.. Benim ilk bebiş olcak Allah izin verirse o yüzden hic bisey bilmiyorum Rabbim herkesin yardımcısı olsun inşallah :dua:

Aynen çok takıyorum sanırım :eek:
Canım çok iyi anlıyorum ilki ya bu olmadıysa tehlikesi varmı veya bişey olurmu acaba böyle olması normal mi diye diye bende hep düşünüyordum çünkü ilki ya ama tamamen rahat bırak kendini canım bende göğü ve kasik ağrısı var bazılarında hiç bişey bile olmuyor kadına bağlı ve bünyesine bağlı canım rahat bırak kendini hamileliğinin tadını çıkar canım :KK36:

Canım çok iyi anlıyorum ilki ya bu olmadıysa tehlikesi varmı veya bişey olurmu acaba böyle olması normal mi diye diye bende hep düşünüyordum çünkü ilki ya ama tamamen rahat bırak kendini canım bende göğü ve kasik ağrısı var bazılarında hiç bişey bile olmuyor kadına bağlı ve bünyesine bağlı canım rahat bırak kendini hamileliğinin tadını çıkar canım :KK36:

Ayyy çok sağolun ya iyiki varsiniz cok rahatlattiniz beni :KK60:
Bide idrarda cok fazla iltihap çıktı yarın acile gitmem lazimmis İnşallah gecer :cry:

Benim ilk defa bu hamileligimde oldu yerlesme kanaması, o da 1 kere.Digerlerinde olmamıştı.

Ayyy çok sağolun ya iyiki varsiniz cok rahatlattiniz beni :KK60:
Bide idrarda cok fazla iltihap çıktı yarın acile gitmem lazimmis İnşallah gecer :cry:
Canım hiç söyleme inan ben de kızım da ilk ti ya adet günü idrar enfeksiyonu olmuştum test yaptım pozitif çıkmıştı ama iki aya kadar o enfeksiyon geçmedi mecbur doktor ilaç verdi de geçti bende çok iyi biliyorum oğlumda da aynen öyle olmuştu ama onda kendiliğinden geçmişti bunda şimdilik bişey yok canım allaha şükür ama geçmezse doktora git çünkü Allah korusun tehlikesi var bebek yeni enfeksiyon zararlı canım

Kızlar bende de göğüs ağrısı çok fazla oluyor ama yerleşme kanaması olmadı bende de herkesin vücudu farklı farklı tepkiler gösteriyor ayy sağlıklı bir hamilelik sürecimiz olsun sağlıkla kucağımıza alalımda Bebişlerimizi :anneadayı::anneadayı:

Canım hiç söyleme inan ben de kızım da ilk ti ya adet günü idrar enfeksiyonu olmuştum test yaptım pozitif çıkmıştı ama iki aya kadar o enfeksiyon geçmedi mecbur doktor ilaç verdi de geçti bende çok iyi biliyorum oğlumda da aynen öyle olmuştu ama onda kendiliğinden geçmişti bunda şimdilik bişey yok canım allaha şükür ama geçmezse doktora git çünkü Allah korusun tehlikesi var bebek yeni enfeksiyon zararlı canım

Allah korusun herkesin bebisini bana yarın acile gitmemi söyledi bugün doktor suya karistirilan bi ilaç varmış bakalım inşallah geçer :KK51:

Kızlar afedersiniz benim çok balgam oluyo, geçen hamileligimde de olmuştu. Bu yaşıma kadar hiç sigara da icmedim ki.Niye oluyo acaba? Dr.a sordum bişey söylemedi.

Back