- 10 Kasım 2016
- 98
- 126
- 93
- 35
Özel hastane ya da muyahane farketmez ama çok ciddi paralar vermek istemiyorum anormal bir durum olmadıkçaCanim ben ankara dayım özel mi devlet mi arıyorsun ona göre söyleyim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Özel hastane ya da muyahane farketmez ama çok ciddi paralar vermek istemiyorum anormal bir durum olmadıkçaCanim ben ankara dayım özel mi devlet mi arıyorsun ona göre söyleyim
Ne kadar ki ücretiÇukurambar hekim center Reyyan Özcan Temizkan istersen no sunu atabilirim. Mükemmeldir kendisi bebeğine kendi bebeği gibi Sevgi'yle bakar sanada anneliğini hissettirir doruklarda. Koruda doğum yaptırıyor.
ben de yaşadım bi kanama ama yerleşmemiydi temizlik yapmıştım ondan mı anlayamadım :) kırmızı gördüm ama bariz pıhtılar falan...Bir sorum var kızlar aranızda yerlesme kanamasi yasayan varmi bide akıntı bende cok az baya baya kuru gibiyim bu durum sizde nasıl
Benim de kız çıktı ikisindebenim ikisinde de erkek çıktı. bakalım ne olacak :)
Adetinimi bekliyorsun canım bende adete yakın normalde kremsi akıntı fazla geliyor ama bu sefer kuruluk vardı. Kuruluk olduğunda hamilelik oluyor ama tabi herkeste değişiyor ama çoğunlukla kuruluk hamileliğin habercisi canım inşallah herşey gönlünce olsun canım
Canım yerleşme kanaması her insanda olmuyor ki bak ben üçüncüye hamileyim ve her üçünde de yerleşme kanaması olmadı bende canım her kadında yerleşme kanaması olmuyor canım. Bende bunda aşırı göğüs ağrısı oldu canım senn kaçıncı bebek allah kısmet ederseAdetim gecikti bugün kan testinde hamile olduğumu öğrendim fakat merak ettim çünkü yerlesme kanamasi yasamadim ben hic sanırım cok fazla endişe ediyorum
bende de kanama falan olmadı. herkeste olacak diye bişey yok. takma kafanaAdetim gecikti bugün kan testinde hamile olduğumu öğrendim fakat merak ettim çünkü yerlesme kanamasi yasamadim ben hic sanırım cok fazla endişe ediyorum
Canım yerleşme kanaması her insanda olmuyor ki bak ben üçüncüye hamileyim ve her üçünde de yerleşme kanaması olmadı bende canım her kadında yerleşme kanaması olmuyor canım. Bende bunda aşırı göğüs ağrısı oldu canım senn kaçıncı bebek allah kısmet ederse
bende de kanama falan olmadı. herkeste olacak diye bişey yok. takma kafana
3000 bine doğum galiba muane bilmiyorum Can'ım. Eğer devlet istiyorsan mutlaka Zekai tahir. İlinde uzöanlarNe kadar ki ücreti
Canım çok iyi anlıyorum ilki ya bu olmadıysa tehlikesi varmı veya bişey olurmu acaba böyle olması normal mi diye diye bende hep düşünüyordum çünkü ilki ya ama tamamen rahat bırak kendini canım bende göğü ve kasik ağrısı var bazılarında hiç bişey bile olmuyor kadına bağlı ve bünyesine bağlı canım rahat bırak kendini hamileliğinin tadını çıkar canımAynen bendede sadece göğüs ağrısı var.. Benim ilk bebiş olcak Allah izin verirse o yüzden hic bisey bilmiyorum Rabbim herkesin yardımcısı olsun inşallah
Aynen çok takıyorum sanırım
Canım çok iyi anlıyorum ilki ya bu olmadıysa tehlikesi varmı veya bişey olurmu acaba böyle olması normal mi diye diye bende hep düşünüyordum çünkü ilki ya ama tamamen rahat bırak kendini canım bende göğü ve kasik ağrısı var bazılarında hiç bişey bile olmuyor kadına bağlı ve bünyesine bağlı canım rahat bırak kendini hamileliğinin tadını çıkar canım
Kaç çıktı canım ? Benim lökosit 10-15 arasi yaziyordu dr normal dedi banaAyyy çok sağolun ya iyiki varsiniz cok rahatlattiniz beni
Bide idrarda cok fazla iltihap çıktı yarın acile gitmem lazimmis İnşallah gecer
Kaç çıktı canım ? Benim lökosit 10-15 arasi yaziyordu dr normal dedi bana
Cnm benim karından yapılan ultrason vajinale göre yağ tabakana bağlı tabi ama ortalama 7-15 cm daha uzaktan ölçüm yapıyor ikisi arasında 1 haftaya kadar fark normalKızlar Böyle bişey yaşayan yok mu şuam saçma evhamların içindeyim
Ay içini rahatlattın çok saol yaCnm benim karından yapılan ultrason vajinale göre yağ tabakana bağlı tabi ama ortalama 7-15 cm daha uzaktan ölçüm yapıyor ikisi arasında 1 haftaya kadar fark normal
Canım hiç söyleme inan ben de kızım da ilk ti ya adet günü idrar enfeksiyonu olmuştum test yaptım pozitif çıkmıştı ama iki aya kadar o enfeksiyon geçmedi mecbur doktor ilaç verdi de geçti bende çok iyi biliyorum oğlumda da aynen öyle olmuştu ama onda kendiliğinden geçmişti bunda şimdilik bişey yok canım allaha şükür ama geçmezse doktora git çünkü Allah korusun tehlikesi var bebek yeni enfeksiyon zararlı canımAyyy çok sağolun ya iyiki varsiniz cok rahatlattiniz beni
Bide idrarda cok fazla iltihap çıktı yarın acile gitmem lazimmis İnşallah gecer
Canım hiç söyleme inan ben de kızım da ilk ti ya adet günü idrar enfeksiyonu olmuştum test yaptım pozitif çıkmıştı ama iki aya kadar o enfeksiyon geçmedi mecbur doktor ilaç verdi de geçti bende çok iyi biliyorum oğlumda da aynen öyle olmuştu ama onda kendiliğinden geçmişti bunda şimdilik bişey yok canım allaha şükür ama geçmezse doktora git çünkü Allah korusun tehlikesi var bebek yeni enfeksiyon zararlı canım